Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Musím jít zítra brzo vstávám tak budu čekat sms teda *1* ..Miluji tě *14* *14*
    A dobrou noc a sladké sny *4*
    • puspuspusinka

Re: ♥

Už??? Achjóoo ... *9* *9* *9* Tak joo někdy kolem 3 příde nejdřív nevím kdy se dostanu na kompa ... tak tedy pááá lásenko moje ... *14* *14* a sladké sny o našem večírku ve staně ... bože to budou hlášky až to příde... *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ♥

*15* Mně totiž jede autobus v 6h a já pak ráno sem hnusná na všechny pokud nejdu dřív paa *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ♥

Ok ... Pááá ... *14*
  • puspuspusinka

Ach nee...

Ono už je 9 hodin ... to to utíká šíleně rychle ...
    • kajuska4

Re: Ach nee...

jj *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Ach nee...

V kolik musíš jít spát??? *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ach nee...

Teď *9*
  • puspuspusinka

Pohádka xD

http://www.youtube.com/watch?v=jubJ Vy-3iPc
    • kajuska4

Re: Pohádka xD

lol *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Pohádka xD

To je úžasná pohádka na dobrou noc *15*
  • kajuska4

..

Ne dívej my máme blbou ředitelku a když uvidí jenom kousek mobilu hned bere a nevrátí ho že prej:Telefony jo ale učení ne!Blbka nikdo jí nenávidí a v hodině mám vyplý zvuk *3* a když nám někdo volá učitel nás pustí na wc borec *15* *15*
    • kajuska4

Re: ..

JO a mám vodafone *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Acha, no ale já stejně jako na kompu budu až odpoledne... *9* Ale tak pošlu a až ti přídou tak si je přečti kde chceš .... třeba di na střechu ... *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Tam se mně nechce dost vysoko! *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

No ale dobrej signál ... *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15*
  • puspuspusinka

ehm xD

Kajuško dkybych tě srala tak řekni, ale pro mě je to jako bys mi řekla že se i semnou nastěhuješ do LA ... stejně super zpráva že ke mě přijedeš ... a navíc když bude léto tak bysme mohli jít do stanu na dvůr to bude prča tam budeme moc být vzhůru jak dlouho chceme *15* *15* *15* no joo už to zase dělám vymýšlím kraviny když máme tolik času cooo ... já to snad nevydržím ... *9* *15* *15* *15* ale sem z tý zprávy prostě unešenáááá *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: ehm xD

Víš že já taky?Kéžby se to fakt stalo musí!!A mně to nevadí mně se líbí tohle téma *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ehm xD

jo mě taky ... konečně téma o kterým můžeme kecat do půlnoci ... *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ehm xD

Sakra ty jo ale já ne *9* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ehm xD

Neboj ani já ne... můžu jen do 10-11 ... maximálně .... *9* *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ehm xD

*9*
  • puspuspusinka

xD

Kajuško čas je 4 měsíce, ale pro mě to bude jako svatba ... chci aby to bylo pořádně naplánované a pořádně to klaplo ... já už se mamky ptala a ona řekla že tu spát můžeš že bude ráda, když tu budu někoho mít a tátovi sem to neříkala *15* *15* *15* Noo a teďkonc bysme si o tom tak nějak mohli povídat ale počkej zejtra ti napíšu smsku ... se pochčiješ smíchy až vymylsím seznam co všechno si vemeš sebou *15* *15* a další seznam co budeme dělat *15* *15* tve ty umřeš smíchy počkej co vymyslím *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Juj..jestli to bude ráno tak budu kontrolovat telefon ale musím na Wc jinač by mně ho učitelé sebrali *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

To nechápu si dej tichý ... a jenom vibraci a když ti příde sms tak si jí pod lavicí přečti tajně ne?? To neumíš?? *15* *15* *15* A kdybys nemohla tak počkej na přestávku a pak čti *15* *15* a máš t-mobile?? *7*
  • puspuspusinka

Njn ...

Ale neřeknu že jo někde že bych jela 20 km někam na discu ... ale prostě do Vodňan pitomý 4 km ... a oni mi ani nechtějí dovolit spát u spolužačky ... to je děsný ... nikdy sem nespala u kámošky a nezažila video večer a pyžamovou párty a to sem mohla 1 000x ... ale o VP (velký prázdniny) to bude jinéé ... řeknu jim že už je mi skoro 16 a chci začít žít a budu makat aby mě tam pustily, prostě musí mě pustit... *8* *9* Nechci ztvrdnout tady na vsi jak debil navíc tu nebydlí žádný normální lidi ani teens jenom jedna holka a pak smaý tupý kluci ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: Njn ...

Aha..o VP bych dojela a šli by jsme ven tohle se musí stát *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Njn ...

No to joo ... a až o VP??? *9* To sou 4 měsíce a ještě něco k tomu ... protože hádám že nepřijedete 1.7. *15* *9* *9* Bože to je děsný ... já myslela že už někdy teď o tvých jarních prázdninách třeba v pátek - sobotu ... *9* No ale tak to snad vydržím a když to bude o VP myslíš že by tvoje mamí uvažovala o přespání asi toho chci moc co, ale ty bys mohla spát u mě *14* *14* Bože to by bylo super ... sem happy že tu u nás máte kámoše ... *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Njn ...

Teď o jarních chceme jet do Vídně za kámoškou.A o VP chceme jet do vodňan a budeme prej v nějakém hotelu aby jsme neotravovali Davidovi takže by jsme se viděli *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Njn ...

Nooo v hotelu ... *15* To teda jako nevím kde ... ale něco se tu snad najede nějakej penzion ... *15* *15* *15* Ale ty bys mohla spát u mě... udělaly bysme si pravou holčičí pyžamovku *15* *15* bože to by bylo úžasnééé *14* Myslíš že by tě mamka nechala u mě?? *14* *14* Koukly bysme na film nějakej s Ashleynkou ... yeahhh ... *14* *14* *14* Musíme to ještě pořádně naplánovat máme 4 měsíce abysme se pořádně na všem domluvily to bude úžasnééé *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Njn ...

Jůů to by bylo skvělé pyžamovka *15* *15* a zeptám se ale je ještě čas *4* ale myslím že jo *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Njn ...

* tam mělo být s Vashleynkou ... koukly bysme na Bandslam a Příšerky nebo něco ... *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

...

Kajuškoo... já tebe Klaruš a lidi od Avril nemít tak se asi zabiju ... *9* *9* *9* To je děsný neumím si žovit bez Vás představit ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: ...

Já též...beztebe a parta Nessynek bych si nedokázala život představit *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Jo a Kajuš ta Zuzy od Nessynek to je nová??? *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

Né..to je Zuzka Molaková přecí já jí dala můj profil *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Acha ... koukám, že sem byla dlouho mimo ... já nevěděla že už se s ní zase bavíš ... no tak to je super že se k nám vrátila *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Přesně! *9*
            • puspuspusinka

ANOO... HÁDKY JSOU DĚSNÉÉ... A TY NAŠE NESNÁŠÍM... CHUDÁK KLARUŠ NÁS PAK MUSELA USMÍŘIT... PO TÉ HNUSNÉ... TAKOVOU UŽ NIKDY NECHCI ZAŽÍT... *9* *9* *9*
            • kajuska4

Jj...už se nechci Nikdy hádat *13* *14* !
              Ani s tebou ani s něma! *14*
  • kajuska4

..

Chceš vidět mamku?Tak tady je *15*
    http://www.imagebam.com/image/277 7f4121404918 ta blondýna *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: ..

Ta co má tu francouzskou manikúru ta rvní?? Nebo ta druhá?? Mě přídou jako blond obě dvě ...
      • kajuska4

Re: Re: ..

Ta na levo..
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Vypadá drsně ... kolik toho vychlastala?? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

nic ve zlým jenom vypadá jako když se dobře baví a pije *15* *15*
            • kajuska4

Aha *9* tak to pustí ale co mám dělat v Drnholcu sice tu je diskotéka dcl skvělá akorát nemám s kým.. *9* a Klárušku taky nechce mamka takhle dal pustit a Kláruš je 18 jinač bych byla o víkendu s ní na disce *3*
            • puspuspusinka

No to joo... *14* To musí být skvělý ... já bych se taky takle bavila třeba každej víkend ... pár lidí by se našlo kdo se semnou baví ... ale rodiče mě nikam nechtějí pustit ani v 15 tak proto moc kámošů nemám nejsem nikdy na žádný akci ... *9* *9* *9*
            • kajuska4

To já nevím ale říkala že nic nepila *15* ale bavila se dobře když tam byla s partou holek *15* *15*
  • puspuspusinka

Kjauškoo...

Tak mi něco hezkýho povídej nebo se mě na něco ptej cokoliv chceš vědět nebo mi něco vyprávěj hezkýhoo ... já už nevím co bych psala...
    • kajuska4

Re: Kjauškoo...

Promiň byla tu mamka.. *4* .
      • puspuspusinka

Re: Re: Kjauškoo...

Jjj ... v pohodě...
        • kajuska4

Re: Re: Re: Kjauškoo...

A já už ani nevím já furt kecám že nevím o čem už žvanit *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Kjauškoo...

blbost něco vymyslíš ... *15* *15*