-
Heey... :-(
Hey jako mizeriee... *9* *9*
Ashleynka nám z 10. místa skončila na 17. místě a to je jakoo fakt dost hnusný ... úplně na ní všeci kašlete kromě Kajuš a nových BG občas ještě Markétka *14* ale jinak sem dcl dost naštvaná na ty co tu nebyly mega dlouhooo *9* *9* *9* Fakt ... jakooo dřív bývala na 5. místě pak to skočilo na 10. a když to bude takle dál tak bude na 100. místě *9* *9* *9* -
-
Re: Heey... :-(
Aspoň že se Ash drží na 3 místě ve fanklubu :) *3*
-
-
...
já jsem našla HELLCATS na ulož.to,ale si to bude v angličtině,ale to neva!!! *3* *3* -
-
Re: ...
Je to tam s cz titl. -
Pošlimi pls odkaz *1* -
jéééééé *14*
-
-
I lowe Ashleynka
Ashleynka is the BEST !!! *14* -
-
Re: I lowe Ashleynka
přesně *14*
-
-
PVP
Já hrozně miluju ten Ash filmík Příšerky v podkroví♥ viděla sem ho až ted pre sem nemela časík a je fakticky upa boží :-* *14* *14* *14* -
-
Re: PVP
jj já taky *14*
-
-
vítám
Ahoojík tak sorráč že jsem tu nepsala to k vůli škole...jinak vítám Andrejku *14* *4* -
CD
Ahoj, prodávám 3 CD,
Vanessa Hudgens- IDENTIFIED
HSM1+Karaoke version
HSM2 Remix
Jsou to všechno originálky, stál by jeden kus 129 Kč a k tomu bych nabídla dáreček. Ozvěte se na e-mail, pro zájemce nafotím výrobek. *4* -
Božeee... :-)
Lidičky já se úplně zamilowala do toho new photoshootu jak Ashleynka nafotila s Aly ... fakt oběma jim to tááám děsně sluší ... fakticky jakoo kwásnýý photoshoot .... ááá ... *1* *14* -
-
Re: Božeee... :-)
Je úža *14* -
Re: Božeee... :-)
Čauky jak se máte Ashleynky moje *14* *14* *7* A máš pravdu to je asi nejlepší Shoot který Ash nafotila *14* *14* -
-
Re: Re: Božeee... :-)
jsou fakt boží *14* *14* já se mám fajně, co vy???:) -
-
Re: Re: Re: Božeee... :-)
taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Božeee... :-)
Jéé Ashleynka by měla s Aly fotit photoshooty častěji *1*
Zase mají new, a ještě lepšíí ... je nádherneeej *14*
-
-
-
-
-
..
Představím se vám:
Jsem Andrea a bydlím v Březí kousek od Klárush *1* chodíme spolu do třídy *3* poslouchám Ash,Avril,Vanessu,Selenu,Demi,Keshu *14* *14* a budu sem chodit co nejčastěji je mně 17 a půl ale na profilku už mám 18 *1* *3* *3* a přidejte si mně budu ráda a tančím hip-hop *14* -
-
Re: ..
Ahoj Andrej,
taky jsem tu nová a holky jsou tady moc milé. *14* Určitě bych byla ráda, kdybych si s tebou o Ashley mohla popovídat. Jinak máme přibližně stejný vkus, co se hudby týče *15* A přidám si tě *3* -
-
Re: Re: ..
Ahojky, moc mě těší jsem Markéta a taky ráda pokecám :) Ale už úplně nová nejsem *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ahojky jasně *14* ráda s vámi pokecám *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
AHojky, wítám new BG *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Nejsi blázen.. *4* *4* Já mám taky ráda Ash, ale víc Van no.. *4* *14* Se ji taky snažim napodobit, i když mám hnědý vlasy, ale například v malování.. *3* -
A víš poč?Protože si přebarvuji taky vlasy jako Ash *14* ale barvím se sama *4* teď mám hnědý a mám je ostříhaný jako Ash jsem blázen že?A ve škole už mám přezdívku Ash *14* *1* a ty máš ráda Vanessu podle obrázku že?Tu mám taky ráda je dobrá hlavně Sneakernight *14* -
Dobře.. *1* *4* *4* -
Čauky jasně já jsem Andrea a mám přezdívku Ash *15* *1* -
Ahojky..Páni, tady jsou nový lidičky, vítám.. *4* *4* Jinak já jsem Zuzka.. A ty fotky s Aly jsou krásný! *4* *14*
-
-
-
-
Re: Re: ..
Čauky jasně budu každej den akorát dnes jsem nemohla tu bejt brzo protože jsem hlídala bratrance a on strašně ječí když jdu na počítač tak se omlouvám *9* *14*
-
-
Re: ..
Andrejko no ahojík *14*
-
-
=((
Tady už to neni vůbec jako dřív ... chodíte semka jenom komentovat photoshooty a paparazzi ale už sem vůbec nechodíte si povídat o Ashleynce *9* *9* I Markétka-Simca2 sem přestala chodit *9* *9* Nebo Omajda-Magda a nebo i Kamickar - Kamuška
Ty sem úplně přestaly chodit *9* *9* -
-
Re: =((
Míši mám nápad dovedu sem kamí ona žere Ash a budeme tu kecat s ní co ty na to? *14* -
-
Re: Re: =((
Klárush myslíš mně?Tak ty si se mně ptala že se tu mám zaregistrovat tak jsem tu a už dávno si mně psala *1*
-
-
-
prázky
Ahojky, jak se máte? :) Co prázdniny a kdo se těší do školy? :) Omlouvám se že tu moc nebývám, ale já teď nemám moc času :( *9* -
-
Re: prázky
čauky Maký dobrý a ty?Prázdniny utekly mno *9* a do školy ale docela jo za kamarádama *3* -
-
Re: Re: prázky
Taky tak, prázky utekli, ale kámoši to kryjí :)
-
-