-
Konečně... xDD
Táááák mám všecko vyřízený teďka už jenom rozesílám Evánka, snad si ho někdo přidá, je vážně ksvělej ... nechápu proč nejni u nás taky tak známej jako v Americe, je vážně supeeer ... *14* *3* a mrzí mě že nemá tolik fans ... *9* *9* No ale jinak ... teďka a tady Vashleynky ... rozjedeme to ... a povíme si a rozebereme zase všeckoo ... *15* -
-
Re: Konečně... xDD
Tak joo... *1* *15* -
-
Re: Re: Konečně... xDD
A je tu Kajuška a Klaruška??? *7* -
-
Re: Re: Re: Konečně... xDD
Já tu jsem srry...jsem na ten net nasraná.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
=(( No a o cem si chcete powídat *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
*15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Konečně... xDD
No já newim, ale rozhodně probereme Vashleynku a všechno nej od hlavy až k patě ... *15* *15*
-
-
-
-
-
-
AHoooj :-*
Pardoooon, toršku se to protáhlo ... *15* *15* tak sem tu ... máte mě tu ... jo a Kajuš hádej co si tu teďka vychutnávám ... jej ... mňamkaa .. *14* *3* *15* -
-
Re: AHoooj :-*
Čauky.. *4* ..¨
Nevadí..počkala jsem..a kafé s marmoškou.. *3* *1* -
-
Re: Re: AHoooj :-*
No jasně, jak si to proboha uhodla, notoje mi záhada ... tj hrozný ... *15* *15* *15* A nevadilo by ti počkat ještě minutku ... dojdu se jenom opláchnout ať to mam z krku a můžu se k vám zabalit až do newim kolika snad až do půlnoci ... záleží naúnavě ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: AHoooj :-*
Já piji též... *4* ..ok pokám.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Hoooojky =) Budu tady taky pokud vam to neva *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Kačí jsem ráda že tu budeš s námi *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: AHoooj :-*
Ne Kačí nevadí ... tj super že si taky budeš povídat ... protože jedině tak můžeme Ashleynce pomoc ... aby se vrátila tam kam patří do první 10. *14* *3* A já sem náhodou ráda... když je nás tu víc ... takže kecáme tu všecky 3 snad se přidá i Klaruš ... *14* *3* A navíc Kačkooo vypni ten FB !! *8* A pod semka je to tu lepší fakticky ...
-
-
-
-
-
-
Kajuškooo :-*
Holki ... dneska přidu až v 6 z kytary... a pak drbarna jasny ... joo ... i lowe you *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Kajuškooo :-*
Ahůj..jasný počkáme na tebe.. *14* I love you too *14* -
-
Re: Re: Kajuškooo :-*
A až do půlnoci jasný ... *15* *15* *15* Spánek neomlouvá ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kajuškooo :-*
Jej *15*
-
-
-
-
Dobrou noc zlatíškooo :-*
Kajuš, už půjdu spinkat, tak dobrou noooc pokládku můůj .. *14* *14* *14* MTMR ... *14* *14*
Tak paaaa... and sweet Vashley dreams ... *15* *14*
I lowe youuu ... *14*
*14* *14* *14* I Lowe You VashŁenQa *14* *14* *14* and SeminQa *14* *14* *14* -
-
Re: Dobrou noc zlatíškooo :-*
Ok..zlatíško moje.. *14* Doblou noc.. *4* *14* ..I love you.. *14*
-
-
Tak to je moooc xDD
Ty si málem spadla ze židle?? No tak to je moooc ... *15* *15* Teďka sem málem spadla já z teho tvýho komentu ... *15* *15* *15* chcípám ... *15* *15* -
-
Re: Tak to je moooc xDD
Jj málem jsem spadla do země Mileyny zombie..lol..nepadej nebo tam spadneš *15* -
-
Re: Re: Tak to je moooc xDD
Dobře tak já teda nebudu padat, abych nespadla ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tak to je moooc xDD
Haha. *15* ... *4* ..
-
-
-
-
Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Hey dneska sem se totálně zbláznila do songu od Nessynky Drive ... ale totálně ... miluju tu písničku ... poslouchám jí tu pořád dokola ... *15* *15* -
-
Re: Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Jééé...tak ta je opravdu boží.. *14* -
-
Re: Re: Achjooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo
Yesss... *14* *3*
-
-
-
Good Photo ... xDD
Jo a Kajuš máš kwásný foto ... fakt tady vypadá Nessy fakt skvěle a zároveň legračně ... *15* *15* *15* -
-
Re: Good Photo ... xDD
Oh..děkuji zlatí..ty máš tky nádhernou.. *14* jsem jí našla na Fb jedné fanynky.. *14* -
-
Re: Re: Good Photo ... xDD
*14* *14* Je COOL .. *15* -
-
Re: Re: Re: Good Photo ... xDD
I ta tvá.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Good Photo ... xDD
-
-
-
-
-
Nwm...
Nwm sice jak je to teďka se Scottem a Ashleynkou, ale jsem děsně šťastná, že je to teďka báječný mezi Nessynkou a Zacem dokonce tak báječný že už konečně mluví o svatbě ... áááách ... *14* *3* -
-
Re: Nwm...
Já se těším až budou pak fotešky..Vany bude mít nádherný šaty a Zac nějaký obleček *14* *14* *14* oh. *14* -
-
Re: Re: Nwm...
Já se taky šíleně těším na fotešky Vany ve svatebním ... yeahhh ... a počki až budou mít nějaké děti ... *15* *15* *15* To bude wááá ... *15* *15* No ale zatim ta svatba ... yeahhh ... už se těším jaký bdue mít šatečky ... já teda určitě chci mít podobný šaty jaký bude mít Ashleynka nebo Nessynka ... *14* *3* ty který s emi budou víc líbit ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nwm...
Áá..třeba takovýhle http://files.svatebnisalonveronika. webnode.cz/200000049-2b18b2c12a/clo tilde_1.jpg *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Nwm...
No ty sou dokonalý Kajuš ... áááá takový bych brala hned ... ale koukni na tyhle ty bude mít Mileyna ... *15* *15* *15* *15* http://novakovi.svetsvateb.cz/UvodniStrana/ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nwm...
Málem jsem spadla ze židle *15* -
Takys chytla výtlem ...?? *15* *15* Já si jí v tom umím úplně živě představit ... *15* *15* -
lol *15* *15* áááá pomoc *15*
-
-
-
-
-
-
Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Bože proč mají v Africe tolik kravin ... milion druhů obyvatel, milion nemocí a válek a problémů kdo si to má pamatovat ... *8* *15* a ty řeky a hory taky nooo ... *8* *15* *9* -
-
Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Jaj.. *15* -
-
Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
NJN ... píšeme zejtra mega test ... si to přečtu ještě zejtra ve škole několikrát a dám to zase za 1 nebo za 2 ... horší nemam když se učim ,... takže pohoda ... *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
to dáš držím ti palce *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Tak já ti budu věřit ... že to dam a dam too ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áááá mě z tý Afriky jebnee...
Ou...jaj..ale tak aspoň že to není 5 *9* *3* -
Nojooo pořád tak už mě nepřesvědčuj ... *15* *15* a dneska jak sme psaly ten děják tak sem se učila a spletla si jenom jednu blblou věc a kvůli tomu budu mít za 2 nebo za 3 protože mi to ztratilo rovnou 3 body ... ale taková kravina prostě ... *8* *9* -
Dáš.. *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:-///
Hey ty kwásňoučký candids se mi vůbec nechtějí přidávat ... přidaly se mi z Hellcats ... ale Candids nee... *9* *9* A ty sou zrovna nádherný jak tam má Ashleynka tu červenou čepičku ... áááá ... tam jí to tááák sluší ... *14* *3* *4* *9* -
-
Re: :-///
přesně..miluji tyhle Candids *14* -
-
Re: Re: :-///
Já taky ... a teď když má Ashleynka skoro denně news ... tak je to báječný ... ale pořád mě trápý ten detail ... kde je Scott?? *9* Fakt mi přijde divný že už se s Ashleynkou neukázal dva měsíce na Candids ... ani na žádný akci ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :-///
Přesně..třeba je v práci nebo tak..ale též mně to mrzí. *9* Njn chlapi jsou chlapi.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :-///
njn ... tj ... ale já se spíš zase bojim nejhoršího ... že třeba mají pauzu nebo krizi atd ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-///
omg *9*
-
-
-
-
-