-
Plakáty na Prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
prázdniny
Ahojky, jak budete trávit prázdniny???:) -
MVR:-*
Sem hrozně moc ráda, že se to urovnalo! *14* Ness a Ash jsou stejnak asi nej kamí ne?! A tak mi můžeme být taky!
MVMMMMMMMR!!!!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!!! *14* !! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* ! *14* !!! *14* !!!! *14* !! S tím seznamem souhlasím! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: MVR:-*
já si taky myslím že když van a ash se spolu baví tak i my, je to supééér :) *14* *14* -
-
Re: Re: MVR:-*
Přesně!!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: MVR:-*
jj *14*
-
-
-
-
Konečně!!!
Lidičky, konečně to vyšlo a Vashley=AshNessynky jsem mega parta,...!!! *14* *14* *14* *14* Jsem moc šťastná *14* *14* *14* -
-
Re: Konečně!!!
je to super taky jsem ráda že to tak dopadlo *14*
-
-
holky BG
Bg, já se hroooozně omlouvám!! moc se omlouvám že jsem nebyla na te party ja se omlouvám *9* *9* *9* -
-
Re: holky BG
Se nemáš za co omlouvat, prostě si neměla čas, *14* *14* *14* mám Tě ráda *14* -
Re: holky BG
newa
-
-
ahojik
čauky je tu někdo????????????????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Nessynky a Ashleynky
doufám že s Nessynkama nám to ted vydrží ale já věřím že jo. *1* *1* *1* jo a ta markétka s medousskem by sem taky mohly přijít aby souhlasily nebo nesouhlasily
protože kdyby třeba:omajda,simca2 a medoussek nesouhlasily tak tak by to bylo škoda
PS:udělám si na profil new seznam kámošek(NESSYNKY A ASHLEYNKY) -
-
Re: Nessynky a Ashleynky
ano vydrží *4* *14* -
-
Re: Re: Nessynky a Ashleynky
*3* *4* -
-
Re: Re: Re: Nessynky a Ashleynky
jj jasně *4*
-
-
Re: Re: Nessynky a Ashleynky
jasně vydrží jo a kajush a ostatní Nessynky kdybyste našli nějaké fotešky Ash(a my Ness)tak to sem prosím přidejte
-
-
-
párty
sorry holky že jsem nepřišla na párty jo a jaktože tu nebyla ani markétka má tu ještě vůbec profil? *7* *7* *7* -
čaukyyyyyyyyyyyy
čaukyyyyy holky jsem ráda že NESSYNKY SE S NÁMI BAVÍ JO A TED BUDEME JEDNA ELKÁ PARTA NE?????????? *1* *3* JO A I LOVE ASHLEYNKA A NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
chcete ashley v praze?
ahojky jestly chcete aby ashley koncertovala v praze
zadejte tuhle adresu
http://eventful.com/prague/demand /ashley-tisdale-/D0-001-000844456-4 /join?utm_source=facebook.com&utm_m edium=share&ut