-
ahojte
Best Girl ta písnčka co nazpívala ash pro lazy town je krááásná!!! nidky jsem lazy town neměla ráda, ale ona té písničce dodala stavu *14* *14* *14* -
-
Re: ahojte
presne tak *15*
-
-
srkyy
heve best girl já tento týden budu mít na fotos nessy pak pristi miley a pak zase ash a takhle porad dokola tak sry ze tam ted nebude ash *14* *4* *14* *14* -
-
Re: srkyy
To neřeš jakou máš fotku je čistě tvoje věc !!! *4* *14* Hlavní je že Ashleynky fanynkou zůstaneš a jakou fotku máš je nám úplně jedno !!!
Že je to ták BestGirl? *14* *3* -
-
Re: Re: srkyy
já nejsem medzi BestGirl ale píšem tu a tak je to tvoja vec *3* klidne si daj aj obamu *15* -
-
Re: Re: Re: srkyy
Ale seš !!! Mezi BG patří všecky pokud maj upřímě rádi Ashlynku a jj Káji klido si dej Obamu !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: srkyy
jn je upa jedno jestli ms rada i vanessu i tak mezi BG patris:-D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srkyy
je obamu teda neci *3* no i když *1*
-
-
-
-
-
-
vetřelci na půdě
Jupí, právě mi dostahoval film vetřelci na půdě, pokud bude super, což podle traieru je, tak napíšu ju???:-) *14* -
-
Re: vetřelci na půdě
Hej lidi, to je drsný film, nejlepší je ten Ricky, jak se choví k Ash :D Ten film se povedl a je v cz dabingu :) *14* -
-
Re: Re: vetřelci na půdě
jo?????? ja chci takyyyyyyyyyyyyy!!! kdes ho stahla?? -
-
Re: Re: Re: vetřelci na půdě
Je to na ulozto.cz das do vyhledavace anglicky nazev, a ja to mela s cz dabingem. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
jůůůůůůůů tak to du na to *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
DO PRD MI MÁME POMALEJ NET A TRVALO BY MI TO 21 HODIN STÁHNOUT TAKŽE TO ZASE NEUVIDÍM *10* *16* *8* SE NA TO VYPRD***** *16* *10* *10* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
jn už si to jdu stáhnout!!
-
-
Re: Re: Re: Re: vetřelci na půdě
díky to si musím stáhnout:-D *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
PLLS
Ahojky ,prosím vás hláněte pro Ashley a její písničku http://oh-miss-hudgens.blog.cz/1001 /best-song-1-kolo#komentare
Ta písnička je It's alright,its ok
pomohli byst moooc .A Ashley by snad vyhrávala a porazila by Vanessu ! -
výška
Proč pořád řešíte kolik měří???:D A ví už někdo kolik teda měří???:-) -
-
Re: výška
jj už to řešit asi nebudem stejnak se to nedozvíme přesně pokud si jí nezměříme sami *15* *15* *15* !!! awe asi těch 160cm má! *14* *4*
Tak jak se tu máte? *4* *7* -
Re: výška
Ashley měří kolem 160 cm myslim teda
-
-
sem
Menuju se Míša dyžtak *4* *14* -
-
Re: sem
ale jo sem hnusná
jé už tu máme dvě Míši tebe a shelmi
-
-
ahoj
puspuspusinka
si tu?? -
-
Re: ahoj
sry seká se mi komp *9* *15*
-
-
new
mám new Ashley je menší než Selena Gomez a to byly obě na jehlanech a Seli byla o půl hlavy vetší takže z toho vyplývá že má Ashley asi tak 160cm když má Selenka 165 cm *14* -
-
Re: new
Ashley má 160cm ale už nějak dlouho vůbec neroste ale je čím dál krásnější já bych cěla vypadat jako Ashley tak nádherně já sem hnudná! *9* -
-
Re: Re: new
o tom sním pořád že budu ako Ashleynka vypadat *4* *14* a určo nejsi hnusná !!! *4*
-
-
-
Potřebuji dostat Ashley do dalsiho kola v sonc
Awojky potrebuji hlasnou pro Ashley Tisdale http://anninka-hsm.blog.cz/1001/son b-o-nej-celebritu#komentare kuji pokud pro me a ji hlasnete;) *14* -
-
Re: Potřebuji dostat Ashley do dalsiho kola v sonc
JA nechcem rozkazovať ale (dlho tu nebudem) toto je diskusi o Ashley Tisdalovej veľkej STAR!! Žiadna hlasovňa alebo keby bolo niečo hlasnuť pre Ash aby vyhrala TCA tak už to sem patrí *15* -
-
Re: Re: Potřebuji dostat Ashley do dalsiho kola v sonc
nj ale když je v sonc Ashley Tisdale tak to sem taky patří -
-
Re: Re: Re: Potřebuji dostat Ashley do dalsiho kola v sonc
ale to sem patri:-D
-
-
-
-
ashley4-is-best papa so sabínou
ja už končím s vami na ashley4-is-best *3* budete to mať lepšie *3* všetky s marketou, magdou, kamčou a tou neviem už ako... stará 4 *4* -
-
Re: ashley4-is-best papa so sabínou
nech to s vami vydrží... hm neviem či si nemám vymazať profil na tejto stránke -
-
Re: Re: ashley4-is-best papa so sabínou
počkej ty už končíš i tu na osobnostech? to nééééé *9* *7*
-
-