Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Tak coo??? :-))

Tak co ta fotka??? Je dokonalá nee... *15* *14* Hrozně kwásnáá *14* *14*
    • kajuska4

Re: Tak coo??? :-))

Užasná,nádhernáá *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak coo??? :-))

Thanks Darling ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Tak coo??? :-))

Np baby *14*
  • puspuspusinka

Áááá

Hey to sem vůbec nevěděla Ashleynka na rok 2011 bude hrát v nějakém 3D filmu Elizabeth ... yeahh ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: Áááá

Jůů to je báječný!Konečně to bude jiné než Hellcats!Já si myslím že už to Ashley taky nebaví natáčet že ten serial bude strašně dlouhý! *9* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Áááá

Jn ... zvlášť když v něm hraje nejdřív krávu a potom skvělou holku co se změnila a kluk jí opustil a jinej znásilnil skoro
        • kajuska4

Re: Re: Re: Áááá

jn *4*
  • kajuska4

juj

Cože??U nás ve škole je to samý jenom dojdeš s podobným tričkem a hned:Hej co se vopičiš jako ale jenom trošku podobný!!Ty a KLáruška jste moje nejlepší kamarádky co mám!Miluji vás *14*
    • puspuspusinka

Re: juj

Joo kámoška že si koupí super sluneční brýle jenže stejný nosí Ashleynka tak sem řekla že si je vezmu taky protože sou fakt cool a ona no já si je asi nevezmu a potom když sem se jí ptala co se stalo tak ona mě seřvala ... cože? co se stalo? no třeba to že seš píča a furt se jenom po mě opičíš krávo jedna ... takle mě to napsala ... *9* Já byla totálně smutná *9* *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: juj

Ježiš!!Chudinko *9* *14* to jsou dneska lidi!! *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: juj

Jo ona je úplně pitomá ... už se s ní nebavím ... *9* Mám vás tak na co kámoši ve třídě... *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: juj

Přesně máš velkou pravdu! *14*
    • klaruska44

Re: juj

I já vás *14*
  • puspuspusinka

Jéééé xD

Kajuš jak máš to jméno Sa5m (pětka se nečte) tak sem normálně dostala totální záchvat smíchu jak se mi vzpoměla na ten filmík ... *15* *15* Nejlepoší scéna když jí chtěl políbit a hladil Nessie jako čoklíka ... *15* *15* Bože já mám výtlem ... *15* *15*
    • kajuska4

Re: Jéééé xD

Lol taky s teho chcípám *15* *15*
      • klaruska44

Re: Re: Jéééé xD

*15* *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jéééé xD

Mohla bych si to tam dát taky??? *14* *7* Abys neřekla, že se opičím ... já si dělám new fotešku ... *14* s Nessie ... rozhodla jsem se že to budu střídat ... protože je asik ode mě nefér že tam mám pořád jen Avril s jménami od Avrilky ,... takže to budu střídat Vashril fotešky ... a budu Sa5m když tam budu mít Nessie ... Rock princess Avrilka když Avril a Sharpay u Ashley nebo tak nějak ... *15* *15* Ale jestli ti to bude vadit že to budeme mít stejný tak si to tam nedám slibuju ... mě se to jenom líbí a napadlo mě to tak ... *15* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Jéééé xD

Néé v pohodě klidně si to tam dej a záleží na tobě jestli budeš měnit fotešky záleží fakt na tobě *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

Vážně nevadí??? Noo víš jaká sem trdloška ... bez výměnny fotek často nejsem ve své kůži ... je měním jak na běžícím páse týden je můj rekord ... *15* *15* *15* *15* Jako s těma Vánočníma prej necháme si je až do 30.12. *15* *15* A pak hned 25.12. hele serem na to už je úpo Vánocích *15* *15* *15* to bylo nejvíc... *15* *15* A díky mooc ... u nás by se ty kravky co se mnou chodí do třídy hned nasraly že sme kráva co se opičí .. *9* A já už sem si tak zvykla že to mám čekat od každýho ale ty žádná k***a nejseš ty seš úplně neeej holčina (Klaruško ty taky samozřejmě *14* *14* ) Takže díky moooc *14* *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

*15* jn ty fotky *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Jéééé xD

Přesně *14*
  • puspuspusinka

Achuuj <3

Ahojíček ... jak se máte ZLATÍŠKA? *14*
    • kajuska4

Re: Achuuj <3

Jéééé zlatíčko mojeee mám se nemocně a ty?? *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Achuuj <3

Co se opičíš?? *15* *15* Já se mám nemocně ... *15* *15* *15*
        Noo jako už od včera je mi děsně zle, bolí mě hlava a mám teplotu ale musím chodit do školy, protože jsou příští týden u nás prázdniny ...
        • klaruska44

Re: Re: Re: Achuuj <3

Ahoj mám se skvěle *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Achuuj <3

Ahojík zlatínko moje *14*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Achuuj <3

*14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Achuuj <3

Já jsem od včerejška doma ležím furt a už mně to nebaví!!Ani jsem na minutu nebyla venku omg!!Chybí mně to! *9*
          A se máte že máte příští týden my až 14 omg! *9* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Achuuj <3

Hele... tohle není možný my sme fakt jako dvojčata ... zase ta telepatie coo ... *15* *15* Zacka a Codyho ... *15* Koukám že nás to obě chytlo včera ... *15* *15* V pondělí to bylo jen tak ještě dcl v poho ... ale včera už mě to dostaloo ...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Achuuj <3

Ano jsme jak dvojčata páníí!! *15*
  • puspuspusinka

Kajuškoo ... xD

Kajuškoo ... já sem pustím Káťu a dojdu se vykoupat ... takže se snad ještě zjevím ... děkuju za trpělivost ... vím že sem děsná ale nechci dostat od našich ... tak za chvíli sem tu Zlatíčkoo *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Kajuškoo ... xD

Ok nevím jestli tu budu není mně nějak dobře a zítra jsem doma tak kdybych tu nebyla ju ahoj *14*
  • puspuspusinka

Ááááá

V tom Bravíčku je fotka z new shootu Dylana a Cola ... yeahh ... bože ty sou tam k sežrání ... yeahhh ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: Ááááá

jj *14*
  • puspuspusinka

Páááá

Kajuško já tě teďka na 45 minut opustím já sem na Káti kompu a ona mi řekla že jestli tu chci být tak se s ní pudu teďka kouknout na McL ... sem dneska zase stáhla jeden díl ... tak za 45 minut sem tu u tebe ... *14* *14* *14* Miluju Tě ... *14*
    • kajuska4

Re: Páááá

Ok počkám v pohodě měj se zatím Miluji tě taky paa *14*
  • puspuspusinka

Ëhm.. xD

Víš k Avril mě to asi přitahuje tak moc protože sem se narodila taky jako Váha a jenom o den později jako ona a pak miluju Rock'n'roll ... je to ten nej style ... a stejně jako ona miluju lebky a všechny takový praštěný věci jako Avril a nesnáším šaty a sukně a střevíce ale miluju džíny trika a conversky ... bez těch nedám ani ránu ... tak možná proto miluju Avrilku tak šíleně mooc a je to vlastně i vysvětlení rpoč ty a Kláruš tak zbižňujete Nessynku protože ste stejně jako ona střelec a ste narozený v Prosinci ... *14* *14* *14* Myslím že proto milujeme ty které milujeme tak mooc *14*
    • kajuska4

Re: Ëhm.. xD

Já vím však jo *14*
  • puspuspusinka

xDD

Jak sou ty nálepky v Bravu tak jak je tam Miley tak hádej kam sem si jí nalepila ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: xDD

A kam??Já jí vyhodila *15* *15*
      Nechala jsem si Vashrilku *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

No to já taky Vashril Eminema a pak lebku a pak ještě Rihannu a nějaký ty věci jako kdo to čte je pako nebo polib mi atd. *15* *15* *15* *15* A Miley sem si nalepila do vnitř odpadkovýho koše ... tam je přesně její místo ... pro bufeťačku ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: xDD

díky už viám kam si jí mam nalepit *1* *15* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xDD

Haha chcípám vlastně nemohu už jsem chcípla nemocí *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit