-
výška a váha
ahoj holky.Ted tak premejslim nad tim, jestli Ahley opravdu měří 160 cm jestli neni nahodou vyšší. kolik si myslíte že tak váží?nebo víte?! piště;) *4* -
ash
Ahoj lidi, nevite zda by mela ash nekdy v budoucnu mit cd ???? *7* -
-
Re: ash
no zatim o tom newm... ale myslím že urcite brzo by mohla mít protože teď nic nechysta jako natacet film atd... takže urco jo:-D -
-
Re: Re: ash
jupííííí *3* *1*
-
-
-
ja vím
ja vím moc lidí tu nechdí ale to bude tím že prostě je to tu nebaví:-D ě už tak trochu taky ne, ale ráda se tu chodí divat:-D
ale na party k narozkám ash přijdu 100000000000000000000000000000000% *15* *14* -
party??
ahoj holkýý,kdy že je ta partý?? *3* -
-
Re: party??
no zatím žadna nebude ale ptm jeste chce 2. 7. to ma ash narozky *14*
-
-
héééééééééj
Héééééééééj holky to sem chodí jenom Markétka !!!!??? *7* *4* *3* *15* co s váma je koukám že diskuze Ashleynky ted moc nepřidává !!! *9* *14* *7*
Už se nemůžu dočkat tý PÁRTY !!!!!!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *13* -
Ahoj
Ahojky holky je mi děsně líto že už sem ted mocík nechodím awe nemám vůbec čas a děsně mě to štve, ale naplánujem zasejc nákou tu párty a to tu budu na 1000% *3* *14* *4* !!! hele zatím než sem zase budu moct přijít vymyslete tk 3 datumy a společně pak jeden nejbližší vyberem, awe rozhodně bude párty 2.7.2010 a jestlipak víte proč ?!!? *15* *7* -
-
Re: Ahoj
ashleynka ma narozky:-D -
-
Re: Re: Ahoj
správně máš za 1 !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
jé díky *3*
-
-
-
-
ahojky
ahojyk best girl
jsem tu jenom na chvíli jdu na koncert *9*
bojím se!! -
-
Re: ahojky
a na jakej *3* *14* *7* ? -
-
Re: Re: ahojky
no tak hraju na kytaru:-( -
-
Re: Re: Re: ahojky
já tky awe vymlouvám se z konzetrů *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky
*15* *15* to já taky moje jediná výmluva: ,, No pane učiteli, no , ja , no ja si s touto pisničkou moc nejsem jistá" *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
t je dobré *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
*15* *15* *15* tj já přídu řeknu že je mi blbě a je to a Leni se na mě nezlobí je jí to celkom fuk hl. že hraju awe estli se zůčastním bo nn je jí u ****** !!! *15* *15* *15* *15* nechci bejt sprostá !!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
já už taky musím ještě se nchystám a zítra brzo vstávám tak papa!! *9* *9* zase někdy!(moc smetoho nenapsali ale aspon něco) -
jdte tu
jste tu ještě někdo?? -
PF
Ja s ním viem už kopu teda veľa vecí *3* A už musím *9* pp večer tu asi budem nwm no *9*