-
Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Ahojky Kajuškoo a Klaruškoo ... ste tu aspoň jedna?? Můžu tu bejt jenom chvíli ... taťka mi vzal počítač a já ho mám jenom na referát ... *9* *9* -
-
Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Čauky..já..a acha to je škoda.. *9* ale aspoň něco.. *3* *4* -
-
Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Jn, ale jestly mi ho nedá zejtra tak tu nebudu mcot bejt ani ve středu a to by mě kleplo těším se že zejtra dorazim domu a sednu semka na Ashleynku diskuzi a prokecáms e sváma až k půlnoci a ve středu pudeme pokračovta ... na čtvrtek se učit nemusim takže best by to bylo ... snad se tatka uklidní a dá mi notas, já mela totiž nepořádek v pokoji skoro jako Ashleynka v šatníku ... *15* *15* *15* a za to mi vzal noťase ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Aha..dobře zítra pokecáme do půlnoci když je ve ST volno..platí. *3* ..a jaj.. *1* to je mně líto že ti za to bere noťas.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
NJN ... taťka si myslí že je to dobrý k výchově, že bysme si pokoj jinač neuklidily, kdyby nam nevzal kompa a tak nas nedohnal k šilnestvi až bysme ten pokoj nakonec uklidily z toho šilenstvi bez kompa ... *15* *15* No a jestly budu mít kompa ... tak už se těšim na půlnoční drbárnu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ... sem tu ale jenom na chvíli ... =(((
Aha.. *15*
-
-
-
-
-
-
..
Čauky...nové paparazzi fotešky Ashleynka letěla zpátky do Vancouveru...moc jí to slušelo *14* -
-
Re: ..
*14* *14* *14* ááá šílím nádhené moc *14* -
-
Re: Re: ..
Yeahh ... a holki promiňte mi zlatíška, ale mám dneska udělat referát a pak se naučit na dva testy, takže promiňte,a le nejsem si jistá jestly večer přídu, ale budu se snažit ... *14* *4* *3* Protože bez vás sem v háji ... musím si s vámi povídat jinak sem v krdeli ... *15* *14* *3* Chybíte mi .. *14* *9* -
-
Re: Re: Re: ..
Ok..pokám na tebe..chybíš mně též zlatko *14* *4* ...
-
-
-
-
Paaaaaaaaaa... :-*
Paaaa... já už pujdu ... *14* *14* -
-
Re: Paaaaaaaaaa... :-*
Aha..škoda papa *14*
-
-
Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Dneska dávaj film Svatba upírů ... wím je sice českej, ale mě se líbí já newim proč ale mě se líbí všecky filmy s upírama ... *15* *15* A nejlepší na světě Twilight ... miluju Twilight sagu ... áááá ... se budu dneska dívat ... *14* *3* -
-
Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Klaruška už tu nejni?? *7* *9* -
-
Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Aha..Svatba upíru neznám a Twilight jsem nikdy neviděla tož to já nemám ráda upíří film..jj Klárush musela..asi.. *9* -
-
Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
Já Twilighr nenáviděla, pak sem to náhodou viděla ... a už je to prostě jeden z mých nej ság ... ale nejlepší je stejnak Harry Potter *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jééééé xDD Miluju Vampíry xDD
ok *3*
-
-
-
-
-
..
Jupí přidali se ti další fotky... *14* -
-
Re: ..
faktiš ... jdu juknout .. *14* *3* -
-
Jj...jsou krásné *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Wow..aww to je skvělý *3*
-
-
Jé ty sem přidala před půl hodinkou ... wow ... *15* *15* *15*
-
-
-
AHoj xDD
Aoooj .. *15* -
-
Re: AHoj xDD
Kam jdeš...?
Srry byla na Pc mamka. *4* -
-
Re: Re: AHoj xDD
Nikam zdravim ... *15* *15* *15* Aoooj .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AHoj xDD
Aha.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: AHoj xDD
Noco se nudííím ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHoj xDD
*15*
-
-
-
-
-
-
Grrrrrrr:-///
Kukejte pod tim článkem chudák Ashleynka ... jak se k ní sápe ta pička ... *8*
http://hanishek.blog.cz/0803 -
-
Re: Grrrrrrr:-///
Fůj..Mileyna je lesba a byla určo na té fotce ožralá.. ale beztak...však aji tu http://users2.ml.mindenkilapja.hu/u sers/rainboowlife/uploads/b-Miley-C yrus-Ashley-Tisdale-Share-Seductive -Kiss-42ee86d253f9.0.0.0x0.282x400. jpeg *9* určo Mileyna do teho dnes vzpomíná a olizuje si rty..blé.. *9* -
-
Re: Re: Grrrrrrr:-///
Pryč od ní ... o ní se fakt bavit rači nebudem nebo mi taky vemou správcovství *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Grrrrrrr:-///
lol *15*
-
-
-
-
Yeahhh
Stahuju si líčení oblečení a boty Ashleynky ... až někdy pojedu nakupovat tak si vytisknu co zrovna budu potřebovat a budu nakupovat podle teho ... *15* *15* *15* -
-
Re: Yeahhh
Ááá...škoda že nám tiskárna nejede *9* *14* -
-
Re: Re: Yeahhh
Mě jo ale mám dovoleno tisknout je v případě nejvyšší nouze *15* *15* A tohleto ale nejvyšší jee... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeahhh
Aha.. *15*
-
-
-
-
Vybrala sem si xDD
Zejtra se nalíčím ako Ashleynka - Suddenly
http://lucijasek11.blog.cz/1002/l iceni-podle-ashley-tisdale
*14* *14* *14* -
-
Re: Vybrala sem si xDD
Hezů *14* -
-
Re: Re: Vybrala sem si xDD
Jéé takhle sem už jednou byla *14* -
-
Re: Re: Re: Vybrala sem si xDD
Jo je to kwásný ... -
-
Re: Re: Re: Re: Vybrala sem si xDD
jj *4* já si musím též vybrat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Vybrala sem si xDD
ok *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Vybrala sem si xDD
Hey změna nalíčím se jak byla teďka v Hellcats ... ááá takový ne moc výrazný ... jemný ... řasenka atd. ... *14* *4*
-
-
-
-
-
-
lol
twe co to bylo zavraždu...lol se tu válímmmmm *15* *15* *15* že ten říkal že někoho zavraždil a pak ten 2 též a ten druhý toho 1 zavraždil...lol..se tu směju *15* -
-
Re: lol
To chce klid Klaruš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: lol
*1*
-
-
Re: lol
lol *15*
-