Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no a

holky že to resite noa co?? tak ash dohání vanessa:-D stejnak vsichni víme že Ash je lepší:-D *15* *14*
  • mileycyruska

ahoooooj

ahojký BG, jakpak se mááte??? *7* *7* já už llíp ae doufám že nás tu bude čím dál víc a předběhne ashley v fankulubu aspon hilary pre miley asi těžko *1* *14* *14* ale hilary by mohla *7* *14*

I LOVE ASHLEY TISDALE *14* *14* *14* *14*
    • kajushe

Re: ahoooooj

jj už to ní nemá daleko *3* *3*

ae miley by taky mohla dohnat aleto by musel bejt nejakej zazrak pre ta uz bude mít 8000 takže fakt nn a ashley už pomalu doháni vanessa!!! *9*
      • mileycyruska

Re: Re: ahoooooj

jn ash to ae dokáže!!! *14* *14*
        • kajushe

Re: Re: Re: ahoooooj

jj má na nu!!!!!!!!! *10* *14* *14*
  • ashleyamiley

Hoj po dlouhí době ale užila jsem si to

jj teď si na mne nikto nepamatuje ale byla jsem pryč a mám úžasný zážitky *14* jako nejužasnejší! byla jsem prvný raz v amerike jj a stetla jsem Ashley fakt jo *15* pošlu vám fotky (né me s ní ale kde byla je to na stránce ashley4-is-best) byly sme tam jenom náhodne protože taťka tam musel jít a zobral nás nebou mněli sme to zadara *15* sem strašne ráda kso by chcel z jaký akce tak pošlu jo? *3* je popravde prekrásny ale nemluvila sem s ní ona se ponáhlala jenom fotku. ona nebyla zobrazena na netu a to je dobrý *15*
    • puspuspusinka

Re: Hoj po dlouhí době ale užila jsem si to

páááááááni,... tj snad můj úplně největší sen !!! *14*
      A jakto žže tě neznám ty stu měla i jinej účet? =O *14* *7*
  • mmaarrkkeettaaaa

BG

Ahojky, tu byl nějaký sraz??? Ze se to tu rozrostlo???:D *14*
    • mileycyruska

Re: BG

jj rozlostlo ae sraz teprve bude *4*

I LOVE ASH *14* *14*
  • sweet.anne

Ashley

I LOVE ASHLEYYYYYY *14* *14* V poslední době jsem si ji hodně oblíbila a chci si koupit její CD. *4*
  • mileycyruska

kolík??

hele holký kolik nás tu vlastně je vim že simca2,puspuspusinka,já,kajushe(te dkon je),medoussek,nespesna,mmaarrkkeett aaaa a víc nevím tak kdo jeste??
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: kolík??

je zajímavé že simču napíše každý hned jako první, i já bych si na ni hned vzpoměla :D
      • mileycyruska

Re: Re: kolík??

jj *4* *1*
  • simca2

neboj

nboj *4*

hej ale jst fakt uzasne mě už moc osůbky neba, ale vy to tu fakt ozivujtete jste supeeeeeeeeeer *14* *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: neboj

si skvělá a jestli uvažuješ o odchodu tak na něj hezky rychle zapomeň *15* co bych si bez tebe počala *4* *14* *15*
      • mmaarrkkeettaaaa

Re: Re: neboj

jn, pokud o tom přemýšliš tak rychle zapomen:D
  • puspuspusinka

For Kajushe !!! =)

Hej já du tedka hledat nějaký ty fota a du ne svůj a Makýskovo blog něco přidat !!! Až bude trochu lepší a něco tam bude tak vám řeknu adresu awe Makýýý zatím pšššt !!! =)

Kajushe já ti ho napíšu na vzkazy zatím jenom tobě jj? =) *15*
    • mileycyruska

Re: For Kajushe !!! =)

oky *14*
  • puspuspusinka

For Simca2!!! =)

Makýýýsku, mocínky mocík ti děkuju opravdu si tam udělala fakt dost prácičky a je to mnohem krásnější a ten dess je prostě dokonalej !!!
    Si velký zlato bez tebe bych to dělala 5 let než bych na to přišla *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!!!
    Eště jednou mocííííík děkujíííííí !!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • mileycyruska

Re: For Simca2!!! =)

a o cem mluwíš?? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: For Simca2!!! =)

o našem společným blogu, Maky mi ho pomáhá dát dohromady *14*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: For Simca2!!! =)

aháááá??!!! *4*
  • mileycyruska

new

já našla new fotto ashleynky 1 jak je s nessy hned přídám!!! ale nevim kdy a jestli vubec to nahraju *9* snad ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit