-
Už musím ...
Paaa... zlatínka už musííím ... *9* -
-
Re: Už musím ...
Málem sem zapomělaa...
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VASHLEYNKA AND SEMINKA ARE THE BEEEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Už musím ...
Yes... *14*
-
-
Re: Už musím ...
Škoda páá... *14* *14*
-
-
Páááni už 22:00 ...
Páni už je 10 hodin toto letííí ... *15* *15* -
-
Re: Páááni už 22:00 ...
Jj.. *1*
-
-
Pozvánka xDD
Takže někdy mezi 6.12. - 10.12. by mohla být předvánoční diskuze ... taková naše jak mi říkáme "párty" ... *14* *3*
No a to by bylo u Nessy i u Ash a potom 25.12. by byla párty u Ashleynky a 26.12. by byla párty u Nessynky ... a 31.12. si dáme předsevzetí že sem budeme chodit častěji ... *14* *14* *3*
Tak a teďka koemntujte jak s tim souhlasíte?? *14* *14* *14* -
-
Re: Pozvánka xDD
Já souhlasím upa moc *14* *14* -
-
Re: Re: Pozvánka xDD
To já taky se těším..upa moc....ehm 10.12. mám narozky haha *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Pozvánka xDD
No vidíš a máme datum ... *15* *15* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD
Ehm..tak uděláme mega párty *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD
ok *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD
Jo dvojtooou .... *15* *14*
-
-
-
-
-
-
Uvažujiii ... xDD
Hey co kdybysme udělaly nějakou předvánoční párty ... na který bysme se sešli a domluvily na nějaký Vánoční ... chtělo by to zase to tu aspoň jeden večer trochu rozjet ... Byl by to jeden celej včer na Ashleynce a jedině na Ashleynky diskuzi a další na jednině Nessynky ... *15* *15* *15* To bych udělala o Vánočních svátcích ty sou dva a předvánoční by byla nějaká sešlost třeba na čerty nebo s píš po čertech na čerty pudu asi do ěmsta *15* *15* Prosím prosím ... tyhle párty vždycky zvýšily návštěvnost ... a aspoň se pozná kdo ještě má Ashleynku rád ... kdo příde jí má rád a kdo ne buď nemá čas a nebo na Ash total kašle ... :-// *9*
Kdyby to bylo zlý tak tu aspoň budu já Kajuška a Klaruška doufám ... my 3 FOREVER ... *14* *3* *4* *14* *14* I lowwe Vashleynka and Seminka ... *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Uvažujiii ... xDD
Hey vracim se ve 21:00 nebo tak nějak snad tu budete ... chci si s někym písat ... *15* *14* *3* -
-
Re: Re: Uvažujiii ... xDD
Víš Míši já s tebou upa souhlasím Ashleynka potřebuje zvýšit náštěvku a dizkusi.. *14* já tu budu víš že tu jsem furt i když jedu ven a když i jdu nakoupit do obchodu takže semnu souhlas a s Klárush tky souhlas protože ta tu chodí furt na tuhle dizkusi ale nemá s kým tu kecat..škoda že tu nechodí ta tizzinka ta by tu mohla též kecat a platí Vánoční dizkusárna platí *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD
Pro vás a pro Vashleynku vše..dojdu *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD
Supeeer... *14* *14* *3* Du napsat pozvánku všem kdo má Ashleynku rád a někdy tu byl ... třeba tizzince a těmhle a uvidim snad dojdou ... *14* *14* *14* *3* děkuji moc zlatínka za podpodru ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD
Snad dojdou.. *3* a není zač.. *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojky :-*
Ahooooj *15* *15* -
-
Re: Ahojky :-*
Hey holki, těch paparazzi photos je tolik tolik tolikaaa... že si ani nemůžu rozhodnout kterou fotešku si mam dát na profil ... všecky sou božíí ... tak kwásnýý ááá *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahojky :-*
Čauky..tož já říkám je nové Candids přidala jsem to kuknu za minutku řeknu wow další přidám to na blog a zase a zase a řeknu twe ještě fotky s Hellcats páni ale já jsem ráda konečně nějaké novinky o našem miláškovi Ashleynce *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky :-*
Ahojky..já taky nevím ale vybrala jsem si už *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky :-*
Já už asi taky ... *15* ... a Kajuš to taky nemá lehký těch fotek Nessynky z toho ostrova je mrtě a jedna hezčí než druhá... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-*
Přesně *1* *14*
-
-
-
-
-
-
zase další
Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14* -
-
Re: zase další
Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
..
A další odcházela od rodičů *14* -
-
Re: ..
A další šla si pro kafé...wow *14* *14*
-
-
..new..
New Candids na mém blogu je to jejich totiž hodně i s minulého měsíce..moc jí to slušelo opravdu moc *14* *14* *14* -
-
Re: ..new..
http://ash-tisdale-loves.blog.cz/ *14* -
-
Re: Re: ..new..
Krása šílím a slintám *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: ..new..
A další šla za rodičem.. *14* *14* *14*
-
-
-
-
Kajuššššššššššššššš
Kajuššššš... sešššššš tuuu?? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Kajuššššššššššššššš
Jasnéééé *1* *1*
-
-
Ááááá xDDD
Kajuš koukej si to udělat xDD Já tyhle hry jako normálně nehraju ale tahle s emi líbila a skusila sem si Ashleynku obarvit na černo ... pááááni tej by černáá táááááááááák slušela ... WOW ... Jakoo Nessynce ... páááni to by mohla skusit děsně by jí slušela ... *14* *15*
http://www.girlsgogames.com/game/Ashley_Tisdale_Shopping_Dress_Up.html -
-
Re: Ááááá xDDD
Áááá to si jdu zahráááttt *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Ááááá xDDD
No jakooo já tu slintám nad tou černou ... jakooo Ashleynce fakt sluší všechnooo ... třeba Nessynce by blond ani moc nesedla, ale Ashley sluší fakt úplně všechno ono to bude asi tim že když je bloncka tak ty tmavý vlasy jí sluší všechny ale černovláska na bloncku je blbost ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ááááá xDDD
Ano..přesně..Nessynce sluší jen černá..a Ashleynce vše *14*
-
-
-