-
Jéééééééééé... :-)))
Jééé za dnešek se mi přidaly dvě nové fotešky ... jak vylézá Ashleynka z autíčka a jak šla nakupovat s kapucí a měla zase ten báječněj copánek ... nádherné fotešky ... skusím eště něco přidat snad se to ti ráno zjeví ... *14* *4* -
-
Re: Jéééééééééé... :-)))
Áá ty fotky jsou užasné fakt nádherné *14* jako KLárush přidala sem fotky aspoň 20 a žádná se nepřidala..pak přidala k Nessy taky myslím 20 a přidali se jen 2.. *9* -
-
Re: Re: Jéééééééééé... :-)))
*9* *9*
Já už se naučila že ve velkých porcí je přidávat nejde jinak se nic neukáže takže přidávám tak 4-5 denně někdy i víc a pak když se nepřidaj tak skusim znova a když jo tak jenom dvě tři ... víc ne ... ale lepší než nic ... *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Jéééééééééé... :-)))
Jj.. *14* *4* acha..tak asi proto *15* správce nestíhá tak jen ty co stihne asik *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jéééééééééé... :-)))
Tak to netušim jak to maji oni ... ale na karaoketexty.cz je to lepší tam když přidáš fotku tak se ti hned zobratzí ... *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jéééééééééé... :-)))
Přesně taky si beru fotešky.. *1* ale lidi jsou tam zlí.. *5* -
JoJoooo... já to tam nesnáším ... chodím tam jenom pro fotky koukat a sem tam stahovat pro songy a hlasuju v hitparádě ... jinak na oso nemaj !!! *8* *4* *3* -
Jj..ale tam je oničem zase chat tam je banda a pak tě vyhodí že seš pí** mně už jednou vyhodily že:Tady patří jen ty co tu chodí 5let a já hm.jsou blbí *9*
-
-
-
-
-
-
Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Ashleynka se nám začíná propadat do druhého sloupce ... =( Je na 25. místě ... a to byla pěkně prosim vždycky v první 10. ... *9* *9* *9* -
-
Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Ano..ale to se musí spravit...musí.. *9* jinač já fakt nevím.. *9* -
-
Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Jo musí ... proto píšu ty párty pozvánky aby se tu sešlo co nejvíc lidí ... *14* *4*
Tak a přidala sem dalších 5 foteček, tak uvidíme co se sem zítra ráčí přidat ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Doufám že dojdou..jinak.. *16* *15* ..a snad se přidají musí *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Jo Nessynka už má přes 2000 a Ashleynka se k nim sotva přibližujeee... *9* A jooo nooo chtělo by to nějaký new a věrný fans ... který by to trochu zvedly ... ale tak každej rok se sem přihlašuje dost lidí ... tak snad ... uvidímě... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeahh ... dneska sme toho napísaly, po dlouhé době konečně má Ashleynka trochu příjmy na diskuzi a návštěvnosti začíná se nám propadat do druhého sloupce ... =(
Ano snad někdo sem dojde *14*
-
-
-
-
-
-
..
Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special
I’ll give it to someone
Once bitten and twice shy
I keep my distance, but you still catch my eye
Tell me baby, do you recognize me?
Well it's been a year, it doesn't surprise me
Happy Christmas
I wrapped it up and sent it
With a note saying "I love you", I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now, I know you'd fool me again
Special
Yea yea
A crowded room, friends with tired eyes
I'm hiding from you, and your soul of ice
I thought you were someone to rely on
Me, I guess I was a shoulder to cry on
A friend to discover with a fire in her heart
A man under cover but you tore me apart
Now I've found a real love, you'll never fool me again
I’ll give it to someone special -
-
Re: ..
Yeahhh ... páááni tohle budou nejlepší Vánoce v mém životě,... Vánoce první Vánoce u kterých vým jak moc mě má pár lidí na světě rádo ... první Vánoce u kterých budu mít pocit štěstí i bez dárků které chci ... první Vánoce kdy sem šťastná že vůbec žiju ... první Vánoce kdy mám Vás a Vashleynku ... Vánoce kdy budeme mít písničku Vánoční a fotešky a párty ... Vánoce u kterých si myslím že na mě konečně někomu alespoň trošku záleží ... budou to Vánoce za které Vám chci šíleně moooc poděkovat, protože bez vás bych nemohla být tak šťastná jak sem ...
Děkujiii moooc ... Děkujiii Vám všem šíleně mooc za to že jste ... *14* *4* *3* Miluju Vás ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Já tě tky miluji Míši. *14* ...já jsem ráda tky že vás a Vashleynku mám protože kdyby jste nebyly tak ani já ne... *14* MVHMR a strašně moc proně vším znamenáte *14* *4* jste nejlepší osůbky co mám..a to je hlavní *14* -
-
Re: Re: Re: ..
*14* *14* *14* A teď si mě dojala :'( *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ale víš že ty mně taky.. *9* *1* *4* ...znám vás hodně dlouho už od roku 2009 a kdybych nehledala nějaké fotky Nessy a nenarazila na tuhle nejlepší stárnku na světě tak vás neznám ale díky téhle stránce jsem vás poznala a za to jsem fakt vděčná *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
yes *14* -
Já taky ... Forever Together ... *14* *4* -
Ano..to jo.. *14* ...Ale jsem ráda že jsme zase BFF *14* -
Já už tu budu skoro dva roky ... ty jsi tu o 100 dní dřív ncelých 100 dní ... a za tu dobu sme se stihly spolu bavit pohádat nenávidět pomlouvat a hlavně usmířit a milowat ... *14* *3* Zní to divně ale prožily sme toho spolu Kajuš víc než dost ... *14* *15*
-
-
-
¨Já vás taky moc miluji *14* zlatíčka *14* *3*
-
-
-
Ááá tu písničku strašně moc miluji...možná vymyslí teď svojí *14*
-
-
Praštěnej nápad ...
Hey víte co mě napadlo ... *15* *15* Já šíleně miluju Vashleynku a Ameriku ... je to moje uctívaná země, miluju jí je pro mě prostě nejlepší ... a tak mě napadlo že skusim vydržet do rána a rozbalit si dárky až ráno i když to asi nevydržim,... ti Američani to mají ale těžký ... *15* *15* Ale zajímalo by mě jestly to vydržim ... možná to skusim a možná že to nevydržim ... sme holt CVOK nooo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Praštěnej nápad ...
To já tky miluji Vashleynku a USA *14* wow tak to je hustý skusím to stejný haha... *15* -
-
Re: Re: Praštěnej nápad ...
*15* *15* *4*
-
-
-
Nejsem nudná??? =O
Hey holki buďte upřímní nejsem nějaká nudná nebo spíš děsně moc aktivní, nevadí vám že budeme mít ty fotky a že bude párty že neee??? Ale když já děsně mooc chci zvýšit Ashleynce i Nessynce návštěvnost a myslela sem si že by nebylo špatný se sejít všichni ... abysme zase jednou pokecali a Vánoce je čas nadějí a odpouštění a radosti ... tak mě tohle všechno napadlo, ale jenom doufám že nevypadam jak nějaká blbka co všechno organizujee... *9* *4* *3* *9* *14* *3* -
-
Re: Nejsem nudná??? =O
Míši...proč mně se to zdá jako super nápad si dám taky fotku s Ash vánoční a budu tu svámi.. *14* doufám že mně dotoho nic neskočí.. *9* mně se ten nápad moc líbí a ty nejsi nudnáááááá *13* -
-
Re: Re: Nejsem nudná??? =O
A abych nebyla nějaká zlodějka ... tak ten nápad byl původně Kájušky ... tys přece navrhla že bys sis mohla dát Vánoční fotku Nessynky na Vánoce a mě jenom napadlo že bysme mohli všeci ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O
Nejsi zlodějka mně to newadí..vymysleli jsme to my dvě *3* a hotovo *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O
*15* *14* *3*
-
-
-
Re: Re: Nejsem nudná??? =O
Přesně Andrejka to napsala moc dobře..Míši mně se to mocká též líbí.. *14* -
-
Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O
Děkujííí Andy a Kajuš ... já jenom ta přemýšlela ... jeslty vám nevadí moje organizace ... ale dělám to pro Vashley ... *14* *4* *3* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejsem nudná??? =O
Já jsem ráda.. *14* já to taky dělám proně protože proně vše *14*
-
-
-
-
-
změna fotek...
A nebo víš co 22.12.si je dáme *14* -
-
Re: změna fotek...
OK. ... a jak dlouho jechcete je mě jedno ale já jí budu mít po celý Vánoce tj pro mě až do 30.12. na Silvestra si dám nějakou pořádně praštanou ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: změna fotek...
Dobře beru od 22.12.-30.12. beru..jdu si nějakou vybrat a nachystat *14* -
-
Re: Re: Re: změna fotek...
Já už jí mám, ale nachystat bych si jí taky mohla páč jestly bude mít někdo stejnou tak abych měla trochu originálnější ... chtělo by to nějakej rámeček a trochu vylepšit ... *15* *15* Na vymyslení grafiky mám ještě měsíc a něco ... *15* *15*
-
-
-
-
:-)))
Kajuš, ty Vánoční fotešky si nastavíme kdy??? *7* *14*
Abysme měly po celou stejnou dobu ty fotky ... já newim třeba od 22. 12. do 31. 12. ??? Nebo chceš jenom 23. 12. - 26. 12. nebo jak to chceš??? *7* *14* *15* *15* -
-
Re: :-)))
Hey ste tu holky??? *7* *7* -
-
Re: Re: :-)))
Já nevím tak třeba přesně ráno na Vánoce hned jak vstaneme tak si je dáme...a srry seklo se mně všecko na čem jsem byla..brácha si něco stáhl a máme kvůli němu virus tak mně to blbne *9* -
-
Re: Re: Re: :-)))
Tak OK. 24.12. si všeci anstavíme nějaký Vánoční fotešky Vashleynek ... *14* *4* Juuu??? *4* *15* Abysme to trochu oživily já už mám teďka kwááásnou fotešku Ashleynky s dárečkama ... tak tu si sem dám ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)))
Změna 22.12. to bude lepší ať jsme nachystaní na Vánoce.. *3* to bude fakt lepší *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)))
Jasný ... *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: :-)))
jÁ URčitě jo.. *4*
-
-
-
..
Jé Ahoj *14* jak se máte a co děláte?Ty nové fotky Ashleynky jsou nejkrásnější nemohla jsem z nich.. *14* a na tu párty dojdu doufám že nám neodpojí net jako teď *9* *14* -
-
Jé Čauky..tebe jsem tu dlouho neviděla..mám se dobře a ty?A jsem tu ty? *3* -
-
Re: Re: ..
Ano taky a ještě poslouchám Hair od Tizz *14* a protože nám vypojily net a když jsem byla ve škole tak jsme museli dělat něco do nějakýho předměnu a nemohla jsem sem takže srry *9* ale na novinky jsem se podívala hned jak zapla kompla *14* jsou krásné *14* -
-
Supeeer... no tak doufám že budeš aspoň na té Vánoční párty ... bude předvánoční a to bude spíš sešlost ... ale na tu párty prostě musíš ... sem zase něco zorganizovala ... *15* *15* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
To je jasný že příjdu.. *14* -
-
Aha.. *14*
-
-
-
-
-
-
Official Sites ...
Hey dneska má stránka kam si chodím pro Candids výročí nebo cooo ... a ten new dessing je absolutně the BEST !!! *14* *3* -
-
Re: Official Sites ...
Pošlu Kajuš a Klaruš do vzkazíků ... ju? *14* *3* -
-
Re: Re: Official Sites ...
Ok..je ten je upa nádherný moc moc *14* jo KLárush dojde zachvíli jsme byly v Drnholcu spolu si hrát s koťátkama jsme si hrály na maminku a na tátu *15* *1* a zase nové Candids Ash šla nakoupit oblečení do NY..moc jí to slušelo fakt *14* -
-
Re: Re: Re: Official Sites ...
Fakt??? Já je tu ještě nemam ... jakou máš official site vlastně ty Kajuš?? *7* *4* By mě zajímaloo ... abych měla vždycky čerstvý candids na oso *15* A neboj blog nemam takže ti z něj infa krast nebudu ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Official Sites ...
http://ashleytisdale.org/ to je ono určo to znáš a nevadí klidně si je ber *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Official Sites ...
Kujííí *14* *4*
-
-
-
-
-
-
áá..omg..krása
Objevily se nové Paparazzi Ashleynka šla za přáteli..moc jíto slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: áá..omg..krása
Krásné *14* -
-
Re: Re: áá..omg..krása
Yeahhhh ... *14* *14* *14*
-
-