Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • candy.madonna.hard

Plakáty na Prodej

Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3*
  • mmaarrkkeettaaaa

prázdniny

Ahojky, jak budete trávit prázdniny???:)
  • kikiss11

MVR:-*

Sem hrozně moc ráda, že se to urovnalo! *14* Ness a Ash jsou stejnak asi nej kamí ne?! A tak mi můžeme být taky!

MVMMMMMMMR!!!!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!!! *14* !! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* ! *14* !!! *14* !!!! *14* !! S tím seznamem souhlasím! *14* *14* *14* *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: MVR:-*

já si taky myslím že když van a ash se spolu baví tak i my, je to supééér :) *14* *14*
      • kikiss11

Re: Re: MVR:-*

Přesně!!!!!! *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: MVR:-*

jj *14*
  • puspuspusinka

Konečně!!!

Lidičky, konečně to vyšlo a Vashley=AshNessynky jsem mega parta,...!!! *14* *14* *14* *14* Jsem moc šťastná *14* *14* *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Konečně!!!

je to super taky jsem ráda že to tak dopadlo *14*
  • simca2

holky BG

Bg, já se hroooozně omlouvám!! moc se omlouvám že jsem nebyla na te party ja se omlouvám *9* *9* *9*
    • puspuspusinka

Re: holky BG

Se nemáš za co omlouvat, prostě si neměla čas, *14* *14* *14* mám Tě ráda *14*
    • Re: holky BG

newa
  • ahojik

čauky je tu někdo????????????????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Nessynky a Ashleynky

doufám že s Nessynkama nám to ted vydrží ale já věřím že jo. *1* *1* *1* jo a ta markétka s medousskem by sem taky mohly přijít aby souhlasily nebo nesouhlasily
    protože kdyby třeba:omajda,simca2 a medoussek nesouhlasily tak tak by to bylo škoda
    PS:udělám si na profil new seznam kámošek(NESSYNKY A ASHLEYNKY)
    • kajuska4

Re: Nessynky a Ashleynky

ano vydrží *4* *14*
      • Re: Re: Nessynky a Ashleynky

*3* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Nessynky a Ashleynky

jj jasně *4*
      • Re: Re: Nessynky a Ashleynky

jasně vydrží jo a kajush a ostatní Nessynky kdybyste našli nějaké fotešky Ash(a my Ness)tak to sem prosím přidejte
  • párty

sorry holky že jsem nepřišla na párty jo a jaktože tu nebyla ani markétka má tu ještě vůbec profil? *7* *7* *7*
  • čaukyyyyyyyyyyyy

čaukyyyyy holky jsem ráda že NESSYNKY SE S NÁMI BAVÍ JO A TED BUDEME JEDNA ELKÁ PARTA NE?????????? *1* *3* JO A I LOVE ASHLEYNKA A NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lili1997

chcete ashley v praze?

ahojky jestly chcete aby ashley koncertovala v praze
    zadejte tuhle adresu
    http://eventful.com/prague/demand /ashley-tisdale-/D0-001-000844456-4 /join?utm_source=facebook.com&utm_m edium=share&ut

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit