-
160?? asi nn
já bych řekla že měří víc není tak malá přeci je větší než má kámojda a ta má 160 a je malá h *1* ale ash má tak 180 bych řekla bo 170 mysíím *14* *14* -
-
Re: 160?? asi nn
awe Ashleynka je malinká a hubenoučká a krásnoučá !!! *4* *14* *4* *14* *14* má tk těch 160cm ono se to nezdá awe když nosí pořád podpadky tk jí to opticky 10 cm přidá awe ve skutečnosti tk 4-5 cm !!! *14* *4*
-
-
Ash
Holky zdá se mi že se Ashley posouvá dopředu počtem fanoušků, je to tak nebo se mi to opravdu jenom zdá???? *15* *7* -
-
Re: Ash
Jj a to je mooc dobře;) *1* -
Re: Ash
ne je to tak!! kazdy den se ji pribývá nejméně 10 fanousku!!! za chcvíli bude jkao MILEY *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Ash
Ale to je drsné, ještě 200 a bude na druhém před Hilary *4*
-
-
-
holky
holky u nas na blogu je POTM:-D tak hlasněte *4* -
-
Re: holky
ashley4-is-best.blog.cz
-
-
hm...
slyšela som že měří 165 cm jako já =) !!! awe at meří kolko chce já jí budu milowat i kdyby měla 3 metry nebo naopak i kdyby byla pidimidi !!! *15* *15* *14* -
-
Re: hm...
Kdyby měla 3 metry tak by nebyla ani vidět v televizi celá:D MYslím tím, v HSM třeba, by byla ajfelovka oproti ostatním:D *3* *14* -
-
Re: Re: hm...
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hm...
wíš jak sem to myslela *15* já wím že by widět nebyla awe já jenom říkám že mi nezáleží na její výšce já jí nemiluju proto akou má postavu !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: hm...
jo já to chápu, ale vyzní to dobře, kdyby byla taková ajfelovka, v HSM by byl ja nevím, celý ryan, a u ní by byly vidět jen nohy :D *4* *14*
-
-
-
-
-
ahojky
holyk ja tomu zase moc neverim že meri 170 no protože ja mám dvanáct a merim 170 a pripada mi že je moc malá na svůj věk *4* -
hnede či blond co myslíte???
Hele co myslíte ktereé vlasy jsu na ash hezší?? hnědé nebo blond? *14* *14* *14* *4* *1* -
-
Re: hnede či blond co myslíte???
Ashleynce sluší úpe všechny barvičky awe blond jsou nejky i když v těch hnědých vypadá tky káásně !!! *4* *14* *4* *14* -
-
Re: Re: hnede či blond co myslíte???
mě se líbí osobně víc hnědé ale slusi ji obe *14* -
-
Re: Re: Re: hnede či blond co myslíte???
Mě se taky líbí nejvíce hnědé, vypadala v nich dospěleji :)
-
-
-
-
blond nbo hnede??
heve nevíte estli má ash blondaty vlasy nebo hnedy??? *14* *4* -
-
Re: blond nbo hnede??
tedka má na 100% blond !!! *4* *14* -
-
Re: Re: blond nbo hnede??
jn *4*
-
-
Re: blond nbo hnede??
myslím že má blond, co vidím nové časáky a ona tam třeba je, ale ty hnědé se mi na ni hodně líbily *3* -
-
Re: Re: blond nbo hnede??
jn ty hnědé se k ní hodí víc než blond *14* *14*
-
-
-
blonde
ikdyž někde se píše že měří 170 tak nwm ale jedno je jistý měří něco mezi 160 a 170 cm -
blonde
já si myslím že těch 160 má pač často nosí podpadky, což opticky zvyšujou..... a kolik váží nemám ponětí -
zdravím
Ahojky, co probíráte??