-
skoda
skoda , že t žádné novnky o ash nejsou:-(
a taky už není v TOP 10, ale to je fuk! stejank tu moc nebývám a navíc je stejně nej *14* *14* *14* -
jana267
cau holky ty od van sou blby *3* *3* *1* *1* *1* -
-
Re: jana267
a ty jsi ještě větší kurva! *16* když vy tak i my! *8* daly jsme si dohodu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee ! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: jana267
hej nahadejte se!!! my jsme si žádnou dohodu nedaly!
-
-
-
ash
na tech paparazzech vypadá ůžasně!! ona má vždy dobrý vkuz k oblékání *14* -
-
Re: ash
j má -
-
Re: Re: ash
holky na http://www.testpark.cz/testy/hudba/ ashley-tisdale-1800 test jak znáš ashleynku? -
-
Re: Re: Re: ash
vyšlo mi nekvíc procent *14* *14*
-
-
-
-
jasně
ty se más ja chodím do skoly už do konce roku, my jsme prázky měl:-(
hej holky vy ste užasný objevily se tu zase nové tváře, to jsem ráda:-D *15*
mmaarrkkeettaaaaaa:
to jsi zjistila brzo *15* ony se o ničem jiném nebaví *15* *15* *15* *15* *15*
anule:
jako já nic nechci říkat mě je to celkem fuk, ale doufám, že to měníš naposled *15* *15*
jana267:
proč tak najednou?? *15* *15*
BG jsou neeeeeeeej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
diskuze
hele ty od van jsou hrozný.ale nic ve zlém -
-
bestgirl
ASHLEYNKA JE BESTTTTTTTTT
-
-
Ashley-vypadá krásně!
Jasně že budeme kámošky!!My jsme kámošky !!!A Ashley je NEEEEEEEEEEEEJ!!mmNO mě začínají prázky až první týden v březnu!!hmmm takže ještě chodim do školy!! *9* *9* mno jinak mám kašel a bolí mě v krku!!Aashley na těch fotkách bez make-upu vypadá krásně že??moc jí to sluší!! -
-
Re: Ashley-vypadá krásně!
j krásně
-
-
Van
Já jsem se podívala včera na diskuzi Vanessy a viděla jsem tam ty jejich témata, pořád píšou buď jenom smajlíky a nebo pořád dokola že nessa je nej apod:D A málo kdo tam napíše něco rozumného:D Pro mě je nej diskuze tady u Ash a i u Hilary a u Jonas Brothers. Ale u Ash je to nej.JAk se jinak máte všichni??? Já teď budu mít jarní prázky takže se mám skvěle:-) kdo je má taky a jak se jinak máte???:-) *7* *3* -
-
Re: Van
ODPUSTÍŠ MI? -
-
Re: Re: Van
to mluvíš se mnou??? Nevím totiž jak to myslís:-)
-
-
-
---
AHOJ HOLKY,DNESKA JSEM DOSTALA PLAKÁT S ASHLEY...JE KRÁSNEJ *15* -
-
Re: ---
fakt??????????????????????????????? ?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ---
wooow ty se más ja mam jeden v pokoji zaramovany:-D
-
-
-
anisek
BestGirl mooc se Vám omlouvám za to že jsem s Vámi nezůstala vy jste nejky tým a je mi jedno jestli u AShleynky bude málo příspěvků teď budu hlavně u Vás a u Miley,nikdy už nebudu blbá jako dřív teď sem si uvědomila že se tady cítím líp *5* *5* *5* *5* sorry holky *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
jana267
cau holky ja du na tv pa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*