Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ashley v Disney !!!

Ashley v Disney už hrát Nebude, myslím, že už NIKDY !!! Disney si stanovuje neskutečný podmínky a Ashleynka odstouila od smlouvy, protože oni chtějí aby se rozešla se Scottem, že prý jí láska odvádí od práce a ona jim do očí vytmavila, že život si od nich dirigovat nenechá a odešla, jakoo to fakt přehnaly dementi, že prej s takovými lidmi pracovat nebude, i kdyby neměla už nikdy točit a zpívat vždy bude pro ni nejdůležitější rodina a láska, na ně prej kašle... a dobře udělala ... *4* *8*
    • Re: Ashley v Disney !!!

to súú pi..Ashleynka se nebude k vůli takovým hajzlům rozcházet HAJZLOVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ A PI.. a ti egzoti at jdou doprdele
      • kajuska4

Re: Re: Ashley v Disney !!!

jjj *16*
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

O tom že jsou na Disneyho špatné podmínky jsem věděla, ale že až tak... Ashley udělala to nejlepší co mohla *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

Přesně... jako Mileyna tej je 17 a mohla se zasnoubit s Liamem a může si střídat kluky jak ponožky děvka, a Ashleynka kterej je 25 let a má skvělý pevný a dlouhý vztah, tej jako budou něco kecat jo? *8* To mě total naštvalo když sem četla ten článek ... joo a objasnila i t jak psaly v bravu že prej Disney chce aby byla nevinná a matka chce aby pracovala u Disney proto se s ní nějak chvíli nepohodla ale rodiče i sestru a Scotta miluje a je jí líto že se s matkou hádala nebo co ... a že prej s Disnem asi skončí nadobro ... *4* *9* *9* Cože je dobřeee *4* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ashley v Disney !!!

Přesně. Je prostě vidět že Ashley ať je slavná moc nebo ještě víc ... nikdy nezapomene kdo opravdu jeee a díky komu je slavná a že myslí na přátele a na rodinu na prvním místě to mmá s Avril společný ... NIKDY JE NEPOSEDNE POPULARITA a toho já si na všech celebritách vážím úplně nějevíc a Nessy a Semi to samý ... jako Ashleynka *14* *4* *3*
            • mmaarrkkeettaaaa

Mě Miley nevadí, ale je to pravda, ona si může dělat co chce a Ash musí poslouchat ... Rozhodla se správně že dá přednost rodině než jim. Je fakt dobrá *3*
            • puspuspusinka

S prominutím pro ty kdo máte rádi Miley, ale já jí nesnáším ... *4*
    • gabinka4

Re: Ashley v Disney !!!

jééééé *14* *14* *14*
  • hedviga7

..

tie nové fotky s akcie sú prekrásne *14*
    • kajuska4

Re: ..

jjjj *14*
      • klaruska44

Re: Re: ..

krásnéé *14* *14* *14*
  • tizie

Hellcats!

Ahoj všichni!
    Tak co, už jste někdo viděli Hellcats? Já jo a je to ÚŽASNÉ! *14*
    • krecek150

Re: Hellcats!

Ja eště ne ale chtěla bych kde ses na to koukala? *4*
      • hedviga7

Re: Re: Hellcats!

Nie a kde si ho videla? *14* Však ešte nie je u nás *14*
        • hedviga7

Re: Re: Re: Hellcats!

pozriem sa a ďakujem *14*
          • tizie

Re: Re: Re: Re: Hellcats!

nemáš zač *4*
      • tizie

Re: Re: Hellcats!

http://www. seria lycz. cz /?s=hellcats
        Smaž mezery. Zatím jsou tam jen čtyři díly a je to s titulkama. Ale je to naprosto DOKONALÉ *14* *14* *14*
        • krecek150

Re: Re: Re: Hellcats!

Díky určo na to juknu až bude čas *4*
  • hedviga7

=)

Ashley je boží tie jej pesničky taky *14*
  • ashley tisdale

ahoj jak se jmenuje její neteř! ..:) dekuju! :) *15*
    • tizie

Re: ashley tisdale

Jmenuje se Mikayla (čte se to Mikajla) Dawn. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ashley tisdale

Neboj to víme jak se to čte ... blbý nejsme ... *15*
    • little_bee

Je to Mikayla Down :)
      • puspuspusinka

Pááni tj hustý příjmení Down *15* *14*
    • belacrazy

Víž že ani nevím? *1* *1*
      • klaruska44

*1* *1* ani já ne *15*
        • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: ashley tisdale

Dívala jsem se na net a nejspíš se jmenuje Mikayla. Takhle to bylo napsané. Tak asi tak no... :) *3*
          • Re: Re: Re: Re: ashley tisdale

jo tak se jmenuje
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ashley tisdale

Počkej já myslela že Mylieka *15* a že se to vyslovuje majlajký *15* *15* *15* ale nejsem si tím jistááá *15* *15*
  • tizzinka

..

Omlouvám se moc moc ale nešel nám net ach jo a nikdo nám ho nechtěl spravit ale pak strýc-borec nám ho spravil uff *14* a ty new Candids a ták jsou překrásný teď se na ně koukám..moc moc jí lowhuji *14*
    • klaruska44

Re: ..

Newa stane se *4* *14* já jsem zase neměla čas protože jsme psaly písemky 2 a tenhle bude ok všecko takže v pohodě *14* *1*
  • belacrazy

New

Ahoj *3* Sem tu nová ikdyž už sem tu byla před pár lety *1*
    • kajuska4

Re: New

Ahoj vítej *14* a jsou new Candids Ash odcházela od telocvičny ale škoda že se schovávala *9* *14*
      • belacrazy

Re: Re: New

Jojo viděla! *14* Já bych se,ale asy taky schovávala *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: New

*4* já asi taky *14* ale slušelo jí to Ashleynce totiž sluší všecko *14*
  • jiank..

jinak jsem moc ráda, že tu chodí více a více nových lidí :D já jsem do Ash taky blázen.. snažím se podle ní oblékat jak to má na paparazzech :D *14*
  • ahojky

Ahojte BG.. mno jak se máte?? teda podle mě zas mě tak nevadí, že je na tom místě... a že je pod vanessou a tak.. já ji zboznuju.. Její nový seriál Hellcats, je fakt pecka...vžycky bude mou hvězdou.. v americe je hellcats hrozně slavný, je snad ve všech obchodácích.. Ash se snad pořád objevuje na titulkách v německém bravu.. ale myslím, si že Ash je pořád suer.. i když není tak slavná jako předtím, ale zase dobré je to, že ji už nidko nepovazuje jako ta disney hvězdička. ona jim vždycky bude.. ale už v takových filmec nehraje a myslím, že ani nebude.. takže apa:) *14* *14*
  • Čaukyy

Ahojik Ashleynky jak se máte?? *14* *14* *14* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit