-
jana267
cau ani *1* *1* -
-
Re: jana267
čus zuzko
-
-
jana267
ahoj holky ja su s vama ty holky od vanesi sou kravy *1* *1* *1* *1* *4* *4* -
-
Re: jana267
přesně já taky su s vama *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: jana267
VANESU NESNÁŠÍM *9*
-
-
-
nicky
nicky jasně že si na tebe pamatuju, ale PARTA POŘÁD JSME A POŘÁD BUDEM JENOM PROSTĚ SAMA TO UŽ URČO VÍŠ! MYSLÍM, ŽE U NÁS TO TU VŠECHNY OMRZELO:-( KDYBY NÁS TŘEBA NĚKDO VYSTŘÍDAL TŘEBA NEW GENERACE *15* *15*
ASHLEY JE NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!
pS: MY JSME POŘÁD SB I S ADOU A KIKOU, VŽDY BUDEM KÁMOŠKY A SEM BUDU TAKY CHODIT RÁDA SEM CHODÍM *14* *14* *14* -
-
Re: nicky
přesně já si tě furt pamatuju
-
-
holky:-D
holky juknete se na můj blogísek?anetik11.blog.cz *3* -
-
Re: holky:-D
M8š ho pěkný ale asi ještě není dodělaný že???:-) Ale je fajný, jen tak dál:-)
-
-
ashleynka
ashley je fajn!! *3* *15* -
notak
notak lidi, chodtě tu časteji, a nebo aspoň kdo tu je tak ať i něco napíše. Třeba o Ash nebo něco aby tu nebyla nuda. A mohlo se něco probírat, co vy na to??? plííís *9* -
-
Re: notak
ja sem chodim narozdil od tebe a téma mám ale když sem nechodis tak smůůůůla mozna kdy sem budes chodit tak jo *4* -
-
Re: Re: notak
Já tu zase chodit budu, skolu už mam celkem ok tak tu zase budu chodit jako predtim
-
-
Re: notak
ja sem chodim
-
-
ahoj lidi
AHOJTE HOLKY TY NEW FOTKY ASH JSOU DOBRÝ ŽE JO? *14* *14* -
-
Re: ahoj lidi
jn, jsou super, a které nejsou super???:D -
-
Re: Re: ahoj lidi
já myslím že jsou všechny good *14* -
-
Re: Re: Re: ahoj lidi
Já myslím že jsou všechny bléé!!! *9*
Bez urážky§!! -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj lidi
mně se ty fotky líbyjou
-
-
Re: Re: Re: ahoj lidi
j všechny
-
-
-
-
ahoj parto!!!
Ahoj holky tak tady jsem dlouho nebyla!!pokud si na mě pamatujete teda já jsem Nicky!!(nicky0012)-strašně mi chybělo psát to naše ASHLEY JE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ mno ale co už!!!Řekla bych že to tu není jak to bývalo!!Už tu není ta stará dobrý parta!!bavcili jsme se o tom s kamickar!!Ale to nevadí aspon je ashley na 10 místě že sem aspon někdo píše!!Ale vzpomínám na to bylo to tu dobrý!!!Moc dobrý!!Tak papa mám vás moc ráda!!A písnite někdy(PS:ne do vzkazu když se totiž přihláásim tak se mi osubky seknoou apa) -
-
Re: ahoj parto!!!
je to škoda že tu chodí míň lidí *9*
-
-
hodně jsem přemyslela
hodně jsem přemysella o tom že mile SE HROZNĚ ZMĚNILA, UŽ JI TAK RÁDA NEMÁM!! ASHLEY NKDY ŽADNÝ PRŮSER NEMĚLA ONA MÁ PROSTĚ NEPOSKVRNĚNOU BUDOUCNOST A AJ MINULOS A PRITOMNOST!!
MYSLÍM ŽE JE ASH NA TOM NEJLÍP ! TŘEBA JAKO VANESSA! MILEY MÁ TAKY HODNĚ PRŮSERŮ, TEĎ CO JSEM ČETLA!
TAKŽE PRO MĚ ASH JE NEEEEEEEEEEEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hodně jsem přemyslela
Já mám sice MIley taky ráda ale to co tu píše simča je pravda, ashley je oproti jiným stars neposkvrněná, nejsou na ni zadne bulvarni trapasy apod. -
Re: hodně jsem přemyslela
A NA NIC SI NEHRAJE -
-
Re: Re: hodně jsem přemyslela
já mám miley pořád hodně ráda a ashley taky!!!
-
-
-
ashley je tetttttttttttta!!!!
JUCHŮŮŮŮŮŮ ASHLEY JE TETA JETO NEUVĚŘÍTELNÉ!! JSEM MOC RÁDA!!! JENN JI DALA KRÁSNÉ JMÉNO: MIKAYLA!
URČ BUDE PO TETĚ NEBO PO MAMINCE!!! UŽ SE TĚŠÍM JAK BUDOU FOTKY S KOČÁRKEM!! ASH BUDE VÝBORNÁ TETA!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ashley je tetttttttttttta!!!!
já bych ji jako tetu brala všema deseti :D
-