Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xDDD

Prej zmrzlin a jagurtu xDDD HEY v pohodě viděla sem na icq že seš venku :-)). Jinak ty mě taky děsně chybíš :-(( a pokud jde o ten layout tak i já sama sem z něj mimo fakt se mi líbí xDDD a to je snad poprvý co se mi něco od sebe líbí xD
    • kajuska4

Re: xDDD

Ano fakt je užasný *14*
  • puspuspusinka

Jééééé

Sem si všimla že ty seš Vanilla a Klaruš Chocolate xDD Můžu se přidat??? xDD Já budu třeba šlehačka *15* *15* *15* Nebo můžu být smetana nebo jahodová *15* *15* *15* Nevím jen se ptám ... ale pokud vadí ... tak nebudu *14*
    • puspuspusinka

Re: Jééééé

Hey já jsem si dala Stracciatella mám to i dole ... v popisu "O Mě" ... Jinak jakoo ... jestli jsem něco pokazila a chcete tak být jen vy dvě nevadí zase smažu *14* Asi sem trapná coo ... *9* Ale mě se to děsně líbí ... no nic ... b-b. I love you. Napiš sms kdy tu budeš ju? Nesmím tu být furt...
      • puspuspusinka

Re: Re: Jééééé

Ještě detail ... Stracciatella je můj nejolblíbenější jogurt a zmrzlina miluju jííí *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jééééé

Né v poho jsi v naší rodině zmrzlin a jogurtů *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ahoj

Sem u ségry ...
    Ahojík Kajuško ... lásko moje ... *14* Chtěla jsem tě jenom na minutku vidět a něco ti ukázat ... http://tisdalehudgens-org.blog.cz/

Dneska sem na tom torchu makala když byl taťka pryč ... a tadáááá ... tohle je ten slavnej blog kterej 1.7.2011 rozjedu ... už se nemůžu dočkat ... tak coo?? *15* Jinak ten layout jako sama sem z něj absolutně nadšená děsně se mi líbí sem se do něj zamilowala asi nejhezčí co sem kdy udělala ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Ahoj

Ahojky,já se omlouvám já byla venku,moc mně chybíš děsně moc a nemůžu z toho laye protože,je fakt dokonalý pání bože závidím ti ho moc *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Jo a postaráš se mi o profil? Prosím ... tady na osobnostech ... pro jistotu ... *4* *7*
    • kajuska4

Re: Profil

Ano ráda pro tebe vše zlatíčko moja *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Profil

Thank you. I love you. I miss you. Goodbye my love. *9* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Profil

*9* *14*
  • puspuspusinka

Páááááááá

Tak ahoooj zlatíčko moje ... *14* *14* *14* Budeš mi chybět, ale jentak to nevzdám ... já skusím se sem dostat ... prostě musím nebo se zblázním ... *9*
    • kajuska4

Re: Páááááááá

Já tebe taky a ano kdyžtak tu jsem paaaa *14* *14*
  • puspuspusinka

Ahoj

Ahojík, ano na všech Candids vypadá úplně dokonale ... jinak Kajuško mám rpo tebe děsně blbou zprávu ... *9* *9*

Asi se tu 3 týdny neukážu ...
    Táta si prohlížel známky na netu a řekl mi že sem zase všechno posrala a že sem blbá a že noťase už nebudu dostávat ... takže teď budu muset fakt makat a opravit si známky a cca za 3 týdny mi ho snad začne o5 půčovat i když jistě to nevím ... *9* *9* *9* *9* Já dneska brečela jak malá, protože sem se těšila že tu celý Velikonoce budu s tebou a já nebudu mít o Velikonocích noťase ani minutku a nebudu tu vůbec *9* *9* *9* *9* Zase brečím ... se na to vykašlu ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: Ahoj

Ahojky!To snad né..já se taky těšila..ježiši chudinko moja zlatá..ach jo opravíš to já v tom věřím!!MÍŠO DO TOHO! *14* *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahoj

No budu muset, jinak mi vezme počítač na celé VP ... *9* *9* *9* Jako, ale co mám dělat teďka o prázdninách?? To budu jenom makat a nudit se a pak učit a žádnou zábavu mít nebudu ... *9* *9* Ale zasloužím si to když sem kráva blbá a neučím se ... *9* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahoj

Né ty nejsi kráva,škola je kráva že nám kazí život! *8* *13*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahoj

To joo noo ... *9* *9*
            Mě sere celej svět ... všechno jenom umím podělat ... *9* *9* No nic skusím tátu ještě přemluvit dneska se naučím večer mu ukážu že to umím a pak skusím znova přemluvit ... *4* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

ok *14*
  • kajuska4

jj

http://ashleytisdale.org/photos/thu mbnails.php?album=1607 seklo jí to na všech že? *14*
  • kajuska4

jj

http://ashleytisdale.org/photos/thu mbnails.php?album=1606 *14* *14*
  • kajuska4

..

Tolik Candids http://ashleytisdale.org/photos/thu mbnails.php?album=1604 *14* *14*
  • puspuspusinka

Ahojík

Ahojík milášku, jsem na minutu u sestry na kompu ... *14* Jak se máš?? *14*
    • kajuska4

Re: Ahojík

Jé moja došla..mám se skvěle a ty? *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ahojík

Ano jsem tvoje ... jenom tvoje ... ale musím jít ... musím se naučit zítra píšeme z němčiny ... ale nechce se mě ... chci tu být s tebou ... *9* Ale ve čtvrtek k včeru se asi uvidíme snad ... jinak možná bych tu byla už zítra ale jdu ke kámošce a budu u ní spát ... dívčí video večer ... a už se děsně těším na ty naše video večery a noci ... a až pudeme do toho lesa ... *15* *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ahojík

Já se taky těším a však v poho chápu,teď všici mají kvůli škole..miluji tě papaaa *14* *14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ahojík

Ano ... *9* A mě vychází špatné známky musím se učit ... pááá ... Miluji Tě ... *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík

To dáš věřím..papaaaa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit