-
Ehm..
Kajuško už jsi byla na mém blogu?? Budu se přesouvat ... vím že sem s tím asi už praštěná *15* Ale když já sem divná ... noo ... tak tohle je můj new blog na kterém pracuji už od 15:00 ... *14*
http://ash-tisdale-org.blog.cz/ -
-
Re: Ehm..
Škoda...mně se nejvíc líbil tamten ale tož je nádherný.. *14* -
-
Re: Re: Ehm..
Neboj, všechno bude stajné ... *14* Já se jenom přesunula, protože sem prostě divná *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehm..
Nejsi ale tož *15* *15*
-
-
-
-
Božínku můůůj ... xD
Kajuško, koukni co jsem našla dneska
http://www.facebook.com/a lbum.php?aid=124583&id=173441021233 &ref=mf#!/pages/Ashley-Tisdale-Phot os/173441021233
Jakoo je tam spousta fotešek, které jsem ještě nikdy neviděla ... *14* A sem je přidala sama Ashleynka ... *14* Aspoň doufám tedy ... *15* *14* -
-
Re: Božínku můůůj ... xD
Je užasná *14* -
-
Re: Re: Božínku můůůj ... xD
Yes ... *14* *14* *14*
-
-
-
Grrr
Sakra, nejde mě přihlásit se na blog ... na žádný ... asi tam něco dělají že všechny uživatele odhlásily nebo co ... *9* *9* *9* Ale nějak to nejde... *9* *9* -
-
Re: Grrr
Už jsem tu můj největší pokládku.. *14* *14* Cože to snad né *13* -
-
Re: Re: Grrr
Jééé ... Ahóóóój ... Konečně *14* V pohodě už to jde... nejdřív jsem se bála, že nějakej idiot si zjistil heslo a dostala jsem strach ... ale pak když to nešlo na žádném kompu sem si řekla, že něco upravují a asi joo... protože už to jde... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Grrr
ok *15*
-
-
-
-
musím
Tak Kajuško ve 4 sem tu *14* -
-
Re: musím
Měj se já už tak půjdu..Miluji tě..Pa *14*
-
-
SMS
Přišla mi sms tak mi došlo že už tu asi budeš ... tak za tebou jdu ... *14* *14* *14* No a jinak za chvíli ti zmiznu abych se šla přepojit na svůj komp ještě ho totiž nemám ... -
-
Re: SMS
To je skvělý.. *14* ... *14* ..
Ach jo mám dnes odpoledku dojedu kolem 4 zas já nemohu jsem děsně unavená.. *9* -
-
Re: Re: SMS
Achjo noo ... *9* Tak snad mi tu dneska vydržíš trošku i přes to že seš unavená ... *14* *9* Včera jenom do 8 ... omg ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: SMS
No protože mamka si dělala životopis a ona říkala když je to dohromady Pc že tam taky musí jít...no doufám že dnes to bude lepší.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: SMS
jasnéé ... já to chápu v pohodě ... *3* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: SMS
jo *14*
-
-
-
-
-
-
Áááááááááá
Už 3 dny sem přidávám k Ashleynce po 30 fotech denně z těch shootu a oni se nepřidaly ani jedna ... *8* *8* *8* Už mě to štve ... *9* -
-
Re: Áááááááááá
*16* tohle mně štve.. *13* -
-
Re: Re: Áááááááááá
Jo mě též a hrozně moooc ... *9* *9* *9* Koho to má bavit hledat a přidávat když se to stejně nepřidáá ... proto tak ráda bloguju ... protože tam mám jistotu že se mi to tam přidá a nesere mě to, ale osobky také miluju i přes ty věčné chyby ... *8* *9* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Áááááááááá
No já taky ráda bloguji ale na osobky se kvůli blogu nevykašlu ale tož *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááááá
jasnéééé *14*
-
-
-
-
-
Ehmm...
Kajuško, mám pro tebe doboru zprávu, včera jsem přemýšlela, a už se mi nebudeš muset starat o blog, dobrá zpráva ne??? *14* Prostě, už jsem to vyřešila a to by měla být pro tebe dobrá zpráva ušetřím ti spousta času .... *14* *4* Takže máš už konečně pohov ... už tě nebudu otravovat ... já to zmáknu od Kačenky ... každej den tam přidám novinky ... a do konce tohlhle týdne ten blog přejde do POŘÁDNÝ REKONSTRUKCE ... *15* *15* *15* V tom se úplně úžasně vyžívám, v pořádných rekonstrukcí ... *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Ehmm...
Aha tak to je skvělý že se vracíš na blogísek...jsem za to moc ráda *14* .. -
-
Re: Re: Ehmm...
Já taky, už se mě stýskaloo ... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ehmm...
To mně taky.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm...
Po če?? Po mém praštěném blogování a naší spolupráci??? *15* *15* *15* Zase budu hledat nějaké news *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm...
Noo potom jak si mně neobíhala *14*
-
-
-
-
-
-
Neeeeeeeeeeeeee!!!
Kajuško, Ashleynka klesla na 20. místo ... ááááá ... sem naštvaná ... tohle je děsný ... už aby byly velké prázdniny abych tu mohla být pořád a Ashleynce přidávat fotky, tapety a všechnoo ... -
-
Re: Neeeeeeeeeeeeee!!!
Néé do prd! *16* -
-
Re: Re: Neeeeeeeeeeeeee!!!
Jooo ... *9* *9* *9* Ty ještě uvidí jak Ashleynka vyletí, protože Ash je lepší star než nějaká podělaná Megan Fox *8* :-! Nebo Lady Kaká ... *16* *14* -
-
Re: Re: Re: Neeeeeeeeeeeeee!!!
Jo přesně.. *14*
-
-
-
-
=(
Musím už jít mamka chce sem jít něco udělat ach jo mně se od tebe nechce ale musím.. *9* ..Miluji tě a dobrou.. *14* -
-
Re: =(
Achaa... Tak promiň že sem ti dneska nevěnovala moc pozornosti, pracovala sem na blogu, víš dokaď můžu ... tak tedy ahooj a miluji tě... *14* *14* *14*
-
-
Tak začni xD
Tak začni ... ale já bych radši dávala videa na pěkný slaďácký songy ... sem na ně úchylná *15* *15* *15* -
-
Re: Tak začni xD
Aha *15* *15* tak to já ne *15*
http://www.youtube.com/watch?v=OARzHxSTVI4 ježiši *15* -
-
Re: Re: Tak začni xD
božee *15* *15* -
Re: Re: Tak začni xD
Jej teď sem si všimla že Slut je coura no tohle posrala!! *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Tak začni xD
Cože??? Jaká Slut??? *7* -