Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Ne to není v pohodě !!!

Kajuško, tohle není v pohodě, protože ses sekla ... oni nejsou moji větší kámošy než ty s Klaruš dohromady ... oni jsou spíš moje rodina ... lidi, který beru jako rodinu a nedokžu si život bez nich představit ... a u tebe a Klarušky je to zase jiný ... vy jste můj druhý svět ... jste moje nejlepší kamarádky, s kterýma se ráda bavím o módě a Vashley a filmech a prostě o "holčičích věcech" s nima jsem spíš sama sebou praštěná a ulítlá a s vámi jsem taky taková ale k tomu holčíčí ... *14* *14* Miluju Tě ... *14* A také se nechci hádat, máš pravdu necháme toho ... *4* Ano? *7* *4* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Ne to není v pohodě !!!

dobře *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ne to není v pohodě !!!

Děkuji *14* Asi, mi dáváš víc, než si zasloužím ... *9* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ne to není v pohodě !!!

jj *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Ne to není v pohodě !!!

*15* *14*
  • puspuspusinka

...

Ježiši, Kajuško to jsem nechtěla, já nevěděla že to bereš takle, já myslela že to bereš jako, že teď si tu nechci povídat a tak to neřešíš a pudeš k Ness ... já nevěděla, že jseš na mě alespoň trochu citově vázáná?? Já myslela, že si semnou jenom občas povídáš, nevěděla jsem že ráda povídáš ... protože já si s tebou povídám ráda a mám tě ráda mooc ... *14* A je mi to líto ... promiň to jsem nechtěla aby sis přišla jako že tě ignoruju, to mě mrzí .. *9* *9* Víš pro mě je to jako žít ve dvou světech ... být tady i tam ... ale nemohla bych si vybrat ... hodně často mě to tady baví ... s tebou a Klaruš ... mám vás ráda ... a promiň že sis takle dneska kvůli mě přišla... to sem vážně nechtěla... *9* *9*
    • puspuspusinka

Re: ...

Pravda, jsem kámoška na nic ... kdybys ty mě ignorovala tak asi začnu brečet ... *9* *9* *9* Tak tohle mě jako vážně mrzí, tohle jsme vážně nechtěla ... moc promiň ... *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: ...

Občas?Když si má nejlepší kamarádka?Právě že si s tebou chci povídat furt ikdyž jsem u Nessy tak tam jsem taky závislá jako tady.Já bych se nemohla vykašlat ani na Ness dizkuzi ani na Ashley nikdy..!! *13* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Jo, ale já nechápu jak můžu být tvoje nejlepší kamarádka ... ty jsi pro mě důležitá a jsi moje nejlepší kamarádka ... jenže já mám takový nízký sebevědomý, že si myslím, že to že mě máš ráda říkáš jenom tak ... a že si semnou povídáš taky jenom tak ... nevím jestli jsem taková že by sis semnou chtěla povídat ... ale já tebe mám šíleně ráda ... fakt ... *14* *14* A promiň ... mrzí mě že sem se zachovala jako kráva ... *9* *9* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ...

Né..já si nedělám srandu já to myslím vážně a i mamka moje ti to dosvědčí že si BFF má.No víš co nechme to bejt jakože se nic nestalo.Hádat se s tebou nechci *13* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

A vím že jsou i oni větší kámoši než já dohromady s Kláruš v poho..
  • kajuska4

hm..

Tak pa Míši když si vedle..
    • kajuska4

Re: hm..

Když se mnou nemluvíš tak se měj ahoj!
      • puspuspusinka

Re: Re: hm..

Promiň ... Mluvím s tebou neboj se ... Já jsem jenom totálně naštvaná ... promiň ... *14* *14* *14* *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: hm..

Nepřestaneš se mnou doufám mluvit nadobro, kvůli tomuhle?? Promň Kajuško, ale já už jsem taková, prostě občas jsem jen u Avril ... *9* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: hm..

Vím..ale jak by tobě bylo kdybych já tě ůplně ignorovala no a tak se citím já!
  • puspuspusinka

Musím ...

Holky, já musím na chvíli pryč ... dorazím ještě ale nevím kdy ... *9* *14*
    • kajuska4

Re: Musím ...

DObře..mno tak paa
  • puspuspusinka

:-))

Jde sem i Klaruška?? *7* *15*
    • kajuska4

Re: :-))

Nwm..
  • puspuspusinka

?

Jsi tu? Kajuško? *7* *14*
    • kajuska4

Re: ?

Už jo *3*
  • puspuspusinka

:o)

No Kajuško ... a co ten děsnej ústav? *15* Máš nějaký blbý známky?? *15* *15*
    • kajuska4

Re: :o)

Promiň byl tu brácha. .. *1* ..
      A nemám blbé známky naopak fajné a ty scany s našeho brava jsou užasnéé *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Ano, ty jsou boží ... a ti Piráti z Karibiku ... bože já se na ně tááák těším *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :o)

Aha..já ne protože se na to nedívám *1*
  • puspuspusinka

<3

Bože můj ... já se z toho zcvoknu ... *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: <3

*15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Jak si byla pryč, tak já se šíleně nudila a nafotila jsem si doma jen tak nějaký fotky ... a výsledek je na FB *15* *15* *15* dala jsem si tam jenom dvě *15* *15* z těch 120 který sem tu fotila ... bože ... *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Ale jsou užasné fakt Míšulko *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Tys je viděla?? *15* *15* ... Tve diť já nevím co máte vypadám jak debil na nich *15* *15* A kámoška mě řekla, že sem děsně hezká *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

A má pravdu!SI!
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: xD

*15* *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

*14* *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Tak to děkuju moc *14* Je to hezký když si někdo myslí, že jsem ... škoda že si to nemyslím já ... *9* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Fakt si *14*
  • puspuspusinka

:-//

Víš co mě naštvalo totálně ... že Selena prohlásila, že jí Demi zarazila nůž do zad ... protože když se ptali fans Demi jak se má její nejlepší kámoška Selena tak jim řekla "Co já vím zeptejte se Taylor" noo... a to je úplně jasný ... Demi je smutná, že se na ní Selena vykašlala a je nej kámoška s Taylor Swift... a podle Seleny je zrádkyně Deminka *16* *16* *16* To ví že joo ... *8* Selena je ta co zradila Demi .. *8*
    • kajuska4

Re: :-//

twe to je čupka.. *16*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-//

Seš taky na Demi straně? *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :-//

Jasný *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :-//

*14* *14* *14*