-
koooooooonečně!!
KOOOOONEČNĚ JSEM NALA CO POTŘEBUJU *15* *15* *15* TEĎ TO AKORÁT DOKONČIT *15* *15* -
-
Re: koooooooonečně!!
co si nasl??
-
-
co mate na vizo??
co mate na vizo??? -
-
Re: co mate na vizo??
no nejsem vubec spokojená.. budu mít tři dvojky:-( -
-
Re: Re: co mate na vizo??
no tak to ja sem sprtka stoleti.......same 1 *15*
-
-
Re: co mate na vizo??
jednotky asi zo vštekého a možno z matáku 2:-! a z angliny am ide skušať blbka dala mi 5 *16* *16* *16*
-
-
na te akci
na te akci byla bozi:-D ze jo???ohodnotte jeji outfit:-D *14* -
-
Re: na te akci
JA SI MYSLÍM ŽE aSH TO OBLEČENÍ KRÁSNĚ SKOMBINOVALA!!! PROSTĚ NEMÁM CO JINÝHO DODAT SRÍBRNA A CERNA SE K SOBE HODÍ ZVOLILA VELMI DOBRÝ SESTRIH SUKNĚ I TRIKA A DOPLNKY TY BYLY BEZ PROBLÉMU *14*
-
-
jsem ráda
jsem ráda že tu chodíte fakr moc!!! ja teď na osůbky nemám vůbec cas a mrzí mě to *9*
Holky asi jset viděly ty fotky ale jsou upa supeeeeeeeer a deám dess s vanesou hudgens a nemůžu o ni najít jeden pořádmný blog ktray by měl shoot ktery chci *15* -
čus
čusík *3* -
omajda
holky já dělám dessy ale urco s budu bavit:-D *4* -
caw jak je??
Bestgirl cawte jak je??? *14* *15* -
-
Re: caw jak je??
Ahojky,jak pak se máte,Já docela dobře. -
-
Re: Re: caw jak je??
ja sa mám čo najhoršie *9* *8* -
-
Re: Re: Re: caw jak je??
ja se mam dobre:-D
-
-
-
Re: caw jak je??
fajnééé.....jak tobě?
-
-
konec
holky je mi to líto ale budu už muset končit...tak si to tady užijte ztím ahoj -
jsem tady
jj nicky máš pravdu... už to tady není jako dřív.....aleco není muže byt :-D a téma: já newim :-D ashley na akci byla supeeeer *14* *14* *14* -
Škoda
Mno Ado vydím tu spoutu nových tváří ale ty staré už ne!!Jen my dvě!Vhybí mi tu Markéta,Magda,Anulka,Kamča...kter é tu byvali hodně často...mno škoda...mrzí mě že už sem moc nechodíme...a to jsme tu tu pěkně rozjeli"!!Mmo tak jaký je téma??(stará známmá věta) *15*