-
Sharpay !!! :-)
Lidi tak už vím všecko o tom new filmíku se Sharpay ... prej to teda bude filmík, jenom na channel to bude asi jako seriál ... a bude to o Sharpay a pojede do NY a potká se tam s eště většíma mrchama který jí budou dělat na tej škole peklo a do divadla vyberou jenom toho jejího pejska a ne Sharpay a to už bude vrchol ... takže už se těším tak mooooc .... *14*
Bože a ještě jedna dobrá zpráva ... Ashleynka bude zanedlouho opět blond *14* -
-
Re: Sharpay !!! :-)
ne, nebude!!!! bude mít paruku, už se objevila první fotka, ale z focení shootu:?-D *14* *14* *14* *14* to je super, taky to vím, bylo to na oficiální stánce a kde jsi to nasla ty??:-D -
-
Re: Re: Sharpay !!! :-)
NeNe !!! Kde ste proboha vzali, že bude mít paruku co je to za kravinu, teďka vyšel časák (už nwm jak se menuje, kámoška mi to vystřihla) a v něm uvedla, že přemýšleli o paruce, ale že se nechá prej barvit, na natáčení a až skončí že se nechá nejspíš o5 na hnědo. To že bude mít paruku při natáčení je blbost, víte jak je to příšerný? Ashleynka jí prej nechce !!! -
-
Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)
Áha...wow tak si jí obarví..no to je jedno jí sluší blond i hnědé ale víc hnědéé *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)
Seru na to ... se tu nebudu snažit ... teď sem zase někde četla o paruce, podle mě je to blbost, páč i v tom bravíčku píšou že se obarví ... ale to je jedno ... už na to kašlu ... ať je to jak chce ... mě je to fuk ... Ashleynka je božííí ve všem !!! *16* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)
přesně *14* *4*
-
-
-
-
Aha tak už to vím také že bude mít paruku ale vážně jí víc sluší hnědé *14*
-
-
Re: Sharpay !!! :-)
jůů já vím a je to supééér *14* *4* -
-
Teda Kajuš, já už tě asi vážně zabiju, rozčtvrtím, uvařím, usmažím !!! *10* *1*
Zase všecko víš ... kurňa ... *1* -
-
Re: Re: Re: Sharpay !!! :-)
áááááááá pomoccc Míša mně chce zabít nééééééééééééééééé ééééé *15* *15* *9* *15* ty jsi teda zlááá *15* *14* *14* haha já jsem si to totiž četla a dala to na blog=p *15* -
-
áááááááááááá *15* -
-
BUdee! *15* *15* -
To ti stačit nebudééééé... *1* -
koupím si štít *15* *15* *15* -
áááááááá ... tě z toho nedostane ... připrav si lepší zbraň *1* *1* *1*
-
-
Už du, už si kosu brousím, už si zuby brousím, už se připravuji, už vycházím, už tě honím, už tě skoro mám, a doprčič... zas si mi frnkla ... *1* *9* *1*
-
-
-
-
-
můj blog
Ahojky tady je můj blog o Ashley Tisdale
www.ash-diary.blog.cz -
hrála taky v čarodějkách
*1* *3* *3* -
-
Re: hrála taky v čarodějkách
já wím my wíme *1*
a byla tam sladkááá *14*
-
-
čauky BG:) moje...
objevily se new paparazzi http://ashley-tisdale-my-love.blog. cz/1005/ashley-arrives-to-a-fitting -with-mikayla-dawn#pridat-komentar mám je na mém blogu Ashleynce to moccc slušelo mucq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: čauky BG:) moje...
Ježiši, na obou je tááák sladkááá, hlavně na těch s Mikaylou *14* bože to je méno *1* krásný ale divný, ale je sldaká co? *14* obě dvě sou tááák sladký *14* a jenn taky *14* -
-
Re: Re: čauky BG:) moje...
jéééjda, já myslela že je to Jenn, ale je to babička *1* (Ashleynky maminka) *1* *14* paldooon *14* -
-
Re: Re: Re: čauky BG:) moje...
jj to jsou jé sladká *14*
-
-
-
-
HI !!
Hi, I am not realy Ashley Tisdale, but I want be Ashley *1* *1* *1* *1* !!
How are you? *14* *7* -
-
Re: HI !!
Aný, ale ona napsala, že není pravá Ashley, ale že by chtěla bejt Ashleynkou, jako já nwm, možná je to krawka, ale aspoň si na nic nehraje nemyslíš? *7* -
-
Re: Re: HI !!
aha já sem blbá já jsem to pochopila že je ash -
-
Re: Re: Re: HI !!
aha *1* taky dobrý ... *1*
-
-
-
Re: HI !!
myslíš že ti uvěříme?:-D hahhahahhahahhahaahah
-
-
ahoj
ahojky jak je?? dloho jsem se neukázala.... ale chCI VÁM ÍCT MEGA ZPRAVU ASH BUDE TOCIT POKRACOVANÍ HSM, ALE JEN JAKO SHARPAY OSTATNÍ TAM NEBUDOU! JA SE TESIM, ŽE PREJ SI TAM NAJDE I KLUkA A TAKY JE TO JEN NA JETIXU:-( ACHJOO A JÁ HO NEMÁM... *14* *9* *14* -
-
Re: ahoj
Juchůůů, zrovna ta nejlepší postava bude pokračovat ... jeah... *14*
Mno to s tím jetixem mě taky tamto ... *16* ale co si to pak budu muset pouštět na netu, jako je tady HM tak tu snad bude i tohleto ne? *4* *14*
-
-
holky
ahojky, jak se máte holky??? Dost mě nas...o to jak se tu někdo vydává za Ash *16* a píše takové nesmysly!!!! *16* Jak se máte??? je tu vůbec někdo??? *14* *7* -
-
Re: holky
MNo tak ta mě taky sere a hodně !!! *16* *16* *16* *16*
Jinak vše OK !!!
It's alright It's OK *1* *1* *1*
-
-
For Miss Evullka !!!
Jestli máš opravdu ráda Ashleynku tak vítej, protože Ashleynka je nejlepší !!! *14* Ale jestli si tady ty hraješ na dvoj roli Ashley Tisdale a Evullka tak seš pěkně trapná blbka !!! *8*
Ale nic ve zlým, jen ti nemůžeme hned od začátku věřit, už tu bylo dost kraw !!! *8* -
fotky
krásné nové fotky ash *4* -
-
Re: fotky
jj *14*
-
-
love
upe nadherna,krasna,sexy holka *5*