Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

..

Přidali se ti jen dvě fotky k Ness ale neboj to se do večera snad přidá *14*
    • puspuspusinka

Re: ..

2?? *14* *14* Superrr ... aspoň něco ... *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Sakra ... *15* Přidaly se zrovna ty druhý dvě ... ty další dvě byly totiž Vashleynka ... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Acha to se musí! *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

nO TO TEDA MUSÍ !!! *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Vashril xD

Avril: 4 a půl dne 22.8.2011 to bude přesně 5 let *14* *14* *14*

Ashley: 4 a kousek dne 24.12.2011 to bude 5 let

Nessie: 4 roky a kousek a to je to samý jako u Ashley ...

24.12.2007 sem poprvý viděla HSM 1 a hned si Ashleynku totálně zamilowala a Nessie dcl taky ... až potom později sem si jí zamilowala víc ... *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Vashril xD

Tak to já myslím taky tak nějak 2007 protože to jsme bydleli ještě na starém baráků a oni dávali HSM 2 a já si zamilovala Nessku *14* pak jak to hned skončilo šla jsem na pc zjistila jsem o ní vše a narazila na tuhle báječnou adresu
      OSOBNOSTI.CZ a pak jsem se zareg.a dali si Nessy fotku a tak pak jsem jí začala poslouchat a dívala se na novinky a od té doby to furt ve mně je *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Vashril xD

Nechtělas napsat HSM 1?? Protože v roce 2007 se HSM 2 teprve natočilo to ještě nebylo nadabovaný ne??? *7* *7* *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vashril xD

Jaj vlastně sorry *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Vashril xD

V pohodě ... *15* No já taky tak nějak ale když sem našla tuhle stránku tak sem byla ještě taková no moc se s netem neuměla.. a neregistrovala sem se sem to až později někdy v roce 2009 ... nebo kdy tak nějak noo ... *14*
    • puspuspusinka

Re: Vashril xD

To má být 4 a půl roku a vůbec roky ... to sem tam zapoměla napsat *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Víš jak sem na Evánka Taubenfelda narazila??? *15* *15* Za prvý díky mojí nej kámošce Elis ... která mi o něm řekla a za druhý ... je to nejlepší přítel Avrilky ... *14* *14* *14* A my s Elis pořád chceme aby spolu chodily a ono hovno *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xD

Aha *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

To mi připomělo včerejší comeback ... Jak prej ... no řekneš kniHOVNO a oni to vystřihnou a bude to no víš co ... ale takle můžu skomolit všecko třeba seKUNDY *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Evan Taubenfeld <3

http://www.youtube.com/watch?v=IO0c bG_NVD0

Evánek je úplně luxusní zpěvák ... já ho úplně žeru a miluju a njenže zpívá jako anděl ale on i tak vypadá je krásnej dokonalej ... úžasneej ... *14* *14* *14*
    A tohle je video Boy meets Girl moje nejoblíbenější ... hned bych se tam v těch barvičkách válela s ním *1* *1* *1* To musela být prča natáčet ten klip *1* *1* yeahhh ...
    • kajuska4

Re: Evan Taubenfeld <3

Do krdele!Bože ten je užasný *14* *14*
      Ale nesmím nesmím nesmím podvádět Sterlinga néé *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Evan Taubenfeld <3

Hele... Sterling je super hlavně jako Chad Dylan Cooper ... ale kam se hrabe na Evánka... a jo přesně tos vystihla ... do krdele je fakt boží ... *15* *15* *15* *14* Jakoo Evánek je perfektníí ... *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Evan Taubenfeld <3

Přesně *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Evan Taubenfeld <3

Já Sterlinga miluji rok *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Evan Taubenfeld <3

Přesně *1* *1*
              Vanessku:6let,Ashley:2roky *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Evan Taubenfeld <3

Njn ... a já zase Beníka (Tom Beck) už 2 roky ... a Evánka už vlastně taky 2 roky ... *15* *15* *15* a spousta dalších ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Grrrgrgrrr...

Víte co mě štve ... že Hellcats pokud ho nadabujou uvidím nejdřív za rok ... protože až za rok budu moct stahovat konečně filmy ... budeme mít new net ... jinak jako doufám že to nadabujou ... a pak že tyhle seriály nikdy nedávaj na kanálech jako je prima a nova a prima cool ... *9* *9* *9* To bude jedině tak na HBO nebo něco takýho a to my už nemáme už nám to zrušily aj disney chennell nám zrušily ... *9* *9*
    • kajuska4

Re: Grrrgrgrrr...

My taky nic nemáme takže to je v krdeli! *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: Grrrgrgrrr...

Heey koukám, že už si ode mě chytla slovo KRDEL *15* *15* To sme vymyslely s kámoškou ... *15* *15* *15* nebo spíš ona to tak nějak zkomolila a od tý doby to říkáme... *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Grrrgrgrrr...

*15* *15* Hehe nechci bejt sprostá totiž *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Grrrgrgrrr...

NO vždyť ... *1* *1* *1* Když řekneš di do krdele ... tak ti nemůže nikdo nic říct ... *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Grrrgrgrrr...

Přesně *15*
  • puspuspusinka

Zasraná nemoc ... :-//

Nesnáším když sem nemocná ... možná se nerada učím a stávám ale do školy chodím dcl ráda ... protože doma mám jenom práci a nudu ... *9* *9* Protože nemám počítač ... *9* I když ve škole to taky suprový nemám ... *9* Ale je to lepší než tady ... no ale rači změníme téma, abych si vylepšila náladu ne?? *14* *14* *14* *4*
    • klaruska44

Re: Zasraná nemoc ... :-//

Tak jo *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Nevíte už něco o nějakých projektech Vashley na tento rok??? Jako jestli neplánují CD nebo tak ... já vím jenom o tom filmu kde bude Ashley hrát Elizabeth jinak nic ... *9* *7* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

To nevím zatím se nikde nic nepíše *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Sakra ... *9* Já už myslela, že si začnu setřit na new CD od Vashley ... už mám našetřeno na Avrilky a už mám dokonce i našetřeno na Evánkovo i když to bude možná až v roce 2012 ... *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Zasraná nemoc ... :-//

Aha toho neznám *15* *4*
  • puspuspusinka

xD

Sem dostala výtlem jak tu máte obě Nessie jak šla běhat *15* *15* To vypadá hoodně zlváštně ... Jak když jste dvojčata ... *15* A ještě ke všemu když se tu obě dvě objevíte ve stejnou dobu *15* *15* Jinak já se mám pořád hůř ... nelepší se to ... kdybych zůstala doma tak snad ale když chodim do školy tak nee ... takže budu asi o prázkách ležet ... *9* *9* *9* *9*
    • klaruska44

Mno to víš no my se domlouváme na dizkuzi s těma fotkama třeba jeden den třeba já říkám jakou a pak Kájuš a td to víš no ale Kájuška je tu celý den od rána do večera a já jsem tu od 2 do 10 jen! *15* *9* *15*
      • kajuska4

lol *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: xD

No to se moc nemám ... protože proležím celý rpázdniny v posteli ... *9* *9* *9* *9*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: xD

*9* *9*
      • klaruska44

A se máš že budeš nemocná já jsem ještě nebyla k sakru *9*
  • puspuspusinka

Mmnt...

Jdu jenom se podívat na přátele hned jsem tu ... *14* *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: Mmnt...

Dobře *14*
      • kajuska4

Re: Re: Mmnt...

jj *1*
  • puspuspusinka

xD

No a jak pak je jinak??? *14* *14* *14*
    • klaruska44

Mám se skvěle a co ty?? *14*
      • kajuska4

Docela dobrý už mně je líp a co ty?? *4*
  • puspuspusinka

Tak hotovo <3

Přidala jsem ještě 4 fotky k Nessie ... tak doufám, že se objeví všech 32 fotek, který sem dneska přidala nebo alespoň větší část ... *14* *14* *14*
    • klaruska44

Re: Tak hotovo <3

jo *14*
    • kajuska4

Re: Tak hotovo <3

Bezva *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit