Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Papaaaaa.

Hey já du tak papááááá. *14* I love you !!! And I love Ashleynka and Vashleynka and Nessynka !!! *14* *14* *14*

*14* *14* *14* *14* *14* Ashleynka is the BEST, hey hey hey hey ... *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Papaaaaa.

Acha..tak papiQ měj se *4* *14*
  • puspuspusinka

Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD

Já sem MAGOOOOOR do Ashley... *14*
    • kajuska4

Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD

Já do Vashley *4* *14* *3* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD

to já též ale víc do Ash a ty do Ness *14* ne? *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jááááá... sem asi ... MAGOR !!! xDD

JASNÝ *4* *14*
  • puspuspusinka

Ááááááááááááá

Jo a už sem konečně viděla Příšerky z podkroví, a jako řeknu vám je to totální kravina fakt ... ale čumim na to v jednom kuse *1* *1* *1* a hádejte proč asi ... *1* *1* *1* Ashleynka je tááám úžasnááá !!! *14* *14* *14* Ale kdyby tam nehrála tak mi to příde jak debilní film ... *1* *1* *1* Ale je to dcl i vtipný *14*
    • kajuska4

Re: Ááááááááááááá

Tý jo se máš já to chci taky viděěěěěttt kvůli Tizzinceeeeeee *4* *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ááááááááááááá

Já si to vypáálila na DVD, a k telce sem si vzala brambůrky a pití a byla sem sama doma tak sem si to pustila a pořád sem si přetáčela konec ... ten je fakt dobreeej !!! *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ááááááááááááá

Acha..wowík se máš.. *4* *14* *3* já jsem měla dnes v Rakousku brambůrky=)(Místo školy jsme jeli nakupovat ale pššt *1* *3* )a aji ledové kafé mňamka to byla *1* *3*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ááááááááááááá

Mnooo, to když sem naposled smíchala frapéé s brambůrkama tak se mi udělalo tak blbě, a víš co sem si dala potom místo vody, já husa sem si dala ještě hranolky a pak sem nemohla usnout páč mi bylo blbě *1* *1* *1* *1* a le blejt se mi nějak nechtělo ... *1* *1* *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ááááááááááááá

Ježiši blé.. *9* *1* *3* *3* *3* to já jsem měla paprikové.. *4*
  • puspuspusinka

Nepatrně mi hrabe ... xDD

Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... *1* *1* *1* A znovááá Ashley is the BEST ... hey hey hey hey ... tvl pomooooc ... asi mi silně hrabeee... *1* *1* *1* *1* Lidičky musím vám něco říct ... já sem se asi měntálně a totálně zblázniůla do Ashleynky .... já už bez ní nedám ani ránu !!! *14* *14* *14* *1* *15*
    • kajuska4

Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

*1* *3* *14* tý jo..mně dnes taky hrabe dnes mluvím jen o Vashleynce mamka mně řekla že už mně totalně hrabee *15* *14* a dnes jsem se i dívala na obrázky které mám v krabicách Vashleynky já jsem ůplně čučela kolik jich mám jich mám milion celá krabice pak 4 složky tý jo *15* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Se máššš... *14* *9*
        Já mám jenom 5 plakátů a pak něco málo z časáků ... *9* *9* Ale v mojem kompu by ses vyžívala ... *1* *1* *1* Od Vánoc co mám svýho kompa, sem si až přímo zadělala Vashleynkama kompa ... *1* *1* *1* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Aji plakátů mám milion aji na zdi aji v krabici..a aji obrázky v komplu taky mám hodně *4* *14* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Jonooo. Já mám jenom 12 000 Ashleynky ... ale nejsou to všecky jako nafocený ... třeba od jedný fotky mám 5 stejných ale z photofilteru nějako upravěný ... a to nepočítám paparazzi a od Nessynky asi taky tak nějak ... a potom videa ... tak to ani rači počítat nebudu ... *1* ty už očíslovaný nemám ... *1* a k tomu všemu mám to samý ještě od Avrilky jenže od tý mám asi 15 000 fotek páč mi furt kámoška posílá a upravuje, potom tapety tak to mám rozedělený jako videa i jako fotky do skupin a v jedný je Vashley 2005 až do Vashley 2010 pak Ashley narozeniny, Ashley paparazzi a tj dělá celkem vashley složek asi 318 myslím ... a v každej složce mám něco přes 100 tapet, který si sama dělám ... a nebo mi je dělá kámoška ... a písničky a mnooo to bych tu byla ještě 100 let ... *1* *1* *1* a to sem stihla za půl rok ... *1* *1* *1*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Thanks ... *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Twe... *5* *1* *3* ty si borka..to bych já nezvládla *3* *13* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Nepatrně mi hrabe ... xDD

Jsme na tom stejně Míši *1* *3*
  • kajuska4

...

Ashleynka má v pátek narozeniny.. *4* *14* *14* *14* wow budu tady oslavovat ale jen chvílku v Drnholcu jsou hody a já tam musím už asi ráno *9* *14*
    • puspuspusinka

Re: ...

Neeee... !!! *9* *9* *9* Kurňa ... ale večer tu budeš ju? *14*
      Hey viděli ste tohle video je úplně totálně božííí... jako nwm jak vy ale já se fakt už nemůžu dočkat a to myslím vážně !!! Už se těším jak totálně posranááá fakticky !!! *14* *14* *14*
      http://www.youtube.com/watch?v=zb0lmiSuTdk
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: ...

to videjko je supééér, taky se těším :) Já tu na její narozky budu 100%:) Ale doufám že tu nebudu jenom já kajus a na chvíli puspusinka *7* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Jak na chvíli, já tu budu celej den !!! *14* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ...

Večer to právě nwm...strýc už u babičky nebydlí a už tam není kompl takže já nic neslibuji..a to videjko je užasné *4* *4* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

HSM

Ahoj BG *14* musím vám něco říct, příjde mi hodně zajímavé, jak se Ash měnila počase filmu HSM, dneska jsem si pustila jedničku a ona je tam takova fajně mladá. Když to srovnám s dvojkou, tak to zas takový rozdíl úplně není, ale trojka.... Ashley čím dál více je krásnější. Sice hnědé vlásky jí moc a moc sluší, ale jako Sharpay si myslím že je lepší blond :) Jinak se mějte krásně a počas prázdnin se taky mějte krásně *14* *14* papa *3*
    Ashley is best :)
    • kajuska4

Re: HSM

Čauky..jůůů...jí sluší oboje i blond i hnědé ae fíc hnědé *14* *4* *4*
    • puspuspusinka

Re: HSM

Mno konečně si tu taky někdo všiml kromě mě že je Ashleynka jako blond... úžoooo !!! *14* *14* *14*
      Souhlas. Ashley is the BEST !!! *14*
  • puspuspusinka

Hey??? :-(( :-*

Lidičky, ožijteee... je tu smutno a pusto ... já chci diskuzi Ashleynky zpátky ... jako byla roku 2009 ... *14* *9* Jakooo jestli sem nebudete chodit vůbec, tak se asi ani nemusim dočkat že přídete 2.7. *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: Hey??? :-(( :-*

Já dojdu na Ashleynčiné narozky *4* *14*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Hey??? :-(( :-*

To je pravda, je to tu ta konverzace malá. Já na její narozky taky půjdu, ale taky mě mrzí že je tu míň a míň příspěvků, předtím jich bývalo fakt víc *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

přesně i u Vany teď nikdo nepíše vůbec *9* *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Mnooooooo... *9*
            Já budu asi brečet, a řeknu vám přesně čím to je, je to kvůli tomu posranýmu FB na kterým maj všichni ty svoje držky přilepený ... *9* *9* *9* Jakooo promiňte mi to, ale musela sem to až takle říct protože mě to už štve ... !!! Neřeknu občas jít na FB kvůli někomu s kým se jinak nevidíte, ale být tam pořád a vykašlat se na nás ... je dooost hnusný !!! *9* *9* *9*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hey??? :-(( :-*

Jooo Kajuššš... *9* *9* *9* Jakooo já nikoho nenutím aby byly tady, klidně pokud je to na FB baví proč ne, ať si tam sou ... ale mohli by se tu aspoň na 10 minut denně ukázat a pokecat o Vashley... a pak jít na FB ... jenže pokud sem už tolik nechodí tak je to spíš důkaz že už ty celebrity nemaj tolik rádi ... !!! A že na ně kašlou .. *9* *9* *9*

PS. Výjimka je samozřejmě Markétka (Simca2) protože semka sice často nechodí, ale pro Ashleynku dělá víc než dost !!! *14*
            • kajuska4

Ano přesně..vzpomínám si ještě jak tu chodily všici vždycky Ahojík tý jo ty fotešky jsou krásné furt jsme kecali a td...a najednou někdo napíše:Jé je new stránka a my jaká?Facebook.com a už to začalooo jsem pěkně na vás naštvaná co jste se na nás vys.....!!! *10* *9* A teď bude Tizzinka mít narozky a vy nedojdete!!A budete si psát s nějakýma lhářkama na face...které budete věřit že je Tizz *14* *9*
            • mmaarrkkeettaaaa

Já jsem na tom s FB podobně, taky tam nechodím pomalu nikdy, ale je škoda, že se to po..... tady:(
            • kajuska4

přesně to si řekla fakt dobře já FB mám ale jdu tam jednou za měsíc teď jsem tam nebyla měsíc takže už tam nikdy nejdu ani nwm heslo takže suprovýý *1* *3* *9*
  • celebrity.news

Fotky z natáčení :)

Ahojte *15*
    Přidala jsem sem pár fotek z natáčení nového filmu - Úžasná dobrodružství Sharpay. Fotky se tu určitě brzy objeví, tak se můžete podívat, jaké kostýmy nosí Ashley *3*
    • puspuspusinka

Re: Fotky z natáčení :)

Mnooo tak za prvý, fotky k Ashleynce se teďka vůbec nepřidávají ... *9* Nějak to blbnee a já už je tu taky přidávala ty fotky a ani jedna se nepřidala ... a za druhý jenom se neboj všechny už sme tu fotky viděli ... to bysme nebyly správný fanynky ... neznát jee... a jinak na ten filmík se taky příšerně těším !!! *14* *4* *3*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Fotky z natáčení :)

Máš pravdu, fotky znám taky :) A ty fotky, je pravda, že tu jen tak nejsou, což je děsná škoda, já tady vkládala Xkrát fotky a málokdy se ukázaly *9*
        • celebrity.news

Re: Re: Re: Fotky z natáčení :)

Těžko říct proč se ty fotky neukazujou, protože jich je fakt hodně a né jenom z filmu, ale mám taky pár akcí. Chtěla sem to sem hodit, ale nejde to *8* Snad se objeví. *7*
    • kajuska4

Re: Fotky z natáčení :)

čauky..

superrrr *4* *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

POPCORN

Další článek s Ash- V popcornu píše jak se seznámila s její láskou :) Je to sice malý odstaveček, ale krásná fotečka :) *3* *3*
    • kajuska4

Re: POPCORN

já ho mám taky a v N.popcorn to bylo taky takže náš opakuje po Německém...si myslijou že to nejde poznat to stejný BG a Bravo...takže mám stejný obrázek akorát ČR *14* *1*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: POPCORN

jn, to je pravda, taky jsem si jednou koupila N a v našem to bylo taky, ale N má lepší plakáty, ale jinak je to okopčené pomalu ve všem *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: POPCORN

přesně...N má nejlepší plakáty v minulém byla Ashleynka já ho mám nalepený a v našem je furt Michael,Lady,Mileyna,Justin a takové které nemusím a Vanesska tam nebyla ani jednou možná v roce 2007 *9*
          • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Re: Re: POPCORN

to je pravda, u nas jsou porad jen ti sami *9*
  • mawtinkar

pomoct!!!!!

je neljepší....je strašně moc hezká a hele kdo od vás tady co si o ní píšete máte rádi Justina Biebra ???já sem do něj blázen tak chci vědět kdo ještě!!!! *3* *3* *3* *7*
    • puspuspusinka

Re: pomoct!!!!!

Ashleynku miluju totálně moooc !!! *14*
      Ale bobra teda fakt nemusím,... sorry... *1* *9* *3*
      Ale má asi 3 hezký písničky to zase jooo *14* *4*
    • kajuska4

Re: pomoct!!!!!

jj Ashleynka je boží *4* *14* já ho nemám ráda *3* *1* srry *9*
      • Re: Re: pomoct!!!!!

já ho žerrrrrrruuu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit