-
Zlatíčko Ashleynka <3
http://ash-and-ve.org/Gallery/displ ayimage.php?album=1275&pid=45984#to p_display_media
Tady pomáhala postiženým dětem ... a něco jim koupila nebo co ... *14* *14* *14* No není to zlatíčko ... *14* A včera sem koukala jak byla i na akci pro dívky z dětského domova a dělala pro ně program a byla s nima ... *14* *14* *14* -
-
Re: Zlatíčko Ashleynka <3
Jé Ashleynka je nejhodnější andílek. *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Zlatíčko Ashleynka <3
Všechny 3 jsou ... Nessie a Ashley pomáhají takhle a Avril má vlastní nadaci ... *14* *3* *14* Jenom takovýhle celebrity si můžou říkat hvězdy ... *14* -
-
Re: Re: Re: Zlatíčko Ashleynka <3
Přesně..moje slova.. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Zlatíčko Ashleynka <3
*14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Ahojík
AHojík, Dobré ráno zlatíčko ... jak se máš? Promiň, že jsem se včera už neukázala, ale místo bábovky, jsem se dívala s mamkou na film, a pak už sem musela vrátit kompa ... *15* *9* -
-
Re: Ahojík
Čauky,..jo to je v poho,já stejnak byla venku,mám se skvěle a ty?.. *14* *14* -
-
Re: Re: Ahojík
No mám se skvěle ... *15* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
*15* *15* *4*
-
-
-
-
Ehm...
Kajuško, musím ti na půl hodinky zmizet v 5 jsem z5 *14* -
-
Re: Ehm...
No možná na dýl ... jdeme pést bábovku ... musím jí upést už to slibuju týden ... tak až jí upeču sem z5 *3* -
-
Re: Re: Ehm...
ok pappaaa *14* *14*
-
-
-
???
A nevíš kdy asi tak přijedete jestli někdy v červenci začátkem nebo v polovině prázdnin??? *7* *14* *3* -
-
Re: ???
to právě nevím..kdyžtak pak napíšu ju *7* *14* -
-
Re: Re: ???
jj ... ale musíme to domluvit tak ějak šikovně abych nebyla na dovče s rodiči nebo abys ty nebyla a tak ... *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Ok...snad.. *1* *1*
-
-
-
-
Let's Dance
Kajuš, jakej je Let's Dance 1 a 2??? Já to ještě nikdy neiděla a mám to v kompu a jakoo zajímá mě jestli s tí mám nebo nemám ztrácet čas? *15* -
-
Re: Let's Dance
Jo je dobrej..akorát já to viděla,před rokem.. *4* *1* -
-
Re: Re: Let's Dance
Oba díly jsou good? Tak to se na ně kouknu *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Let's Dance
Ano jsou oba dva.. *14*
-
-
-
-
xDD
Ty krásno oni už jsou 4 hodiny ... no páánííí ... *15* *15* *15* To dneska nějak letí ... a ani se mi nechce ven jako šla bych kdybych neměla kompa, ale chci tu bejt s tebou *15* *15* -
-
Re: xDD
Já bych taky šla kdybych byla s někým domluvená.. *15* *15* ale chci bejt taky s tebou.. *4* -
-
Re: Re: xDD
To já když jdu ven tak jedině sama nebo se sestrou ... *9* Protože bydlím 5 km od města a sem nikdo jezdit nechce a já do ěmsta nemůžu mě nepustí ... *9* -
-
Re: Re: Re: xDD
Chudino..chtěla bych jít s tebu.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
No a já zase s tebou ... *14* *3* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDD
*14*
-
-
-
-
-
-
Yeaahhh
Máš úžasnou fotku ... jakoo tady to Nessie děsně slušííí *15* *14* *3* Du si taky najít nějakou aktuálnější tuhle už mám celý 3 hodiny děsný ... *15* *15* Chce to změnu *15* *15* *15* -
-
Re: Yeaahhh
Máš taky užasnou a dík *15* *15* -
-
Re: Re: Yeaahhh
Já vímm ... *15* Úžasný já mám pokaždý, protože, je na nich Ashleynka *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeaahhh
joo *15*
-
-
-
-
Drsnýýý
Hey tak tenhle dort bych si asi někam dala do vytrýny a každej den nad ním slintala ... http://ash-and-ve.org/Gallery/displ ayimage.php?album=1853&pid=75961#to p_display_media *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Drsnýýý
Hmmm...mňam...dala..bych..si..jé -
-
Re: Re: Drsnýýý
Styď se ... sežrat Ashleynku ... *15* *15* *15* *15* Že se nestydíš ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Drsnýýý
Né Ashleynku právě chci si nechat ale,to okolo dortu to miluji! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Drsnýýý
Tak fajn vrstvu s Ash necháme a hezky uložíme do skleněný vytríny xDD A ostatní sežereme ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Drsnýýý
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
xDDDDD
Jéééééééé ... mamííí kup mi taky takovýho medvídka ... jáá chcííí medvídkaa žůžovýýhoo ... jéééé ... *15* *15* *15* *15*
http://ash-and-ve.org/Gallery/displayimage.php?album=1853&pid=75959#top_display_media -
-
Re: xDDDDD
Já chcu taky!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: xDDDDD
Anooo *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDDDD
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Cvok xD
Kajuš, já jsem normálně úplně divnáá ... ten kluk co hrál v Příšerkách z Podkroví Ashleyninýho kluka ... tak ten hraje i v Super Náhradníkovi, ale to myslím víš ... no a mě se začal děsně líbit v tom Super Náhradník jako Justin ... *15* *15* *15* No nejsem divnáá?? *15* *15* -
-
Re: Cvok xD
Né nejsi.. *15* *15* -
-
Re: Re: Cvok xD
Neříkej že se ti taky líbí ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Cvok xD
Né nelíbí.. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Cvok xD
Už sem se lekla ... *15* *15* Tak v tom případě divná jsem, protože v Příšerkách se mi nelíb tam vypadá blbě ale v Náhradníkovi se mi líbí až moc ... *15* *15* *15*
-
-
-
-