-
párty
těším se jak bude párty *4* -
-
Re: párty
jj já taky *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
=)
Ahojky,...takže pro všechny co mají jenom půl mozkové buňky,...tu je znova kdy kde a co a konečně si to už zapište!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Párty bude 31.3.2010 v 15:00 !!!
Přiďte, jsou zváni všichni kdo patří mezi BG a nebo aspoň mají rádi Ashleynku *14* *14* *14* *14* !!! -
-
Re: =)
já tu nebudu -
-
Re: Re: =)
a ploč *7* -
-
Re: Re: Re: =)
nemám čas.!!!!!!!!!
-
-
-
Re: =)
hele já jen zapoměla tak se hned nečerti. *5* *16* -
-
Re: Re: =)
Cože??? *7*
Poznáš ty vůbec někdy smysl pro humor ??? *1* *1* *1*
Proto sou tam ty smajlíky, abyste si to nevyložily špatně,...to měl bejt vtip!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: =)
tomy taky došlo to moje bylo taky vtip jen sem čekala jak na to zareaguješ víííííííííííííš *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: =)
mno tak jako ty smajlíky tam!!! *1*
-
-
-
-
-
nevím co má říct
ahoj jak se máte *7* -
fjzf
hele kdy je ta párty *7* -
BG!
BG čawte jak se máte?? chci říct že tuto středu a pátek a tento víkend tu určo budu:-D když jsem byla nemocná, se mi na PC nechtělo, takže teť tu budu:-D
No jinak už jste viděly ty fotky z té akce, které se Ashley zúčastnila?? jediné slovo.............WOOOOOOW!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: BG!
Jo a já tu s tebou budu taky na 100% *14* -
-
Re: Re: BG!
na ashley4-is-best.blog.cz *4*
-
-
Re: BG!
Ne ty sem eště neviděla pošleš mi odkaz? *7* *14*
Ale viděla sem ty paparazzi jak ji Scott nese na zádech,...tak ty sou jako fakt supééér,...sem měla menší výtlem, ale jako nemělo to chybu a Ashleynka tam vypadá hrozně moc krásně, prostě úžasně !!! *14* *14* *14* *14* *14* A je fakt vidět že je konečně pořádně tastná !!! *14* *14* *14* *14*
-
-
párty
hele ta párty bude kdy *7* *7* já sem to zapoměla. -
Ahojky
Ahojte!Chtěla bych všechny správné fanoušky Ashley pozvat na náš docela populární blog www.tisdale-dream.blog.cz -
nůůůůůůůůda
Tvl už aby byla ta párty páč je tu dost velká nuda *9* *13* *15* *15* *15* -
nevím co má říct
ahoj holky co bylo ve škole *7* -
-
Re: nevím co má říct
no ani ser neptej!! *5* -
-
Re: Re: nevím co má říct
co se talo *7*
-
-
-
Hey
I did not write what I do today or not so I did not write it someone else I love you more than Vanessa Ashley Vanessa do not believe it I love you too *16* -
-
Re: Hey
I belive you !!! *14*
But Ashley love you? *7* *14* *14*
-