Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca2

skoda

skoda , že t žádné novnky o ash nejsou:-(

a taky už není v TOP 10, ale to je fuk! stejank tu moc nebývám a navíc je stejně nej *14* *14* *14*
  • jana267

cau holky ty od van sou blby *3* *3* *1* *1* *1*
    • nikolesska

Re: jana267

a ty jsi ještě větší kurva! *16* když vy tak i my! *8* daly jsme si dohodu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee ! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
      • simca2

Re: Re: jana267

hej nahadejte se!!! my jsme si žádnou dohodu nedaly!
  • simca2

ash

na tech paparazzech vypadá ůžasně!! ona má vždy dobrý vkuz k oblékání *14*
    • Re: ash

j má
      • Re: Re: ash

holky na http://www.testpark.cz/testy/hudba/ ashley-tisdale-1800 test jak znáš ashleynku?
        • Re: Re: Re: ash

vyšlo mi nekvíc procent *14* *14*
  • simca2

jasně

ty se más ja chodím do skoly už do konce roku, my jsme prázky měl:-(

hej holky vy ste užasný objevily se tu zase nové tváře, to jsem ráda:-D *15*

mmaarrkkeettaaaaaa:

to jsi zjistila brzo *15* ony se o ničem jiném nebaví *15* *15* *15* *15* *15*

anule:

jako já nic nechci říkat mě je to celkem fuk, ale doufám, že to měníš naposled *15* *15*

jana267:

proč tak najednou?? *15* *15*

BG jsou neeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • diskuze

hele ty od van jsou hrozný.ale nic ve zlém
    • bestgirl

ASHLEYNKA JE BESTTTTTTTTT
  • Ashley-vypadá krásně!

Jasně že budeme kámošky!!My jsme kámošky !!!A Ashley je NEEEEEEEEEEEEJ!!mmNO mě začínají prázky až první týden v březnu!!hmmm takže ještě chodim do školy!! *9* *9* mno jinak mám kašel a bolí mě v krku!!Aashley na těch fotkách bez make-upu vypadá krásně že??moc jí to sluší!!
    • Re: Ashley-vypadá krásně!

j krásně
  • mmaarrkkeettaaaa

Van

Já jsem se podívala včera na diskuzi Vanessy a viděla jsem tam ty jejich témata, pořád píšou buď jenom smajlíky a nebo pořád dokola že nessa je nej apod:D A málo kdo tam napíše něco rozumného:D Pro mě je nej diskuze tady u Ash a i u Hilary a u Jonas Brothers. Ale u Ash je to nej.JAk se jinak máte všichni??? Já teď budu mít jarní prázky takže se mám skvěle:-) kdo je má taky a jak se jinak máte???:-) *7* *3*
    • Re: Van

ODPUSTÍŠ MI?
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: Van

to mluvíš se mnou??? Nevím totiž jak to myslís:-)
  • skih

---

AHOJ HOLKY,DNESKA JSEM DOSTALA PLAKÁT S ASHLEY...JE KRÁSNEJ *15*
    • Re: ---

fakt??????????????????????????????? ?? *15* *15* *15*
      • simca2

Re: Re: ---

wooow ty se más ja mam jeden v pokoji zaramovany:-D
  • anisek

BestGirl mooc se Vám omlouvám za to že jsem s Vámi nezůstala vy jste nejky tým a je mi jedno jestli u AShleynky bude málo příspěvků teď budu hlavně u Vás a u Miley,nikdy už nebudu blbá jako dřív teď sem si uvědomila že se tady cítím líp *5* *5* *5* *5* sorry holky *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • jana267

cau holky ja du na tv pa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit