-
Bombaaaa
Hey tak tohle všecko musim mít v botníku ... yeahhh ... http://radkaska.blog.cz/0806/boty-v an -
-
Re: Bombaaaa
P..p...ppááááánííííííí -
-
Re: Re: Bombaaaa
Chci *14* -
-
Re: Re: Re: Bombaaaa
Musim vyhrát nějakou loterii kurwa *15* Abych mohla nakupovat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bombaaaa
jjj *4*
-
-
-
-
-
Čučim na krokodýly ... xDD
Já tu čučim na Jak se krotí krokodýly ... *15* *15* A nudim se nechcete konečně začít taky něco spát .. *15* *15* -
-
Re: Čučim na krokodýly ... xDD
Aha.. *15* já píšu *15* -
-
Re: Re: Čučim na krokodýly ... xDD
Neviditelně viť ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Čučim na krokodýly ... xDD
lol *15*
-
-
Re: Re: Čučim na krokodýly ... xDD
Srry dívám se na malovátka Nessy jak bych se zejtra namalovala..já nevraždím *14* -
-
Re: Re: Re: Čučim na krokodýly ... xDD
Ahaaa... *1* Počki ti něco vyberu mmnt ... *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Čučim na krokodýly ... xDD
Ste zasejc chcíply ... Kajuška vraždí ... a Klaruš nwm ... *9* *15* a mě tu necháte ... *9* *15* *15*
-
-
..
Jsi tu kajushe *7* *14* -
-
Re: ..
jo *4* srry dívala jsem se na vraždu..jednu.. *15* twe fuj *15* -
-
Re: Re: ..
Teda Kajuše... *15* *15* *15* Vraždu jooo?? *15* Hey jakoo chlastala sem trochu colu a po kole sem trochu ... ehmm ... mimo ... *15* *15* *15* Takže se mi nesmějte až něco plácnu ... *15* -
-
Re: Re: Re: ..
No Kájo *1* doufám že v Tv.. *1* ..Jaj super Míši si tu... *3* ehm.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
No hele dobrá otázka ... jestly to vůbec bylo v TV ... *1* Copak chyběla sem vám ... *1* *1* Sem se učila němčinu :-! blee... hnusnej jazyk ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Bylo to v Tv.. *3* to je hrozné jako já jsem tomu nechápala jako ten jeden říkal že vraždil pak ten druhý taky a ten co to říkal že ho zavraždil tak ten druhý ho zavraždil twe *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
chyběla až moc *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: ..
Nebojte se v Tv.. *1* ..Míši jejky.. *15* doufám že ne *1*
-
-
-
-
-
Jééééééé
Kajuš máš beautiful photo ... *14* *3* yeahhh ... *14* *14* No a holky asi se s vámi tak na hodinku rozloučím du se koupat a přečtu si dějepis a němčinu se naučim až večer ju ... takže tak na hodinku zmiznu ale slibuju že se vrátím dneska nejni nic v TV kromě přátel takže počítám že tu budu tak od 8 do 10 ... *14* *4* *14* Juuu tak tu hlavně buďte nezdrhněte mi možná že dáme i 300 koment ůůů --.... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Jééééééé
Děkuji..vy máte taky nádhernou fotku a jasné my tu budu kecat a nebo na Nessynce uvidíme.. *14* *14* a zatím paa *3* -
-
Re: Re: Jééééééé
Jasnéé počkáme... *14*
-
-
-
WOW ... sme borkyněě...
Páááni když si tu ještě chvilinku vydržíme povídat tak dáme dneska celkem 200 komentů společně.... *14* *3* *3* -
-
Re: WOW ... sme borkyněě...
to dáme *14* -
-
Re: Re: WOW ... sme borkyněě...
jj *14* -
-
Re: Re: Re: WOW ... sme borkyněě...
Ááááááááááá ... já snad umřu ... -
-
Re: Re: Re: Re: WOW ... sme borkyněě...
já se z teho učení pominu doslovně -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW ... sme borkyněě...
*1* přesně *4* -
Jo měli by jí zakáazt ... *15* *15* -
tož to já jsem se učila na oběd..ale jen sem si něco přečetla a hotovo.. *3* -
Aha..ou.. *9* tu školu by měli zakázat.. *9*
-
-
-
-
-
-
Trapná Otázečkaaa... =(
Holki co vlastně používáte na akné... teda jestly vás akné trápí ... mě joo a newim co s tím .. vim že je to trpaný ale potřebuju pomoc už sem z toho zoufalá newim co s tim ... *9* *9* -
-
Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Já akné nemám.. *9* a nevím co proti němu.. *9* -
-
Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Já mám jen malé pupínky..ale já proti temu používám Larochie-posay to mně dal strýc.. *4* -
-
Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Juuu děkují Kajuš ... tak já si to skusim koupit a uvidim ... *14* *4* Děkují moooc ... já mám také jenom malé pupínky a už mě serou ... *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
Laroche-posay takhle to je...to i tam nemělo bít ehm.. *4* je to jakékoliv balené i sprav velký.. *3* ale já mám takové malé mastičky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trapná Otázečkaaa... =(
spray* *3*
-
-
-
-
-
-
...
Těšinkám se též *4* -
-
Re: ...
*14* *3* *14* -
-
Re: Re: ...
jj *14*
-
-
-
Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Musíte přijet ... Já se vás nemůžu dočkat už teď ... *15* *15* *15* Jooo a až pojedete i když to bude za dlouho nezapomeňta si vzít foťáček ... bude fotek jak něco ... My tři ... Best Friends Forever ... *14* *14* *1* *14* *3* -
-
Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Výjde to prostě musí *14* *4* a vezmu *3* -
-
Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
haha..musííííííííí to výjde..vím *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
*3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
i já se na tebe těším *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
*14*
-
-
-
-
Re: Re: Hey to prostě musí vyjít někdy o velkých prázdninách to prostě musí ... xDD
Ááááá zlatíčka moje ani newíte jak šíleně moc se na vás těším už teďka ... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
WOW Nápad... :-)))
Kajuš až tvoje máti pojede semka do Vodňan za tou kámoškou nechceš vzít s sebou i Klaruš?? Jestly by teda Kleruš mohla ... wow to by bylo absolutně bestovní den ... konečně bysme byly spolu ... všeci 3 ... *14* *4* *14* Já wím že tenhle rok už to asi nebude ale až pojedete tak by to bylo super ... *4* *14* -
-
Re: WOW Nápad... :-)))
Hey tak to je šupa nápadddddd ááá se těším *14* doufám že budu moct *14* -
-
Re: Re: WOW Nápad... :-)))
Ju chtěla by ses semnou potkat?? *14* *15* Pro mě by to byl nejhezčí den vůbec ... *14* *4* A vůbec nejlepší by bylo kdyby to bylo někdy o rpázdninách a mohli ste přespat to byste pak klidně mohli řpespat u mě a byla by párty ... *14* *15* *15* *15* *15* ve stylu Vashley ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))
Haha.. *1* škoda že nemají Davidovi teď narozky že by nás pozvaly a pak by jsme si dali srazík ale někdo jinej má nar.V lhanžhotě..má taťkův kámoš proč ne ve Vodňan jaj *9* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))
A nechcete bejt rybářky?? *1* *1* *1* *1* Bysme byly spolu furt u nás je ejdiná rybárna ... a pak bysme každej den lovily ryby ... *1* *1* *1* a až bysme měly nějaký peníze jely bysme do USA lovit ... *1* *1* *1* *1* já kdyby lovila tak dřív spadnu do vody než něco chytim ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW Nápad... :-)))
*15* -
*1* *1* *1* A hrozně bysme smrděly ... *15* *15* Fuuuuj -
Jejky tož to by mně možná i ty ryby zabily dřív než bych tam došla..hehe.. *15*
-
-
-
-
-
-
Rovrh ...
Hey asi už mam hotovej rozvrh ... *15* *15*
v pondělí budu normálně běhat.... už se těšim až budeme mít pejska abych s nim mohla jít běhat *15* My máme jenom starýho velkýho chlupáče a s tim kdybych šla běhat tak bych domu nedoběhla za půl hodiny jako nomrálně ale za tak tejden ... *15* *15* v úterý ... taky budu běhat
ve středu mám taneční a to tancuju jak dbeil 4 hodiny takže nejni co řešit *15* *15* ve čtvrtek máme tělocvik a plus chodim večer na zumbu takže pohoda a v pátek mám v 7 ráno basket ještě než du do školy a odpoledne aerobik ... a v osbotu a v neděli odpočívám jízdou na kolečkových bruslí nebo na kole ... *15* *15* *15* jo to by šlo tohleto ... *4* *14* -
-
Re: Rovrh ...
Jjj...tak nepůjdeme spoluuuu *15* *4* -
-
Re: Re: Rovrh ...
Haha..jdu s vámi *15* -
-
Re: Re: Re: Rovrh ...
Jasně bafňete kolečkový brusle ... a přijeďte ... bude prdel až si před váma rozbiju hubu páč na nich neumim .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Rovrh ...
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rovrh ...
Hehe...zombie áá *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rovrh ...
newim čemu se směješ ... pak ze mě bude krvavej zombie na kolečkách ... *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Rovrh ...
Hey tak přijeď a pudem kam chceš ... *15* *15*
-
-