-
Makýs, seš tady???
Makýsku seš tu??? *7* *14* -
-
Re: Makýs, seš tady???
ano:-D plomin.... *14* *15* -
-
Re: Re: Makýs, seš tady???
sem tu *14* -
-
Re: Re: Re: Makýs, seš tady???
ja taky:-D
-
-
-
-
Nová akce!!!
http://www.ashleytisdale.org/photos /thumbnails.php?album=1304 -
-
Re: Nová akce!!!
Souhlasíííím, všema nohama a rukama který mám ... *14*
A mě se nejvíc líbí tahle ale je mi celkem jedno kterou vyberete *14*
http://www.ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1304&pos=27
-
-
POSILAM DOPIS!!!
takze BG posilam ten dopis...ma nekdo fotky nebo atd??? -
-
Re: POSILAM DOPIS!!!
Joooo... mno na ten sem úplně zapoměla jo a Makýs, podepiš mě tam Mitchelle-Rosie *1* *1* *1* To vymyslela kámoška a fotku jako svojí? *7* Asi jooo cooo *1* *1* *1* Mno tak ty ti nějaký můžu poslat na ajsku *14* -
-
Re: Re: POSILAM DOPIS!!!
treba...vis nee:-D treba udelat na papir napis happy birthday a s nim se vyfotit... *14* to vis?? -
-
Re: Re: Re: POSILAM DOPIS!!!
Jooo tak jooo, tak já se du naparádit a vyfotím se a pak ti to večer pošlu na ajsko ju? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: POSILAM DOPIS!!!
jojo:-D
-
-
-
-
-
BG
co kdyby jsm zase Ash změnily fotku?? třeba jak byla ted na té poslední akci...:-)
*14* -
-
Re: BG
Kajuškooo... mělas pravdu .... Ashleynka je vážně hezčí s těma hnědýma je taková víc rebelka jako Nessy a prostě taková celkově super ... jako blond, je sladká a nevinná ... *1* *1* *1* *14* *1* *1* *1* Ale úplně nejhezčí je stejnak když měla tu světlou hnědou jak má ten photoshoot cosmos .... (ashley-tisdale-is-the-best.blog.cz) na blogu mám video tak jak se mi líbí nejvíc, je to ten druhej photoshoot *14* -
-
Re: Re: BG
jo no...mas pravdu!!! *14* kraasa *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: BG
Joooo.... áááá... já se zase zamilowala, do jedný fotešky, kde má hnědý vlásky a ty smi to prostě musela zhoršit Makýsku a na tej akci sem se taky zamilowala do těch fotek, kurňa ... jak se mám odmilovat *1* *1* *1* A nebo nééé, já nechci .... božeee... ta je tááák kwááásnááá !!! *14* *14* *14*
-
-
-
Re: BG
Jo chtělo by to, už dcl stará tahle ... *14*
Ale dáme jí tam s hnědými vlasy jako je teďka aktuálně *14* A na jaký akci myslíš? *7* -
-
Re: Re: BG
NA NJNOCEJSI..:-D pocky poslu adkaz..:-D
-
-
-
Hejky napište mi všichni prosím znova do vzakzů vaše ICQ ... já si udělala new, protože ta kráva mi nedá pokoj !!! -
Ááááá....
Lidičky, ale stejnak se úplně totálně nejvíc těším na ten new s Ashleynkou a teďka nwm jestli seriál a nebo film více dílný a nebo prostě film ... jak bude pokračovat se Sharpay !!! =)))
Já se tááák totálně těšííííím !!! *14* -
-
Re: Ááááá....
přesně TIZZ JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Re: Ááááá....
* *14* *14* *14* * -
-
Re: Re: Re: Ááááá....
přesně ona je dobrá *4* *14*
-
-
-
-
ashley
nevíte někdo jestli má ashley nejakou vysokou školu.. *3* docela by mě to zajímalo *14* *14* -
-
Re: ashley
tak to nwm -
-
Re: Re: ashley
já sem hledala všude ale nasla sem jen vždycky od kdy hrála v nejakém serialu nebo filmu *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ashley
Tak to je jasný snad ne? Když hraje, tak musí mít určitou školu, nějakou hereckou a filmovou, A to asi nenajdete, protože normálně do školy chodit nemohla to jí neumoňovala herecká kariéra, takže musela mít soukromýho učitele během natáčení, tak se to dělá !!! Já sem jenom zjistila, že byla vždycky chytrá a talentovaná (to vidim, je nejlepší) a že má školy !!! Ale musela to dělat takle, protože hraje už od 14 bo kolika let *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ashley
díky *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ashley
to zní logicky :D *4*
-
-
-
-
-
-
Hellcats
Už se strašně těším na ten nový film od ashley Hellcats *1* -
-
Re: Hellcats
na ten filmík se taky těším a doufám že bude supééér, ikdyž když tam hraje Ashlinka, tak to je jasné že bude *14* *14* -
-
Re: Re: Hellcats
Já se taky příšerně těším, ale newím kde ste vzali že to je film, všude píšou že jde o seriál, tak nwm !!! -
-
Re: Re: Re: Hellcats
seriál??? WAW *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hellcats
Mno jako jestli to bude seriál jako fakt, tak tím líp pro nás ne??? *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hellcats
to je jasný :)
-
-
-
-
-
-
Ahojky!
Ahojky! *3* -
Off The Wall
Hej BG Tizz má new písničku je upa božíííííí ááá poslouchám jí *14* -
-
Re: Off The Wall
Joooo.... *14*
Je úpa šupa božííí... Božeee můůůjjj... MILUJU TĚ ASHLEYNKOOO, ANI NETUŠÍŠ JAK MOOOC... MILUJU TĚ AŽ K ZBLÁZNĚNÍ ... !!!
Lidičky prosímvás sežeňte mi číslo na blázinec asi bych se měla léčit z posedlosti ... trpím totiž Ashleynmánií ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Off The Wall
Ale ta písnička není new ale je hezká moc *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Off The Wall
jj *14* *4*
-
-
Re: Re: Off The Wall
*15* *4* *14* *15* *5* jejky *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Off The Wall
Co se mi ti směješ, ty se jako moc nesměj potřebuješ to stejně jako jááá, s tím rozdílem že ty víc trpíš Vanymánií *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Off The Wall
O těchto nemocích jsem ještě nikdy neslyšela ale chápu je *1* *1* *1* tak si pište to číslo: 777666555 :D *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Off The Wall
*15* lol... *15* zjistila jsem další číselko 724567100 skus to *15* -
Pááániii... asi mi už FAKT HRABE ... já nejsem normální ... *1* *1* *1* -
Jůůů... děkujííí... du volat... *1*
Já: Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr... Vrrrr..., Halllooo? Anooo? Tady člověk trpící Ashleymánií, co mám dělat?
Doktorka: Ehmmm... Ehmmm... Myslím, že vám bude pro začátek stačit lék ... jmenuje se ... Kill Ashley ...
Já: Ááááá ... to néééé...., já rači použiju lék Kill you !!! ... *8*
Mno Markét, tak tohle číslo mi jaksi nevyšlooo ... tyhle mě akorát nasrali ... budeš muset objevit nějaký lepší ... *1* *1* *1* A nechci aby lásku k Ashley zabili ale aby mi jí stlumily kurňa ... !!! *1* *1* *1* *8* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-