Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

xDD

Normálně kámoška, se nechce vdávat a nechce mít rodinu že prej si chce užívat jako ty ... ale svatební šaty si prej koupí ... *15* *15* *15* Ty prej chce ... *15* *15* *15* Sem z ní umírala a druhá kámoška prej takový no já se nechtěla vdávat, ale zdál se mi sen jak jdu v těch nejkrásnějších svatebních šatech k oltáři a hned sem změnila názor ... a vdávat se budud ... *15* *15* *15* No já z nich v pátek umírala *15*
    • kajuska4

Re: xDD

Áhha...ale teď je plno lidi co nechce *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

Tjn ... plno nechce ... ale já chci ... *15* *15* Ale až později nejdřív si chci užívat ... *15* *15*
  • puspuspusinka

Zashley

Ashley drží časopis kde ještě chodila se Zacem *15* Jakoo ... ale když si dneska uvědomím, že kvůli Zacovi málem nebyla Vashley, protože se o něj prali ... tak bych ho nejradši ehhmm ... ještě, že Ash si našla Jareda, a byla s Nessie nej kámoška ... *14* Líbí se mi jejich věta: "Jaký si to uděláš takový to máš" ... *14* *14*
    http://ash-and-ve.org/Gallery/displayimage.php?album=1843&pid=76049#top_display_media
    • kajuska4

Re: Zashley

Je užasná věta.. *14* *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zashley

No mě vlastně příde že s nima máme děsně společnýho, taky jsme byly takový "rivalky" a teďka jsem jak ony dvě BFF ... *15* *15* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Zashley

Ano to jsme.. *14* *14* BFF.. *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zashley

Jenom jsme se nepraly o kluka ale o spravedlnost ... *15* *15* *15* nebo jak by se to dalo říct *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Zashley

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Debil no xDD

Kajuško, já jsem teda blesk ... *15* *15* Až teď jsem si všimla že máš zase Avril ve fanclubu ... supeer ... *14* *4* *15* Sem to ale blesk ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: Debil no xDD

Ale nejsi debil...toho si všimne málo lidi jak tak vidím *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Debil no xDD

Jo já jsem použila tu hlášku z Comebacku *1* *1* *1* Z toho sem umírala smíchy ... oni mu ukradnou buldozer ... debil no ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Debil no xDD

áha *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Debil no xDD

No to byl úplně boží Comeback ... nebo jak se jenom ototčil a už tam seděl s Ozzákem Lexa a prej haaa... oni se nám rozmnožujou *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Debil no xDD

Mně už to nějak nebaví... *1*
  • puspuspusinka

xD

Kajuško, víš co sem si ve čtvrtek koupila ve městě? *15* Album který jsem pojmenovala VIPA ... a do toho jsem anpsala Nejkrásnější chvilky s mojí nejlepší kamarádkou Kajuškou Šimáků ... a plánuju, že tam příde mega moc fotek ... *15* Budeme fotit ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: xD

Dobře... *14* *14* *14* asi si to udělám taky.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Faktish??? *15* *15* To já myslela, že střelený nápady tu mývám já ... *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Kajuško, to jsem teda 2 ... taky se těším až uvidím svůj blog ... jenže zatím nevím jak to bude jestli to do prázdnin bude OK ... Víš co by podle mě měly udělat?? Spousta lidí si jenom založí blog a pak na něj nechodí po půlroční nestarání se a nenavštěvování toho blogu bych ho prostě smazala ... apk tam akorát zaplňuje místo ... a oni varovaly že když bude až moc blogů ... tak to přestane fungovat nebo budou potíže s tím serverem ... jako já si všechny svoje starý blogy co nepoužívám smázla a dneska sem to chtěla dodělat ... a nefaká ani to zrušení blogu ... tak jakoo ... pak to takle vypadá ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: xD

*9* *9* jsem tu babička nebyla doma tak,mně taťka hodil dom *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Jo, už vím, jsem si všimla až teď ... *15*
  • kajuska4

pp

Míšulko,my jedeme k babičce tak se měj paaaaaaa *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: pp

Ty seš o těch víkendech na roztrhání ... *15* Už aby byly VP a bylas u mě ... budu tě mít jenom pro sebe ... *15* *15* Tak se měj pááá zlatíčkoo budu na tebe čekat ... *14* *14* *14* *3*
  • puspuspusinka

??

Kajuško, skus založit blog ty ... schválně jestli ti to půjde ...
    třeba tenhle: tisdale-hudgens-gallery-org
    a heslo nech stejný ... jak sem ti psala ... jako jen tak to skusýme jestli to bude psát pořád toho průvodce nebo ti to půjde?? *7*
    • kajuska4

Re: ??

Ok zkusím a jaký e-mail..?.. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

puspuspusinka@seznam.cz a heslo stejný *3* a děkuji mooc *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

to nejde ani tak..tak já opravdu nevím..zase to mně to hlásí chyba *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ??

Takže je chyba v serveru a ne v nás a našich kompech ... *9* Tak to je zlý ... *9* Snad se to brzy spraví ... doufám, že už příští týden to bdue všechno ok ... abych mohla si to začít o víkendech upravoavt, než to o prázdninách rozjedu ... *14* *3* *14* Doufejmee... *14* Jinak tenhle víkend teda budu dělat grafiku a designy a budu si s tím vyhrávat ... *15* Aspoň už budu mít layout a popisky než to začne fakat ... *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ??

Dobře se těším až uvidím.. *14*
  • puspuspusinka

...

Přemýšlím, že bych si založila vlastní web ... jako je OSOBNOSTI.CZ nebo BLOG.CZ nebo třeba web kde by místo CZ bylo ORG ale nevím jak na to kde se to dá založit co a jak ... nevím ... *9*
    • kajuska4

Re: ...

Já znám americkou stránku na blogy:)
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Fakticky ????? *7* Jéé a jak se menuje ... skusím všechno *15* *14* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Já minule na ní narazila ale,teď jsem jí hledala a myslím že je tohle http://blog.coppermine-gallery.net/ myslím zkus to *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Nějak se v tom nevyznám ... nevím kde se tam co zakládá atd. je to nějaký divný *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jj je *15* *15*
  • puspuspusinka

Děsný ...

To je fakt děsný tohleto ... *9*
    • kajuska4

Re: Děsný ...

jn ale oni to opraví neboj.. *14*
      Však Beátka si včera chtěla nastavovat dess a nemohla nešlo to *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Děsný ...

No to mi taky psaly ... že se jim sám odhlašuje, že nejde upravit grafika a nejde se dostat do nastavení a pak že občas nefungujou obrázky a videa atd. ... *8* *9*

No to doufám, že to opraví nebo už nevím ... *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Děsný ...

Já taky už nevím ale,zrušit blog.cz nemůžou to by pak nebyly žádné stránky a ani nic prostě...to by nebyl ani myslím net *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Děsný ...

No to by nemohli, to by bylo hodně trapný !!! Musely by založit něco novýho !!
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Děsný ...

To jo....to bylo jen tak zkoušela jsem hehe *1* *14*
  • puspuspusinka

Help me please...

Kajuško ... potřebuju pomoc ... on mi vůbec nechce fakat server blog.cz, mě nejde zrušit ani založit blog ... *9* Já už nevím jak dál, skusíš to ty? Jestli ti to půjde??? *7*
    • kajuska4

Re: Help me please...

Mně to ide...ale heslo mně napiš do vzkazů..a mám ho zrušit? *4* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Help me please...

Ne, já ti napíšu jinej blog, kterej chci rozběhnout, ale furt mi to ukazuje že nejde ukončit průvodce ... mmnt du do vzkazů ...
        • kajuska4

Re: Re: Re: Help me please...

ok *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit