Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Už musím ...

Paaa... zlatínka už musííím ... *9*
    • puspuspusinka

Re: Už musím ...

Málem sem zapomělaa...

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VASHLEYNKA AND SEMINKA ARE THE BEEEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Už musím ...

Yes... *14*
    • kajuska4

Re: Už musím ...

Škoda páá... *14* *14*
  • puspuspusinka

Páááni už 22:00 ...

Páni už je 10 hodin toto letííí ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Páááni už 22:00 ...

Jj.. *1*
  • puspuspusinka

Pozvánka xDD

Takže někdy mezi 6.12. - 10.12. by mohla být předvánoční diskuze ... taková naše jak mi říkáme "párty" ... *14* *3*
    No a to by bylo u Nessy i u Ash a potom 25.12. by byla párty u Ashleynky a 26.12. by byla párty u Nessynky ... a 31.12. si dáme předsevzetí že sem budeme chodit častěji ... *14* *14* *3*
    Tak a teďka koemntujte jak s tim souhlasíte?? *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Pozvánka xDD

Já souhlasím upa moc *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: Pozvánka xDD

To já taky se těším..upa moc....ehm 10.12. mám narozky haha *14* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pozvánka xDD

No vidíš a máme datum ... *15* *15* *14* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD

Ehm..tak uděláme mega párty *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD

ok *1*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pozvánka xDD

Jo dvojtooou .... *15* *14*
  • puspuspusinka

Uvažujiii ... xDD

Hey co kdybysme udělaly nějakou předvánoční párty ... na který bysme se sešli a domluvily na nějaký Vánoční ... chtělo by to zase to tu aspoň jeden večer trochu rozjet ... Byl by to jeden celej včer na Ashleynce a jedině na Ashleynky diskuzi a další na jednině Nessynky ... *15* *15* *15* To bych udělala o Vánočních svátcích ty sou dva a předvánoční by byla nějaká sešlost třeba na čerty nebo s píš po čertech na čerty pudu asi do ěmsta *15* *15* Prosím prosím ... tyhle párty vždycky zvýšily návštěvnost ... a aspoň se pozná kdo ještě má Ashleynku rád ... kdo příde jí má rád a kdo ne buď nemá čas a nebo na Ash total kašle ... :-// *9*
    Kdyby to bylo zlý tak tu aspoň budu já Kajuška a Klaruška doufám ... my 3 FOREVER ... *14* *3* *4* *14* *14* I lowwe Vashleynka and Seminka ... *14* *14* *14* *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Uvažujiii ... xDD

Hey vracim se ve 21:00 nebo tak nějak snad tu budete ... chci si s někym písat ... *15* *14* *3*
      • kajuska4

Re: Re: Uvažujiii ... xDD

Víš Míši já s tebou upa souhlasím Ashleynka potřebuje zvýšit náštěvku a dizkusi.. *14* já tu budu víš že tu jsem furt i když jedu ven a když i jdu nakoupit do obchodu takže semnu souhlas a s Klárush tky souhlas protože ta tu chodí furt na tuhle dizkusi ale nemá s kým tu kecat..škoda že tu nechodí ta tizzinka ta by tu mohla též kecat a platí Vánoční dizkusárna platí *14* *1*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD

Pro vás a pro Vashleynku vše..dojdu *14* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD

Supeeer... *14* *14* *3* Du napsat pozvánku všem kdo má Ashleynku rád a někdy tu byl ... třeba tizzince a těmhle a uvidim snad dojdou ... *14* *14* *14* *3* děkuji moc zlatínka za podpodru ... *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Uvažujiii ... xDD

Snad dojdou.. *3* a není zač.. *14*
  • puspuspusinka

Ahojky :-*

Ahooooj *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: Ahojky :-*

Hey holki, těch paparazzi photos je tolik tolik tolikaaa... že si ani nemůžu rozhodnout kterou fotešku si mam dát na profil ... všecky sou božíí ... tak kwásnýý ááá *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Ahojky :-*

Čauky..tož já říkám je nové Candids přidala jsem to kuknu za minutku řeknu wow další přidám to na blog a zase a zase a řeknu twe ještě fotky s Hellcats páni ale já jsem ráda konečně nějaké novinky o našem miláškovi Ashleynce *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Ahojky :-*

Ahojky..já taky nevím ale vybrala jsem si už *14* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky :-*

Já už asi taky ... *15* ... a Kajuš to taky nemá lehký těch fotek Nessynky z toho ostrova je mrtě a jedna hezčí než druhá... *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-*

Přesně *1* *14*
  • kajuska4

zase další

Tentokrát šla do salonu..twe moc jí to na vše fotkách slušelo ale strašně moc *14* *14*
    • klaruska44

Re: zase další

Jsou nádherné všechny čučím fakt tolik fotek s 1 dnes se ukázalo *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

..

A další odcházela od rodičů *14*
    • kajuska4

Re: ..

A další šla si pro kafé...wow *14* *14*
  • kajuska4

..new..

New Candids na mém blogu je to jejich totiž hodně i s minulého měsíce..moc jí to slušelo opravdu moc *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: ..new..

http://ash-tisdale-loves.blog.cz/ *14*
      • kajuska4

Re: Re: ..new..

Krása šílím a slintám *14* *1* *14*
        • klaruska44

Re: Re: Re: ..new..

A další šla za rodičem.. *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Kajuššššššššššššššš

Kajuššššš... sešššššš tuuu?? *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Kajuššššššššššššššš

Jasnéééé *1* *1*
  • puspuspusinka

Ááááá xDDD

Kajuš koukej si to udělat xDD Já tyhle hry jako normálně nehraju ale tahle s emi líbila a skusila sem si Ashleynku obarvit na černo ... pááááni tej by černáá táááááááááák slušela ... WOW ... Jakoo Nessynce ... páááni to by mohla skusit děsně by jí slušela ... *14* *15*
    http://www.girlsgogames.com/game/Ashley_Tisdale_Shopping_Dress_Up.html
    • kajuska4

Re: Ááááá xDDD

Áááá to si jdu zahráááttt *14* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááááá xDDD

No jakooo já tu slintám nad tou černou ... jakooo Ashleynce fakt sluší všechnooo ... třeba Nessynce by blond ani moc nesedla, ale Ashley sluší fakt úplně všechno ono to bude asi tim že když je bloncka tak ty tmavý vlasy jí sluší všechny ale černovláska na bloncku je blbost ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ááááá xDDD

Ano..přesně..Nessynce sluší jen černá..a Ashleynce vše *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit