-
prádniny
Vím že se to netýká Ash, ale jak budete trávit prázdniny???:) -
-
Re: prádniny
Mno v posteli *9*
Sem nemocná a mám antibiotika *9* -
-
Re: Re: prádniny
Tak se hlavně uzdrav marode :) -
-
Re: Re: Re: prádniny
já nwm ale dnes v 7 jdu cvičit s mámou..a pak uvidím asi dojde klárush ke mě spát musím jí přemluvit *4*
-
-
-
Re: prádniny
Su DoMa ty?? *7* *7* -
-
Re: Re: prádniny
Já taky, ale budu chodit ven. Už vyšlo dvd Příšerky z podkroví od Ash, viděla jsem ho už v obchodě za 399 Kč -
-
já už to dvd mám a je to fakt srandovní -
jo supér tak to si ho pudu koupit a celý prátdniny u telky s Ash vydržím v poho *14* jupííííííííííííí *14* *14*
-
-
-
-
Téma???
Tak jaký bude téma na dnešek párty teda kromě toho míru *7* *7* *14* *3* -
-
Re: Téma???
No...mě to je jedno...jako vždy *1* *3* *14* *4* -
-
Re: Re: Téma???
mě taky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Téma???
já vůbec o nich nic newim bud to je ash s van a nebo sou samy -
Re: Re: Re: Téma???
No..Van se s ní moc nebaví..Ale Ash jo teda nwm to jistě dlouho jsem je spolu neviděla tak asik nn..ale stejnak...proč by se s ní bavily že? *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Téma???
mnojo, ale tak já nwm čemu mám věřit jako v novinkách je že se Vashley baví s Miley obě a že se rozpovídali o přátelství k ní a že je mileyna zlatíčko tak nwm možná jako kámoška je faj ale jako celebrita je to pipka *7* *1* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Téma???
jj přesně...
-
-
-
-
Re: Re: Téma???
Mno OK tak nějak na nějaký navážem *1*
Hele jak je to s Vashley a Mileynou? Baví se s ní bo ne? *7*
-
-
-
Ahoj
Ahojky, teď jsem přišla ze školy, probíhá ještě ten sraz???:)A pokud jo, můžu se přidat??? -
-
Re: Ahoj
mno jasně párty bude max. do půlnoci *1* a čekáme eště na ten zbytek teda jestli dorazí *14* *14* *14* -
Re: Ahoj
čauky jj je tu *4*
-
-
Nechcete každej přidat foto?=)
Nechcete teďka každj přidat nějaký foto Ash? *14* *14* *14* -
Návrh
Takže Nessynky a BG Ashleynky sem pod tenhle komentík napište všichni svůj názor na uzavření míru mezi Ashleynkama a Nessynkama,... *14* *14* *14* *14*
A potom až to všichni odsouhlasíme (doufám v to) tak už doufám nebudou hádky a budeme držet přisobě *14* *14*
Autorky: Anule22 a PusPusPusinka *14* -
-
Re: Návrh
já s tím souhlasím mě se to zdá jako skvělý nápad a když hledám paparazzi pokaždý narazím na ash a dokonce sem měla blog o vashley -
-
Re: Re: Návrh
Nadávky už NIKDY vzájemně nebudou,....ale kdyby někdo kritizoval Ash tak vy byste se mohli zastát Ash a mi zase Nessynky a tak... *14*
A jojojo,....Ashleynka a Nessynka byly přece rivalky ze zečátku a taky se z ních staly best friends forever *14* a tak proč bysme mi nemohli žhe? *14* -
-
Re: Re: Re: Návrh
jj... *14* *4* BFF *4* *14*
-
-
-
já určo souhlasím...když jsem se s tím domluvila s aniskem tam určitě že Jo!Žádné nadávky nebudou *3* -
PusPusPusinka = Souhlasííím *14*
-
-
Párty začala,....!!!
Hej holky tak kolik vás tu je? Párty už začala,... *7* *14* -
-
Re: Párty začala,....!!!
já jsem tu *14* -
-
Re: Re: Párty začala,....!!!
Supééér,... *14* Aspoň žhe ty seš tu,... *14* Buď na to všeci zapoměli a nebo nemaj čas a tj škoda,... *9* -
Re: Re: Párty začala,....!!!
já ale nachvílku *4*
-
-
-
Párty !!!
Ahojky,...takže BG lidičky a Nessynky (ste samozdřejmě pozvaný taky, teda ty co mají Ash rádi *14* ),...dneska v 15:00 vypukne párty, takže se snažte ať je vás tu co nejvíc *14* já tu sem 100% *14* -
-
Re: Párty !!!
ahojky Ashleynky já nwm jestli příjdu pokud nedojede bratr tak tu budu ale nwm *9*
-
-
holky
holky dneska jsem si psala s kajush na lidé a napadlo mě že bychom se usmířily s nessynkama co na to říkáte?napište ano nebo ne -
-
Re: holky
hlavně že to tu navrhuju už 100 let co ? *1* *1* *1* *1* Já sem pro ... probereme to zejtra na párty nen? *14* -
Re: holky
jasně že JOOOOOOOOOOOOOOOOO *4*
-
-
Ashley zase bruneta
Hej lidi *1* Víte, že Ashley je zase nahnědo? Ona je fakt blázen -
-
Re: Ashley zase bruneta
jj víme.. *4* jj She is Crazy *15* -
-
Re: Re: Ashley zase bruneta
Mno Ashleynka je bést,...a je fakt crazy s těma vlasama, ale to je dobře moc jí to sluší je to takej náš chameleónek *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
jj *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
teda to je hustý *14* *14* *14* hej holky kolik měříte?já jenom že mi děcka říkaj že sem žirafa k vůli 168centimetrů -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ashley zase bruneta
j..a taky my to říkají njn musíme se s tím smířit...oni jsou třebas zase malý..a nevyrostou *1* *3* -
fakt? -
twe já taky takhle měřím *1* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Ashley je super sem uplne zavisla na pisnice Crank it up a ten videoklip je super *14*