-
xD
Zlatíčko, já se fakt totálně bavila ... mě přišli asi 3 vzkazy ... a to tyhle: "Hele z Karolíny4 se stala Barbína hmm ..." Nebo ... "Kajuska4 je barbie? to se dao čekat" ....
Bože já nemohla ... ty lidi sou některý tak blbý ... za prvý co je jim do toho že chceš mít ve jménu slovo barbie a za druhý ... ty nikdy nebudeš žádná vypatlaná barbína co myslí jenom na prachy ... ty máš srdce a myslíš na své kámoše ... takže ať si dají odpal ... *15* *3* -
-
Re: xD
Jaj twe diť já to mám jen tak do prdele *15* *15* no já nemohu diť mně tak říkají všici jaj *15* -
-
Re: Re: xD
Pro mě seš furt můj bobíček ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
jůů *14* *15*
-
-
-
-
:(
My už jdeme ach jo musíme jsme pozvaní se nám nechce a jdeme i s Maxipsem fíkem ach jo zas bude chtít lítat no tak paa.. *14* *14* .. *15* ..I love you sis.. *14* -
-
Re: :(
Byebye my sister :-****** A zase me tu necháš ani se neproletim xD *15* -
-
Re: Re: :(
Já tě klidně vezmu sestřičko moje pa *14* -
-
Re: Re: Re: :(
Yeahh *15*
-
-
-
-
Jeeeeeeeee
Bozeeeee ja te taaaaaaaak moooooooooc milujuuuuuxDD az tu z toho skaču radosti do stropu xDDDDd -
-
Re: Jeeeeeeeee
Já tebe takýýýýýýýý.. *14* *14* -
-
Re: Re: Jeeeeeeeee
A uz naaam Suprově hrabeeeee xdDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Jeeeeeeeee
jn *15*
-
-
-
-
Baf !!!!! xD
Baaaaaaffff xDDDDDD
Tak co lekla ses????? XDDD -
-
Re: Baf !!!!! xD
Ááááá jo pomoc.... *15* *15* -
-
Re: Re: Baf !!!!! xD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Yeah xD
Aaaaa ja se na tebe dnes tak těšila :-***************** *14* -
-
Re: Yeah xD
Já taky mockáá.. *14*
-
-
..
Míši my za chvíli jdeme k babičce a dědovi na oběd(guláš) budu tu kolem pak 4 *4* -
-
Re: ..
Dobře *14* *9* Tak ja se vrátím kolem 4 snad budu moct ;-) -
-
Re: Re: ..
Ale ještě nejdeme.. *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Jjj *14*
-
-
-
-
XDD
Neuhodnes co za prasteninu se mi zdalo xD ja byla Ashley a ty Nessie no a byly jsme bff a moje sestra byla Avril a ja měla Nározky a nejdřív mi zpívala Avril a pak si tam spolu kravly a zpivaly spolu goin vraty xDDD bože ještě ted z toho mám výtlem xDDDD -
-
Re: XDD
Pání.. *15* *15* -
-
Re: Re: XDD
Daleko od reality sem nebyla co se tyče že sme ako Vashley BFF a že kdyz budeme spolu tak to bude stát za to xD *15* *14* -
-
Re: Re: Re: XDD
jůů *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: XDD
LEZBY *15*
mas dost
-
-
-
-
-
Aaaaa
Sem tu a skaču rovnou šipku do Tve náruče xDDD -
-
Re: Aaaaa
Ahojky proč?? *15* *14* -
-
Re: Re: Aaaaa
Včera si psala že me tu budeš čekat s otevřenou náruči *15* *15* *15* *8* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Aaaaa
Tak vítám tě zlatí s otevřenou naručííííí
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Aaaaa
Skačuuuuu xDDDDD *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Aaaaa
lol *15* -
A uz Ležíme obe na zemi *15* -
A uz Ležíme obe na zemi -
Chytla jsem tě.. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Vashleynka...
*14* *14* I *14* *14* LOVE *14* *14* YOU *14* *14* AND *14* *14* VASHLEYNKA *14* *14* SO *14* *14* SO *14* *14* MUCH*14* *14* AND *14* *14* AVRILKA *14* *14* GOODBYE *14* *14* MY *14* *14* LOVE *14* *14* -
-
Re: Vashleynka...
Me too love Vashley *14* *14* *14*
-
-
Dobrou Noc... <3
Tak, Kajuško, já už se pro dnešek loučím, netuším, jestli se tu zítra objevím, ale doufám, že ano ... ale už tu budu maximálně do 8, ale stejně netuším, jestli mě sem táta pustí ... *9* *9*
No ale děkuji ti hrozně moc za dnešek bylo to tu s tebou vážně překrásné, i když je mi líto toho co se ti stalo v rodině, ale jsem ráda, že na to nemyslíš, a překonala si to... Miluju Tě hrozně moooc ... A dobrou nooc ... sladké sny ... já je budu mít asi o našem setkání ... *15* *14* Goodbye my love *14* *14* *14* -
-
Re: Dobrou Noc... <3
Já budu mít taky stejný sen jako ty protože když se někomu o tom člověku zdá tak ten člověk ten sen má též *14* *14*
Miluji tě taky zlatko moja a dobrou noc a zítra tě tu čekám s otevřenýma naručemáááá(to je u nás v rodině zvykem) *15* *14* *14* pá *14* *14*
-