-
New Candids
http://tisdale-site.4fans.net/galle ry/displayimage.php?album=1652&pos= 0
Je nádhernááá *14* *14* *14* -
-
Re: New Candids
slušelo jí to moc *14* *14* -
-
Re: Re: New Candids
jj *14* -
-
Re: Re: Re: New Candids
JJ moc jí to slušíí *14* *14*
-
-
-
-
...
Ashley má new písničku:Off the Wall!! *14* *14* -
-
Re: ...
Ta byla nová asi před půl rokem *15* Nebo i víc
Ta fakt nová není *14* -
-
Re: Re: ...
jj není ale je pěknoučká *14* jinač objevily se new Candids jela s mamkou se někam projet..slušelo jí to moc:)! *14* kdyžtak na mém blogu tisdale-loves.blog.cz *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Jo viděla sem mobilová fanynka co? *15* No ale evidentně jí paparazzi zase nasrali bylo to na ní vidět ... chudák *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tjn slušelo jí to a zdálo se mi že nebyla snad skoro namalovaná ale slušelo jí to moc *14* *14*
-
-
-
-
-
...
a viděli jste někdo disney channel games 2006 a 2007? jestli ne,tak doporučuju!! v roce 2006 je Ashley kapitánka zelenejch!! *14* *14* *14* a v roce 2007 je v týmu červenejch... *14* *14* *14* *14* fakt doporučuju..Jsou tam všechny hvězdy z disney channel,ale v roce 2006 hlavně z HSM,Sladký život,Hannah Montana...2007 třeba i Gepardí kočky.. *3* najdete to na youtube,když tam do vyhledávače napíšete: disney channel games 2006 event 1 part 1...a to samý i u 2007..dohromady to má tři party *4* ,ale potom zase musíte dávat event 2,3,4,5,6 atd... *3* *14* *4* *14* -
-
supééér, hned si to jdu pustit *14* *14* *15* -
-
*14* *14* a uvidíš,že to je hustýý!!! *3* *4* *14* *14* -
-
Také si to jdu pustit *14* -
-
tak mi potom kdyžtak napište jak se Vám to líbilo... *4* *14* *14*
-
-
-
-
Wow... *14* Supeeer... *14* To musí být super jenom škoda že já si nemůžu na youtube nic pouštět máme pomalý internet a trvalo by celej den než by se mi načetla jedna část *9*
-
-
NEW candids
http://tisdale-loves.blog.cz/1008/l eaving-the-gym-in-vancouver-18-8#pr idat-komentar *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: NEW candids
Wow moc jí to slušelo Ashleynka je naše zlatíčko největší *14* Miluju jí *14* hrozně moc *14* a tenhle učes jsem měla dneska wow *14* a přemýšlela jsem že s černé půjdu zpátky na svojí hnědou *14* *14* chci vypadat jako Ash *14* a mně to ani nesluší *3* -
-
Re: Re: NEW candids
Jéééééé *14* *14* *14*
-
-
-
Diskuze o Ashley
Ahojte lidi! Tohle je můj první příspěvek do téhle diskuze a první příspěvek na osobnostech vůbec. Napadlo mě, že se tady zaregistruju, abych mohla přidávat fotky, novinky, atd. A jelikož tohle je diskuze, napadlo mě zeptat se na váš názor..
Co myslíte, jaká barva Ashley víc sedí? Blond nebo Hnědá? *7* Těším se na odpovědi =o) -
-
Re: Diskuze o Ashley
Ahojík vítej mezi Ashleynkami *3* *3* *3* ať se ti tu líbí *4* -
Re: Diskuze o Ashley
Čauky jasně vítej u nás.. *4* *14* Mno mně se asik Ash líbí v hnědých vlasech *14* a tobě? *3* -
-
Re: Re: Diskuze o Ashley
Ahojky víš Ashleynce sluší blond je v tom taková roztomiloučká a mladší a v té hnědoučké vypadá starší *4* *14* Kájushko srry ale každej má svůj názor hlavně se neuraž.. *14* -
-
Re: Re: Re: Diskuze o Ashley
No jasně že BLOND !!! *14* *15* Hey Klaruškoo mluvíš mi z duše, přesně to si myslím v tý blond je roztomilá nezávislá a sladká a v tej hnědej bych řekla že je taková starší a už ne tolik crazy !!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley
Nooo, tak v tomhle se nedokážu rozhodnout *7* Ashley jako blondýnka mi příjde roztomiloučká,přesně tak jak jste to napsaly a jako hnědovláska mi příjde dospělejší a hnědé vlasy přesně sedí k jejímu albu Guilty Pleasure, vlastně celé to album bylo něco jiného. No a taky k Hellcats, ale jako blondýnka mi připomíná Sharpay, kterou naprosto zbožňuju, ale taky její první album Headstrong.. *15*
Takže vlastně mi ani moc nezáleží jestli je Ashley blondýnka nebo hnědovláska, mám jí pořád ráda. Pro mě je hlavní to, jak se chová, je prostě úžasná, talentovaná, nádherná, má skvělou postavu, je milá.. prostě jí zbožňuju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley
*1* Joo noo v hnědých jí to fakt sluší, ale myslím si že jí takhle nikdy nedokážu přijmout vždycky pro mě prostě bude nejlepší blond, ale miluju Ashleynku 4ever a je mi jedno co bude mít na palici ... *14* *1* Už ste vůbec viděli Ashleynku v bílí paruce? Nemyslim tu paruku v HSM3 ale jinou ... ty fotky sem přidávám týden a furt s eneobjevily *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Diskuze o Ashley
tak jo je v blond roztomilá máte tentokrát prawdu souhlas ok *14*
-
-
-
-
-
-
AshleynečQa
Miluju AshleynQu !!! *14*
Včera sem se koukala na všecky HSM, a ona AshleynQa byla ve všech tak úžasná a nádherňoučkááá *14* *14*
Ale je pravda že je od 1 hezčí a hezčí a ve trojce je neeeej ... *14* *14*
Bože já Ashleynku tááák miluju *14* *14* -
-
Re: AshleynečQa
Přesně Míši..já se skoro každej den dívám na všechny HSM díly *4* *14* a dívám se furt i na Zacka a Codyho kde je samozřejmě Ashleynka *14* *14* a pak příšerky z podkroví ty jsou také boží *14* hrozně moc miluji Ashleynku takyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: AshleynečQa
přesně máte obě dvě prawdu *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: AshleynečQa
Jooo Zack a Cody, tj vůbec nejlepší seriálek na světě miluju hooo *14* *14* *14*
A Ashley je jekao Maddie neeeeeej *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: AshleynečQa
Yeah, You're goddamn right *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AshleynečQa
Too *14* -
yeah *14* -
Yeah, Thanks *14*
-
-
-
-
-
-
fotky.
Jupíí moje fotky se přidaly jdu přidat další a i tapetky se přidaly *4* *14* *4* *14* -
-
Re: fotky.
Moc krásný.. *4* *14* -
-
Re: Re: fotky.
fakt pěkný *14*
-
-
-
Hiih =D
Zbožňujůů Ashleyy.. ♥ je talentovaná,krásnáá,a ten její styl zbožňujuu,prostě nemá chybu ♥ =)) -
-
Re: Hiih =D
přesně máš ůplnou prawdu *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Hiih =D
jj přesně
-
-
-
...
Viděli jste už Aliens in the Attic-Příšerky z podkroví v češtině?? je to úžasný!!! *14* *14* já miluju Ashley!!! *14* *14* *4* -
-
Joo Neboj už sme to viděli všichni *14* -
-
Jen já ne *9* ach jo to je ale vždycky když někam jedu tak to běží a když dojedu tak se to dozvím potýdnu *9* -
-
*9* *9* Tak si to stáhni na ulozto.cz *4* -
-
Stáhni si to buď na uložto.cz a nebo bych ti to mohla vypalit a poslat :) *14* *14*
-
-
-
-
-
News
Když ejsou paparazzi tak tady je aspoň nové video k hellcats a je hezký ... *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=iRaexdwCZyY&feature=player_embedded -
-
Re: News
Jo a tady je ještě Promo video k Hellcats, ty bláááho já už se tááák těším *14* *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=dCLZr5IJG0w&feature=player_embedded
-