-
...
Já vím že VPA je až za hooodně dlouho, ale boužel mě to nedá a musím se zaptat ... *15* *15*
Co si asi tak budeš brát s sebou, abych věděla na co se mám přepravit a už máš vytipovaný oblečení který si vezmeš ... to si pak musíme napsat ... chtělo by to něco šokujícího a výraznýho abysme se hned poznaly ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
To nevím nějaké letní věci už ale nevím aké *15* -
-
Re: Re: ...
OK! Tak to potom naplánujeme! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
oki *15*
-
-
-
-
...
Kajuško kde se vůbec setkáme?? Bys mohla požádat Tomáše, aby tě dovedl na náměstí bych se tě tam ujala ... *15* *14* -
-
Jakýho Tomáše? *15* -
-
Davidů ... *15* *15* *15* *15* -
-
To nevím možná mně mamka hodí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Dobře ... já jen myslela, že nejdřív budeš chtít být s nimi ... a pak až potom až se s nimi pozdravíš a popovídáš budeš chtít jít za mnou *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
To se uvidí jak to bude *14* možná dojdu za tebou pěšky *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Kdybych tady najednou nebyla, tak mi taťka vypnul net ju... *4* -
-
ok *14* *14*
-
-
...
Kajuško, ty mi taky zdrhneš??? *7* *9* -
-
nee *13* *14*
-
-
...
Kajuško tď sem na oso vypsala svoje city a chci je vypsat i tobě a Klarušce i když jsem je vypsala nedavnoo
Klaruška - Miluju Tě zlatíčko, i když sme psolu málo ... vím že se na tebe dá spolehnout a můžu ti věřit ...
Kajuška - Kajuško, já nedokážu ani slovy popsat, jak moc tě miluju, Jsi a vždy budeš tady pro mě já to vím cítím to, seš prostě jedna z mých úplně nejlepších kamarádek, na které nikdy nedám dopustit ... jseš pro mě prostě hrozně moc důležitá miluju těě... *14* *14* *14* -
-
Já tebe taky miluji..a na tebe taky nedám dopustit si moje zlatíčko největší a musí nám to výjít o prázkách musí *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Ježíš Kajuško já až tě uvidím, tak se k tobě vrhnu obejmu tě rozbrečím se a už tě nebudu chtít pustit ... už to úplně vidím ... bože já se tak moc těším ... I LOVE YOU ... *14* *14* *14* *14* -
-
Přesně tak zlatko *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Počkej až skončíme jako v tom jednou filmu ... kámošky se na sebe samou radostí vrhli a utíkaly k sobě a když doběhly odrazily se od sebe a skončily na zemi *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
...
Budeš kecat s náma u Avril??? Nebo budeme tu??? *7* *15* *15* *15* -
-
Tady tam si mně moc nevšímaj a já je neznám *1* -
-
OK ... Promiň, šla jsem si vyčistit zuby ... *15* -
-
yeah *14* Ach objevily se fotky s Vánoce Nessky celé rodinky áá *14*
-
-
-
-
lol
A vidíš to téma dopadlo samo *15* *15* -
-
Re: lol
Jooo rvačka o Maxipse Fíka ... *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: lol
To ano máš pravdu.. *15* -
-
Re: Re: Re: lol
yeahhh *14* líbačka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: lol
Haha.. *15* *15*
-
-
-
-
-
Tak tohle mě dostalo xD
Baví se dvě blondýnky na letišti: „Já nechápu, jak vůbec můžou ti teroristé tak velké letadlo unést.”
„Ty jsi ale koza! Vždyť oni ho neunášejí na zemi, ale ve vzduchu... Když je tááákhle malinké!”
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15* *15* chcípu *15* -
-
Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15* *15*
Jo mě už fakt hrabe... -
-
Re: Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
Mně též *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak tohle mě dostalo xD
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
...
Yeahh yeahh ... la laaa laa la al al aalaaaaaa ... yeahh yeaaa ... bleeee blaaaa blooo blíííí blúúúú ... wooow ... yeahhh ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
lol *15* hihi nám hrabe *15*
-
-
*lol*
Proč mění blondýnky svým dětem suché pleny jen jednou za měsíc? Protože je na nich napsáno "až do šesti Kg." -
-
Re: *lol*
hh *15* *15* -
-
Re: Re: *lol*
*14* Jsem ráda, že jsem tě alespoň trochu rozesmála ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: *lol*
Promiň ale já jsem nestíhala ještě se objevilo tolik scanů Nessy no jako dnes jsem jich přidala přes 20 twe *15* ale už je to v poho *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *lol*
V pohodě... *14*
-
-
-
-