Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashely

ahoj co víte o as. nového *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: ashely

Ashley je super sem uplne zavisla na pisnice Crank it up a ten videoklip je super *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: ashely

Mno ani nic moc teďka bude mít teda ten pořad svůj, potom bude new filmík kde bude mít Ash hlavní roli = Hellcats (bo nějak tak) a potom víme že má zase hnědé vlásky *14* a ptom se podívej na blog: ashley4-is-best.blog.cz je tam new photoshooty a videjko *14* jinak asi nic *14*
      • Re: Re: ashely

a ten pořad pojede i tady *7* *7*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ashely

to asi nen,...nwm,... *9* *14* *7*
  • jessie cave

hele kdo znáte jessie cave co hrála v harrym jak se líbala s ronem a jak se vám líbí *7* *7*
    • puspuspusinka

Re: jessie cave

já jí neznám ... *9* *14*
    • Re: jessie cave

ODPOVĚZTE MI PLS
  • jessinka666

Jupííí jej

Ashleynka má hnědě vlasy super!!!!
    • 22kristyl

Re: Jupííí jej

fakt ??? super :0)
      • Re: Re: Jupííí jej

Jo v tech ji to podleme slusi vic ale oboje ji slusi *14*
  • simca2

´holky

BG ASHLEY MÁ HNĚDÉ VLASY!!!HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JA JSEM HROZNĚ RÁDA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ´holky

*14* To jí fakt moc sluší hnědá barvička, ale mě se teda líbí víc v blond jako sry, ale v blond je taková hrozně krásňoučkááá !!! *14*Ale hnědá jí taky strašně moc sluší *14* a má doufám takovou tu hodně tmavou ne? *14* Ta je nej *14*
      • kajuska4

Re: Re: ´holky

no jako víc jí to sluší s blond v hnědé je taková starší.. *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ´holky

asi tak mno *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ´holky

ted jsem se dívala na tyhle fotky http://www.ashleytisdale.org/photos /displayimage.php?album=1239&pos=2 a máte prawdu víc jí to sluší s hnědýma *4*
  • mmaarrkkeettaaaa

Novinka

Další novinka: Ash je v časopisu Bravo Girl a je i hnedka na titulní straně a v časopise zabírá dvě stránky infa o ní:) *14*
  • simca2

hej

ja to nemuzu najit:-( ten třetí díl:-( *9*
    • simca2

Re: hej

už to vidím, je tam sladká, akorát teď je hezčí:-D *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: hej

tak tj jasný že nám Ashleynka roste do krásy, ale mě se tam děsně líbí děsně moc, je tam taková ještě prostě mlaďoučká a má eště ten svůj nosíček =) i když tenhle jí taky děsně moc slušínkuje *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Ha?

Tak co říkáš? =) 6e je tam totál sladká !! *14*
    • simca2

Re: Ha?

je tam upa sladká,..... aorát jsem ji viděla jen v té první časti zatím *15* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ha?

já taky zatím *14* jo je tam faktisky moc krásná a sladká total !!! *14* *14* *14* *14* bože du si to dokoukat *14* *14* *14* *14* tak za 20 minut sem tu *14* *14* *14*
  • simca2

upa

upa se mega tesim na ten filmik....to bude paraaada:-D *14* teda myslim:-D *14* *14*
  • simca2

podrz se:-D

a to se podrz.....ona bude MIT TV SHOW BLONDIE GIRL!!!! a potom jeste dela na projektu HELLCATS!!!! to je film!!! bude tam hrat hlavni roli:-D
    • puspuspusinka

Re: podrz se:-D

Cože??? Bože??? Já sem tááák šťastná!!! *14* *14* *14* *14* *14* Bože Ashleynko,...ani nevíš jako moc tě miluju, a její show mno to bude krásná !!! *14* *14* *14* a na ten film se už taky moc těším, a to víc než na Bandslam *14* s Vanesskou, ale tak to je jasný, když Ashleynka je můj život !!! *14* *14* A ten film VnP je hezkej hodně?? *14* *14*
  • simca2

jeeejda

na jakem kanale???pls *14*
    • puspuspusinka

Re: jeeejda

v tv ne, musíš na youtube *14*
      • simca2

Re: Re: jeeejda

aha tak pls das mi adresu???pls:-D *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: jeeejda

http://www.youtube.com/watch?v=wuii 0EtGtOQ
          a vedle v tom okýnku dej 3. část a je tám jojojojojojojojojo!!! *14* *14* *14* ale v týhle části možná taky !!! *14* *14* *14* *14* jojojojojojo viděla sem jí tam a je krásná !!! *14* *14* má tam vlnitý hnědý vlásky a je jí tam tak 15 *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit