-
lolololo
ahoj ashelynky jak se máte *7* -
-
Re: lolololo
dobrýýýýý
-
-
PapíQ
Hele já du taky,...máme tu menší rodinný problém !!! Takže už musím ahojky =) *14*
*14* *14* *14* Ashleynka is BEST 4ever *14* *14* *14* -
-
Re: PapíQ
ahoj
-
-
paapaa
je nacase jit plyc takze bg ppppp zitraááá páčko!! *9* *9* *14* *14* -
-
Re: paapaa
ppppppppppppppppppppppppppppp =******** *14*
-
-
HELP ME !!!
Hele pomoc,...jako já už tu mám z těch Ashleynek gulige,... *1* *1* *1* ,...tu máme všecky taký podobný fotky Ash a já z toho mám guláš,... mno si ce máme každá jinou awe nevadí !! *1* *1* *1* -
Dneska
Tak co děláme?
Mno tak dneska skládám písničku, ptže mi hrabe *1* ,...už mám začátek,...: Lalalalalalalalalalalááá,...tak co líbí se vám? Už du vymyslet pokračování,...!!!! *1* *1* *1* *1* -
pro Misicka1
ahoj je tu nová tak na nu budte BG hodný ok?? no pokud se sem vubec dostane *15* *7* -
-
Re: pro Misicka1
Díky Kájinko *3* -
-
Re: Re: pro Misicka1
heele bue tu párty to je to že si vymenujem fotky a ruzny info prides?? bue 31.3.2010 mylim ok? přídeš? -
-
Re: Re: Re: pro Misicka1
Jo no párty,...tu bude *14* !!!
31.3.2010 Středa v 15:00 !!! *14* -
Re: Re: Re: pro Misicka1
jj
-
-
Re: Re: pro Misicka1
Welcome to BLÁZINEC !!! *1* *1* *1*
Sorry dneska mi trošičku hrabe, ale jenom trošičku ne třeba se vzrušovat,...!!! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
puspuspusinka
ahoj pod kecat?? taky nevim proc tak najednou ale je rto její vec bno ach jo nessynka nema fanynku:( *9* *9* -
-
Re: puspuspusinka
jo už dúúúúúúúúúúúúúúú *1* *1* *1* mno mě je líto Nessynky ptže jestli myslí ty nahý fota tak to je už minulost a Nessynka se všem fanouškům omlouvala a mrzí jí to !!! *9* *14* -
-
Re: Re: puspuspusinka
já vím bno každej to jednou udela i miley to udelala ale uz je to dobrý ale je to pstě smutný *9* *9* a jak se máte?? BG ju tak sme si uz dlouho nerikali BG=Best girls:) *14* *14* musíme napravit*14* *14* -
-
Re: Re: Re: puspuspusinka
jn awe Miley nafotila polonahý !!!
Mno už to nebudeme řešit mne? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: puspuspusinka
jj tak co děláě?
-
-
-
-
-
i hate Vanessa!!
hi i hate VANESSA ANNE HUDGENS SHE IS VERY VERY VERY big cow!!! largely her in brithday suit photos!!! it isnt photomontage how she will have it kajuska4!!! *10* *10*
Ashley is better beyond Vanessa forever!! -
-
Re: i hate Vanessa!!
Why,.....??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: i hate Vanessa!!
What are you saying it's me Jessica I really love Vanessa more than ASHLEY get out and give not for me ok? *8*
-
-
Re: i hate Vanessa!!
what so all of sudden?? *7* *7*
but you have true!! *14* *14* -
-
Re: Re: i hate Vanessa!!
yes i know bye bye!! *14* *14*
-
-
-
hahahah
pro puspusinku to jo (nic ve zlym)co ve skole *7* -
-
Re: hahahah
škola? tak to je zlej sen,... *1* ,...rači ani nemluv,... *1* ,...!!! -
-
Re: Re: hahahah
co se stalo my porad z neceho piseme ted z evropy.
-
-
-
Ahoj
Ahojky opet jsem tu, resi se tu sraz, bude nekdy??? -
-
Re: Ahoj
Čauky Makýsku *14* ,...mno domlouvaly sme se že by bylo super udělat u vždycky poslední den v měsíci sraz (párty) a pokecat *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
to je dobry napad a v kolik by to zacinalo??? Jako vždycky v 15:00hod???
-
-