-
Maký,....
Maký tak co říkáš na tu zprávičku? =) Je tam fakt krásňoučkááá !!! *14* *14* *14* *14* -
ahoj
ahoj nemohla sem sem psát potože sme měli rozbitý internet. -
Ashley
Ashley udelala novy photoshoot BG! je nejlepsi ktery jeste udelala!!!!woooooooow *14* *14* *14* *14*
podivejte se tady jinde nvm kde je:
http://ashley4-is-best.blog.cz/1003/scany-z-casopisu-nylon-novy-photoshoot#komentare
jenom je ve scanech ale brzy se objevi v shootech!!!!!!! woooooow upa bozi!!!! -
-
Re: Ashley
Ty vole, tak to bylo první na co sem se zmohla, řeknu ti vyrazilo mi to dech, no vypadá tam no jak jinak než úžasně/božsky/suprově/krásně /kouzelně,....pstě vyrazily mi fakt dech je tam prostě dokonalá,....já nwm co říct jsem vedel je tak krásňoučkááá!!! *14* *14* *14* *14* *14* Hrozně moc krásný!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Ashley
ne je tam WOOOW prostě ja jsem myslela, že mě raní mrtvice *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ashley
jo úplně ti rozumím a úplně tě chápu *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashley
ale faakt:-D
-
-
-
-
-
holky:-D
čauky holky!Ash is best *14* *14* *14* *14* víte co je škoda?že nás zž tu nechodí víc jako dřív *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
cena
Už vím i přibližně cenu dvd příšerek z podkroví mělo by to být mezi 350,-Kč /400,- Kč *4* -
-
Re: cena
to ani nejni tak zlý *14* *14* *14*
si to dojdu hnedka koupit *14* *14* *14* jeden filmík od Ashleynky u mě nesmí za žádnou cenu chybět !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: cena
myslím tím hnedka jako až to bude *14* v prodeji *14* *14*
-
-
-
párty
na tu párty sem zvanná i já?asi ne že? -
-
Re: párty
*zvaná* -
-
Re: Re: párty
jasně že seš *14*
jsou zvaný přece všecky BG!!! *14* *14* *14* a ty BG seš jedna z nejhlavnějších *14* *3*
-
-
-
Ahojky
mno dlouho sem sem nic nenapsala :D.. -
Novinka
Mám novinku, četla jsem v časopise Bravo, že film Vetřelci na půdě - Příšerky z podkroví výjde již brzy na dvd, takže ti, co ho neviděli ho uvidí, *4* -
-
Re: Novinka
jooooooooooo! budu si to přát k narozkám *4*
-
-
párty
sorry holky ale na párty tu nebudu protože je středa a nemám čas!zdarec *16* -
-
jujda holky sorač to psala ségra já ještě nevím já jí vyndám -
-
Re: Re: párty
v pohodě *14* *14* *14*
-
-
*14* *4* *14*
-
-
Ashley a její songy!!!
Ahojky, chěla bych vás požádat, jestli byste mi prosím nevypsali tady celej seznam Ashleyných písniček si chci skontrolovat a dyžtak stáhnout ty co mi chybí =)
Díky moc a moc !!! *14*