-
ashely
ahoj co víte o as. nového *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: ashely
Ashley je super sem uplne zavisla na pisnice Crank it up a ten videoklip je super *14* *14* -
Re: ashely
Mno ani nic moc teďka bude mít teda ten pořad svůj, potom bude new filmík kde bude mít Ash hlavní roli = Hellcats (bo nějak tak) a potom víme že má zase hnědé vlásky *14* a ptom se podívej na blog: ashley4-is-best.blog.cz je tam new photoshooty a videjko *14* jinak asi nic *14* -
-
Re: Re: ashely
a ten pořad pojede i tady *7* *7* -
-
Re: Re: Re: ashely
to asi nen,...nwm,... *9* *14* *7*
-
-
-
-
jessie cave
hele kdo znáte jessie cave co hrála v harrym jak se líbala s ronem a jak se vám líbí *7* *7* -
-
Re: jessie cave
já jí neznám ... *9* *14* -
Re: jessie cave
ODPOVĚZTE MI PLS
-
-
Jupííí jej
Ashleynka má hnědě vlasy super!!!! -
-
Re: Jupííí jej
fakt ??? super :0) -
-
Re: Re: Jupííí jej
Jo v tech ji to podleme slusi vic ale oboje ji slusi *14*
-
-
-
´holky
BG ASHLEY MÁ HNĚDÉ VLASY!!!HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JA JSEM HROZNĚ RÁDA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ´holky
*14* To jí fakt moc sluší hnědá barvička, ale mě se teda líbí víc v blond jako sry, ale v blond je taková hrozně krásňoučkááá !!! *14*Ale hnědá jí taky strašně moc sluší *14* a má doufám takovou tu hodně tmavou ne? *14* Ta je nej *14* -
-
Re: Re: ´holky
no jako víc jí to sluší s blond v hnědé je taková starší.. *3* -
-
Re: Re: Re: ´holky
asi tak mno *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ´holky
ted jsem se dívala na tyhle fotky http://www.ashleytisdale.org/photos /displayimage.php?album=1239&pos=2 a máte prawdu víc jí to sluší s hnědýma *4*
-
-
-
-
-
Novinka
Další novinka: Ash je v časopisu Bravo Girl a je i hnedka na titulní straně a v časopise zabírá dvě stránky infa o ní:) *14* -
hej
ja to nemuzu najit:-( ten třetí díl:-( *9* -
-
Re: hej
už to vidím, je tam sladká, akorát teď je hezčí:-D *4* -
-
Re: Re: hej
tak tj jasný že nám Ashleynka roste do krásy, ale mě se tam děsně líbí děsně moc, je tam taková ještě prostě mlaďoučká a má eště ten svůj nosíček =) i když tenhle jí taky děsně moc slušínkuje *14* *14* *14*
-
-
-
Ha?
Tak co říkáš? =) 6e je tam totál sladká !! *14* -
-
Re: Ha?
je tam upa sladká,..... aorát jsem ji viděla jen v té první časti zatím *15* *14* -
-
Re: Re: Ha?
já taky zatím *14* jo je tam faktisky moc krásná a sladká total !!! *14* *14* *14* *14* bože du si to dokoukat *14* *14* *14* *14* tak za 20 minut sem tu *14* *14* *14*
-
-
-
upa
upa se mega tesim na ten filmik....to bude paraaada:-D *14* teda myslim:-D *14* *14* -
podrz se:-D
a to se podrz.....ona bude MIT TV SHOW BLONDIE GIRL!!!! a potom jeste dela na projektu HELLCATS!!!! to je film!!! bude tam hrat hlavni roli:-D -
-
Re: podrz se:-D
Cože??? Bože??? Já sem tááák šťastná!!! *14* *14* *14* *14* *14* Bože Ashleynko,...ani nevíš jako moc tě miluju, a její show mno to bude krásná !!! *14* *14* *14* a na ten film se už taky moc těším, a to víc než na Bandslam *14* s Vanesskou, ale tak to je jasný, když Ashleynka je můj život !!! *14* *14* A ten film VnP je hezkej hodně?? *14* *14*
-
-
jeeejda
na jakem kanale???pls *14* -
-
Re: jeeejda
v tv ne, musíš na youtube *14* -
-
Re: Re: jeeejda
aha tak pls das mi adresu???pls:-D *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jeeejda
http://www.youtube.com/watch?v=wuii 0EtGtOQ
a vedle v tom okýnku dej 3. část a je tám jojojojojojojojojo!!! *14* *14* *14* ale v týhle části možná taky !!! *14* *14* *14* *14* jojojojojojo viděla sem jí tam a je krásná !!! *14* *14* má tam vlnitý hnědý vlásky a je jí tam tak 15 *14* *14* *14*
-
-
-