-
:-((
Achjo, on už je pátek ... mě se do té školy vůbec nechce ... *9* Ale utěšuji se, že už je to jenom 4 měsíce, a navíc tenhle měsíc uběhne rychle, protože to je takový ten měsíc plný stresu a učení a testů a já když se snažím se učit tak mi ten čas děsně rychle utíká ... protože si furt říkám naučila jsem se všechno atd. no takže tenhle měsíc budu mít honičku a pak jsou Velikonoční prázdniny, jenže ty jsou asi jenom 2 dny nebo jak to je ne?? *9* *9* No ale aspoň něco ... no a potom už zbývají jenom 3 měsíce ... 2 takové ještě torchu testový ale nic děsnýho a potom odpočinkový a výletový měsíc, takže když to tak shrnu už se musím učit jenom 3 měsíce ... *14* *14* *14* Je to pro mě super uklidňující ... že za 4 měsíce bude po všem a já tu s vámi budu každičký den ... *14* *14* A pak slibuju, ve školním roce už se začnu líp připravovat, aby mě už nikdy takový půlroční odloučení od Vás nepotkaloo ... *14* *14* *14* -
-
Re: :-((
Přesně máš pravdu!! *14*
O VP budeme spolu už jsme se i domluvily s Davidovýma a oni říkali že ano takže báječný *14* *14* -
-
Re: Re: :-((
Jéééé, to je úplně báječnéé ... teď si mi totálně zvedla náladu ... *14* *14* A zase budu celý den jen přemýšlet o té naší VP akci ... *15* *15* Bože ta bude úžasnáá ... jooooo *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :-((
Yeah.. *14* *14*
-
-
-
-
Hello my Darlings
Ahojky miláčkové, jak se máte??? *14* *14* *14* Jste obě dvě u Kajušky? *14* -
-
Re: Hello my Darlings
Ahojky Míšulko.. *14* *14*
Máme se skvěle a ty?A jj je u mně Kláruš *14* pozdravujetě *14* -
-
Re: Re: Hello my Darlings
Jo, super ... *14* Ahojík Kláruško *14*
Jo a jak bude ta párty u Nessie, tak dorazím ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Hello my Darlings
Super těším se.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Hello my Darlings
Promiň, byla jsem jenom vyprat mamce prádlo, ona je v práci ... a umýt nádobí ... mám teď všecko na starost když je v práci mamka ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hello my Darlings
*3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hello my Darlings
To nevadí..to je v pohodě.. *3*
-
-
-
-
-
-
bye
I go sleep bye sister...I love you my baby.I love Vashley *14* *14* -
-
Re: bye
NOOO... *9* *9* *9* Ok. I go to sleep too ... "goodbye my love" *14* *14* *14*
-
-
...
My the favouritest song by Ashley is Me Without You ... that's the best song ... i love this song ... This song is about love and love ... yeahh ... *14* *14*
(Nemám tam chyby?? Že se vůbec ptám, mám 100% *15* *15* ) -
-
Re: ...
Né máš to dobře and yes this is exactly baby *14* *15* -
-
Re: Re: ...
I'm afraid. I watch a horor ... *15* *15* Prokletí domu Slunečnic ... *15*
-
-
-
Say OK xD
You are sweet
You are fine *3*
Yeahhh yeahh yeahh ... beuatiful song ... I Love you ... so so much .. *14* -
-
Re: Say OK xD
Its good song..Yeah..i love it *14* -
-
Re: Re: Say OK xD
We write in english now?? *14* *7* -
-
Re: Re: Re: Say OK xD
Yes sis.. *14* -
Re: Re: Re: Say OK xD
*We'll
-
-
-
-
..
Zítra tu budu s Kláruš ve 12h protože já idu k dochtorovi a ona jde semnou a bude u mně spát.. *4* doufám že jí učitel pustí ale myslím že ano *14* *15* -
-
Re: ..
No já tu budu nejdřív ... tak ve 2 ... a nebo vůbec ... *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: ..
*9* *14*
-
-
-
Yeahh ...
Jsem napsala písničku ... *14* Teda spíš slabej pokus o ní ... *15* Hudbu jsem ale nevymyslela ... *15* Jestli chceš si to přečíst tak ti jí sem zkopíruju ... *15* Napsala sem jí pro Michala z diskuze od Avril ... *14* *14* *14* -
-
Re: Yeahh ...
Já jí tam četla a je užasná ikdyž oněm ale je *14* -
-
Re: Re: Yeahh ...
I když o něm ... *15* *15* *15* Něříkej že taky žárlíš ... nejsi jedinná ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Yeahh ...
Jn *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeahh ...
No super ... nakonec si mě ještě roztrhnete ... *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
??
Jak to děláš?? Když seš neustále na počítači ... jak to zvládáš to učení ... vždyť přece prvák je těžký ... říkaj to u nás... *9* *9* *9* -
-
Re: ??
To víš my máme hodnýho až moc hodnýho učitele a on nám nedává žádný ukoly akorát příští týden píšeme s matiky ale v pohodě a nebo se učím u pc.. *14* -
-
Re: Re: ??
No, já taky nemám moc úkolů ... jenže u nás píšeme každý den z něčeho ... *9* -
-
Re: Re: Re: ??
Aha tak to my až tak né *4* *13* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
No, u nás nám toho cpou hrozně moc ... já to prostě nedokážu pamatovat si tolik kravin ... *9* *9* K čemu mi v životě bude, že támhle někde 3000 př. n. l. žily opice a jak žily ... základem je znát to ... z čeho jsme ... ale tak do podrobna je podle mě na nic ... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Přesně.. *9*
-
-
-
-
-
-
Yeahh
Kajuško, to je krása že anooo *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=zsGZR7HXj5U&feature=related
Myslím, to jak hraje ... *14* *14* *14* -
-
Re: Yeahh
Jn je *1* *1* -
-
Re: Re: Yeahh
Já, prostě zbožňuju, hru na klavír ... je to bože je to překrásný ... *14* *14* *14*
-
-
-
:-)
Zítra netuším, jestli tu budu ... *9* Je pátek, a já už bych se asi měla začít učit ... musím se zítra připravit do školy, a o víkendu tu asi nebudu vůbec ... *9* *9* *9* -
-
Re: :-)
to je ale škoda.. *9* *9* -
-
Re: Re: :-)
Já za to nemůžu ... nebo vlastně můžu ... za tu 4 z biologie ... dobře mi tak ... *9* Když sem blbá a seru na školu ... tak co bych chtěla ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :-)
Ale to bude dobrý neboj.Já na Zš nic neuměla a jsem na střední a jsem nejlepší ze školy.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
Ty Gabriellu Montez vážně nezapřeš ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
mno.. *15* -
"šprtka" *15* *15* *15* -
*15* *15* však jsem *15* *15*
-
-