-
18:45
hoolky já jsem zjistila že mám udělat ještě jednu ulohu,. takže tu budu až v 18:45 takže za čtvrt hodinky........
takže vydržte a počkejte tu na mě.. zatim papap
ashley je neeeeeeeeeeeeeeeeeej -
odpověď
Já byla u dr, bylo mi špatně..... A do středy jsem doma, ale na praxi se moc těším, do školy ani tak ne jako na praxi:D a jinak jsem byla doma a ležela, a samozrejme byla na osobnostech -
-
Re: odpověď
aha :D :) -
Re: odpověď
jo a jake nove filmy s ash jsou fakt super??? kdo jaky videl??? *14* *3* -
-
Re: Re: odpověď
vím že Ash má hrát v Aliens in the attic a pak v šípkové ružence -
Re: Re: odpověď
no vím že Ash má hrát v Alienc in the attack a pak v Šípkové ružence -
-
Re: Re: Re: odpověď
moc me to mrzi, ale v tech 18:30 tu nebudu, nam nejak blbne net:( ale byla jsem tu drive, a kdyz tak pokecame i normalne a ne jen ve smluveny cas, fakt pardon holky, jste nej:-)
ash ash:D papa *14* *1* *4* *14*
-
-
-
-
ti co tu už jsou ;)
Jak se vede???:-) -
-
Re: ti co tu už jsou ;)
ujde to a co ty? -
-
Re: Re: ti co tu už jsou ;)
u me to ujde vice, takze dobre :-) Kdo je nejlepší???? (Nápověda: jsme na jejím profilu:D) Me dnes holky hrabe takze koho to bude nusit tak mi to reknete:D -
-
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
tak jasně že Ash :D :) -
-
Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
SPRÁÁÁVNĚĚĚĚ :-) JAK SES MĚLA DNESKA CELÝ DEN??? COPAK JSI DĚLALA??? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
no dneska docela hruza teda ve škole...děcka jely na lyžák a tak sme byli skoro každou hodinu spojení a tak to bude skro celý týden no...a co ty? :)
-
-
-
Re: Re: Re: ti co tu už jsou ;)
* koho to bude nudit
-
-
-
-
halooo
jo já tu sem *1* -
-
Re: halooo
Já tu jsem taky :D
-
-
bestgirl
ahoj holky je tu někdo? -
haloooo
Haloooo je tu nekdo???:-) Pokecame trosku drive???:-) *14* -
Best Girl
ve škole jsme měli PČ a z konce hodiny jsm se mohly podívat na internet!! podíám se na ashleytisdale.org a co nevidím krásné fotky Ash z té akce!!!
Porstě nádhera!!! *14* *14* *14* *14* Jako vždy.-D *15* -
-
Re: Best Girl
Já jsem tak ráda že jsi změnila názor a jsi tady :-) ty jsi tu chyběla a fakt moc :-) -
Re: Best Girl
FAKT KRASNE TO SLADILA NEM8M CO DODAT JEN JEDIN0....... WOOOOOOOOOOOW *14* *14*
-
-
Dessine four you BLOG!
Chceš dessine??Jeslti ANO vyber si z našeho katalogu!!Pokud si nevybereš uděláme ti na objednávku vlastní!!!
Neber to jako REKLAMU prostě si vyber!DÍKY a mějse hezky!!!
Pro všechny kdo má BLOG!!PLS MRKNĚTE děkujem!!!
www.graphic-dessine.bl og.cz
www.graphic-dessine.blog.cz
www.g raphic-dessine.blog.cz
www.graphic -dessine.blog.cz
www.graphic-dessi ne.blog.cz
www.graphic-dessine.blo g.cz
www.gr aphic-dessine.blog.cz
www.graphic- dessine.blog.cz
www.graphic-dessin e.blog.cz
www.graphic-dessine.blog .cz
w ww.graphic-dessine.blog.cz
www.gra phic-dessine.blog.cz -
jj
holky o pul 7 přijde 100% ale sekájí se mi neustále ossuubky takže snad to vyjde ael se mnou ado počítej! -
rozhodnutí
holkyl, tak tu zase píšu s mým velkým rozhodnutím: jsem tu mezi váma zpět - doufám, že mě ještě příjmete. rozhodla jsem se proto, protože jsem se zamyslela nad prázdninami, jak jsem tady přišla poprvé a děsně se mi to tu líbilo, porotože jsem měla si ským popovídat o ashley a s kým pomluvit tu krávu vanessu... hodně nás to bavilo nbemyslíte? ale pak se to změnilo, odešla anulka a spoustu dalších lidí a zustalo nás tady jenom pár a já se rozhodla že odtud taky odejdu...... potom jsem se tady vrátila a zjistila jsem že sme za těch pár měsícu napsali hrozně moc komentářu avyzvedli jsme ashley hodně vysoko.. fanoušci od vanessy nám jenom tiše záviděli, protože ta jejich namyšlená slečinka byla níž než naše ashley.. když si to nepřiznají tak oni byli vždycky ti horší.. a tak jsem se rozhodla: přece to tady všechno nezahodíme za hlavu když už jsme toho tolik dokázali.... pořád máme nejvíc komentářu, tak přece toho nenecháme... takže jestli to tady ještě mužeme rojet tak potřebuju abyste tady všichni byli o pul 7 a bude velká porada - na vzakzech i tady na diskuzi.... takže prosím přijďte ještě to tady není ztracené -
-
Re: rozhodnutí
jsem ráda že jsi tu zpět :-) Určitě je to skvělé rozhodnutí, protože tady ty tvé komenty chyběly :-) *14* -
-
Re: Re: rozhodnutí
jj to jo awe o pul 7 neemuuzu *9* *9* -
-
Re: Re: Re: rozhodnutí
supeeeeeeeer ja si myslím že i já bez osůbek nemůžu žít *15*
jasně o půl sedmé!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: rozhodnutí
ano tady jsem toho dokázaly hodně anikdy bych to tu neopustila *14*
I LOVE ASHLEY!!!! *14* *14* *14* *14*
-