-
new..
Nové Paparazzi Ashleynka za rodičem... *14* moc jí to slušelo ikdyž se schovávala...ale moc jí to slušelo já jsem ráda že je teď milion paparazzů *14* -
-
Re: new..
Páni *15* *8* Já sem taky šíleně šťastná .., teď je tolik new foteček aspoň mam co přidávat semka na oso ... *15* *14* -
-
Re: Re: new..
Přesně Míši..já mám všechny paparazzi co se teď objevily tak ve složkách *14* i jsem si nějaké vytiskla *14* -
-
Re: Re: Re: new..
Ee byla u nich na obědě a pak odcházela se svojí maminkou nakupovat *14* a napsala na twitter:oběd a teď jel nakupovat s mou maminku:) *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: new..
Aaha...to nevadí a ještě dala své skříni fotky jaká bordel tak když byla prč *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: new..
ty vado.. *9* -
Jj taky bych kulila očima hehe...tak její mamku nějak nemusím..prejže si chtěla půjčit boty nebo co.. *9* -
Jžš to je trapka ta její máti ... mě kdyby vlezla do věcí ... *8* Ale nebudu jí urážet ... mám jí moc ráda a rači nebudu pomlouvat její maminku ... i když já jí nemusím ... -
Jo to sem viděla a kulila oči jakej tam má binec ... *1* *1* *1* -
Jí to skříně vlezla mama.. *9* psala to k té fotce..jaj.. *5*
-
-
-
-
-
-
Obraťme list ... :-(
Hey rači změna témata ... nato co by se stalo s Ashleynkou nechci ani pomyslet ... *9* *9* Nepřežila bych tooo ... -
-
Re: Obraťme list ... :-(
twe neee radši změníme téma...............se těším až Ashleynka bude mít nové CD snad ještě tenhle rok aspoň vánoční *14* -
-
Re: Re: Obraťme list ... :-(
No pochybuju že ho bude mít letos ... to už by se vědělo kdyby něco plánovala a připravovala myslim že má teďka hodně čas zarytej Hellcats a tak ... podle mě ještě nic nepřipravuje ... ale až vydá Vashleynka new CDs tak budu happy jak dva grapy ... yeahhh *14*
-
-
-
...
Doufám že se nerozešli nebo já bych se picla.. *9* -
-
Re: ...
No to snad neee... *7* To by se nějak vědělo ne? A navíc možná míříme špatnym směrem,... třeba Ashleynka vůbec nemá rpoblémy se Scottem ale třeba s matkou ... jak už psaly v bravu dřív ... *7* I když to možná taky nee... nwm ale nelíbí se mi jak hooodně moc zhubla ... *9* -
-
Re: Re: ...
jj přesně.. *9*
-
-
Re: ...
to snad všici milovníci Ashleynku *14* *9*
-
-
Hubenááá hubeňoučkááá
Hey když sme u tý postavy ... já newim ale nezdá se vám že Ashleynka hodně zhubla se koukněte na Hellcats fotky když začala natáčet jak měla takový akorát plochý bříško a ručičky normální a teďka když s ekouknete na ty new Hellcats fota jak tam je Ashleynka v těch kratáškách a topíku nad pupík nezdá se vám že hodně zhubla a má pěkně vypracovaný tělo ... jako že nebrala svalovou hmotu ale přitom hodně zhubla já neiwm ale zdá se mi že jooo ... *7* -
-
Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Ano zhubla až moc.. *4* *4* tak jsem se čučela aji když byla se Scottem na té party a byla tam i Nessa a jak měla ty plavky upe neměla břicho.. *3* -
-
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
že jooo aspoň že nejsem slepá ... ale jakoo Ashleynka je hubená až dost a teďka ještě zhubla ... no nwm ale tohle Ashleynce nejni podobný ... ta je přece zdravá a chytrá přece by nějak neriskovala ... *7* -
-
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
snad nee....aspoň ať jí nebo dopadne jako moje teta anorexie.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
No já se s píš bojim aby neskončila nějak jako Brittany Murphy ... tak byla normální pak kvůli chlapovi začala blbnout a umřela na to na ANOREXII ... *9* *9* *9* Kdyby se tohle stalo tak bych se zabila ... nemohla bych žít ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
já bych se zastřelila *9*
-
-
-
-
Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
Zhubla jj..pravda..jde to vidět tak odmalička je roztleškávačkou v USA je to ve škole povinný... *3* ale prej byla dobrá jsem to četla *14* -
-
Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
A taky už dlouho nebyla vidět nikde se Scottem ... co když mají nějaký problémy a ona hubne ze zoufalství a tak ... jako nechci strašit ale fakt už dlouho enměli žádný fotky ... naposled z Avriliný oslavy a to už je mega dlouho ... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Hubenááá hubeňoučkááá
ano snad neeee..to by bylo hrozné doufám že ne... *9*
-
-
-
-
-
Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Holki asi začnu být jako Ashleynka ve všem ne jenom mít podobný oblečení což ještě ani moc věcí jako Ash nemam ale pracuju na tom ... teďka hodně šetřim abych si mohla něco hezkýho koupit, ale nejdřív bych mohla trochu zhubnout ... protože mě vůbec nic nesluší jak sem při těle ... *9* *15* A začnu asi i sportovat a každý ráno si udělám kafé s marmoškou a do školy budu nsoit místo cocal-coly vodu ... *15* Nojoo možná sem cvok ale já bych chtěla mít postavu jako Vashleynka ... jenže se bojim že mít nebudu ... newíte některá z vás jak zhubnout? *15* *15* I když asi nee co když to ani jedna z vás nepotřebuje ... *9* Závidim postavu ... *15* *14* -
-
Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Míši ty si hubenááááá.... *3* ty to nepotřebuješ spíše já...já chodím do posilky a furt cvičím v těláků a běham se psem od babičky a td..ale ty to nepotřebuješ.. *3* -
-
Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Viděla si mě někdy celou??? Já myslim že nee... *15* Já bych chtěla postavu jakoo má Selenka a Ashleynka ... takou akorát hubená hezká ... ale já mám bříško ... a taky mam dcl silný nohy ... a to bych chtěla zhubnout ... *4* *3* A sportovat stejnak začnu protože to spevnim fyzičku ... *3* lenivá bejt nechci ... *1* *3*
A ty už chodíš do posilovny ?? *7* *7* Myslíš že já v 15 bych tam nevypadala jak debil?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Já chodím od 13 let...a to zvládneš..tam jsou i 12letí.. *15* aspoň tedy i unás.. *4* minule jsme tam byly že Kájush a došla tam paní a zdvyhla činku..twe my jsme tlemily jak *1* něco.. -
-
Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Jj ta....už vím..hehe že ten pán:Chcete pomoct?Nee já to zvládnu tak to zdvyhla a my upa =o a ona copak holky to neumíte že?A my:Ee *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
*15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Přesně jak to řekla Klárush..nepotřebuješ..já musím taky zhubnout..aspoň trochu *3* -
-
Re: Re: Re: Náš jídelníček podle Vashlynky ... xDD
Ne já fakt na fotkách mam jenom hlavu tam nic neuvidíte ale mam bříško a nohy silný jak něco ... *9*
-
-
-
-
ok
Na narozky si to vynahradíme že nedojdeme dom *15* -
-
Re: ok
dobře *15*
-
-
Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
Nejlepší je prostě Kajuš já sem tu vystresovaná z učení a příde Kajuš a jenom se tlemim ... ty fakt dokážeš zvednout náladu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
*15* *15* lol *15* to je naše Kájuška *15* -
-
Re: Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
Hehe..já mám od rána dobrou náladu *1* -
-
Re: Re: Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
Já dneska překvapivě taky a hoooodně dobrou ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
lol *15* -
Re: Re: Re: Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
tož *15* *1* to já až teď ráno jsem poslala všechny do prd..i mamku protože mně budila oživot ale tož *15*
-
-
-
Re: Re: Nejlepší je Kajuš ... xDD Já z ní chcípnu ... xDD
NJN ... *15* *15* *15*
-
-
-
Hey du si zpívat ... xDDD
Já si du zpívat tady je nudaa... *15* *15* než něco napíšete ... tak já usnu ... *15* *15* -
-
Re: Hey du si zpívat ... xDDD
jenže tady je komentů že nevím na jaký prvně odpovědět *15* -
-
Re: Re: Hey du si zpívat ... xDDD
*15* *15* *15* Ty si di rači překapat pití ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Hey du si zpívat ... xDDD
Jaj..já si jdu udělat tu kafé s marmoškou *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey du si zpívat ... xDDD
Zasee... tobě to nějak zachutnalo ... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey du si zpívat ... xDDD
jj je to mňamka *3*
-
-
-
Re: Re: Re: Hey du si zpívat ... xDDD
Hahha..lol *15*
-
-
-
-
Teda vy mě štvete .. xDD
Kajuška ta chcípla úplně ... a Klaruš buť chlastá nebo newim, s kym si tu mam psát??? *15* *15* *15* -
-
Re: Teda vy mě štvete .. xDD
DObře zítra mám pohřeb.. *1* nee já jsem si nalívala pití mám žižu *3* -
-
Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
mně blbne net... *9* -
-
Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
Mě kravnul ráno ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
aha.. *9*
-
-
Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
to nebylo půl hoďka jen chvíli *3* ehm..a ještě jsem musela zavřít okna protože je vítr.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* Bože já chcípnu a já už si představovala jak sis překapávala pití ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
lol *15*
-
-
-
-
Re: Re: Teda vy mě štvete .. xDD
Teda Kajuš ... ty se nezdáš ... nelívat si pití půl hodiny ... hmmm ... dobře ty ... *15* *15* *15* *15* tos to ještě překapávala viť?? *15* *15*
-
-
-
=o*
Ahojík.. *14* -
-
Re: =o*
Ahojíííík *14* *14* -
-
Re: Re: =o*
No-...nazdárek oskárek *15* -
-
Re: Re: Re: =o*
Prej oskárek ... Klaruš ty nebudeš střízlivá to já hned poznám ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =o*
Že taky si myslím že něco pila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =o*
Nejsem závislák...já moc nechlastám... *1* *1* nejsem jak brat *3* *15* -
Řeknu ti tj dcl zlý ... už měsíc?? *15* *15* Jak si to přežila ... bez pití měsíc ... *15* *15* *15* -
Wow.. *15* -
Neee já nechlastám už měsíc jsem nic nepila.. *4* -
*15* lol určo s bráchou byla na stránku... *15* -
Nojoonooo ... tady se vůbec chlstá často že ... *15* *15* *15*
-
-
-
-