-
Achjo
Musím jít ještě lyžovat za chvíli... Taťka me nazval nebezpečným pirátem xD Ja jezdím jak magor xD normálně vyhledavam mista který sou na skákání že tam a kýžený skocis jak vysoko a pak jezdím šíleně rychle xD ja si to tak ale užívám :--) jezdím jako debil ale rychle a poradne ... A to je teprve zážitek xD -
-
Re: Achjo
Haha tak ještě že si to užíváš no *1* *1* -
-
Re: Re: Achjo
Jo to dcl joo xD -
-
Re: Re: Re: Achjo
*1* *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjo
*15* *4* mno já když jsem poprvé lyžovala tak mně pustily lyžovala jsem fajné a tam byl můj idol a já se upa na něho podívala až jsem nestihla zabrzdit a řvala jsem o pomoc a jak jsem jela všici zabrzdi nebo spadni ale já si říkala hm debilové a jak jela jela tak tam stály lidi a já upa do nich buchla twe všici ty kravo jedna a já no a co jako porvé co a idol se mně smál no twe *15* *15* ale pomohl mně vstát *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjo
*15* *15* -
Chcípám *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* haha *15*
-
-
-
-
-
-
Aaaa
Hustý... U Nessie budete mít už 40 000 paaaani to je úžasný :-) škoda že to není tak i u Ash :-( Mám nápad ... O velkých prázdninách bysme to mohly všechno dorovnat aby měly stejně fotek, tapet, videi a komentu ... To bysme mohly :-)))) -
-
Re: Aaaa
Jooo budeme mít to je jasnýýý musímeee áááách *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Aaaa
Jj budeme *14* -
-
Re: Re: Re: Aaaa
Aaaaa to bude Hustý az budou mít všeho stejně... Třeba obe 3 000 fotek xD a od záři hned jak se objeví new candidsta by sme je sem mohly dávat... :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Aaaa
To jooo *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa
yeah *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Soon
Zlatka brzy bysme mohli mít 20 000 komentářů .. :-) Hádám že bysme to mohli dát klidně do konce února, ale nwm jak časti tu budu :-( ;-) -
-
Re: Soon
To dáme kdyby něco tak to tu popíšu já jen s Kájuš ale byly by jsme rádi kdyby jsi tu byla mezi námi *14* *14* -
-
Re: Re: Soon
Přesně *14* -
-
Re: Re: Re: Soon
Jo tak to sme 3 taky bych chtěla tu bejt non stop :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Soon
Acha *9*
-
-
-
-
-
..
Ahojky no asi to spravily pání já jsem zaspala nastavila jsem si budíka na 10 a teď jsem se vzbudila wow a jdu přidat ty nové Candids fotky jak šla do tělocvičny skusím to.. *14* -
-
Re: ..
Čauky Kláruš tak tož to se stavá mno *1*
A ok přidej *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Ahojky... Super tak to to musíme využít a přidávat :-) -
-
Re: Re: Re: ..
Přesně Míši *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Aaaaa:-//// Mě na tom iPodu nejde přidávat a stahovat fotky :-/// :-((( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Nebo já *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
To nevadí budu zatím já *14*
-
-
-
-
-
-
Oběd
Já Du obědvat a potom tu s tebou cca hodinku budu... Budu jíst kvůli tobě rychle ... :-* I Promise You and I love you *14* -
-
Re: Oběd
Ok a nemusíš já tu jsem dlouho *4* *14* -
-
Re: Re: Oběd
Jo ale ja ne.. Tak abych tu s tebou mohla být.. :-) -
-
Re: Re: Re: Oběd
Tak jo *14*
-
-
-
-
Těším...
Víš na co se těším nejvíc?? Na to az tu budeme cele dny spolu a az budu o5 blogovat ( nemůžu se dočkat ) a na přidávání tady fotek a tapet a proste na svůj život a na svojí svobodu a nezávislost a především na svoje nejlepší kámoše na světě... :-**** *14* *14* -
-
Re: Těším...
Přesně a normálně Kláruš se přidávají všechny fotky přidala k Ash a hned se jí přidali *14* a k Ness to stejný wow *14* -
-
Re: Re: Těším...
Wow... Že by to opravily? :-) -
-
Re: Re: Re: Těším...
Asi jo *14*
-
-
-
-
Čauky :-*
Teď máme oběd ... :-) Jak jeee?:-) -
-
Re: Čauky :-*
Ahojky *14* mám se dobře ty? *4* -
-
Re: Re: Čauky :-*
Skvěle... -
-
Re: Re: Re: Čauky :-*
*3*
-
-
-
-
Prázdniny
Lidičky já se ták těším na Big Holiday... Konečně budu mít kompa a budu tu s vámi denne od rana do noci ...:-* -
-
Re: Prázdniny
Supééér já se taký těšínkám *14* *14* -
-
Re: Re: Prázdniny
Jooo, já sem úplně Aaaaa ... Já nevím jestli to vydržím, ale jako že sem nej fanynky Vashril přísahám že příští rok budu na počítači pořád a k tomu se budu šprtat jako Daina že seriálu Krok za Krokem ... Na Vashrilku přísahám :-* ... -
-
Re: Re: Re: Prázdniny
*1* *14*
-
-
-
-
Dobré Ráno <3
Ahojky zlatíška... Dnes jsem naposledy na horách zítra odjíždíme, takže dneska večer tu budu s vámi kecat dlouhooo, teda pokud chcete a máte čas :-). Protože doma netuším jak to bude... Asi tu nebudu moct být ale doufám žee snad joo :-). Takže od 09:00 do 12:30 lyžuju a pak mám hned oběd a pak od 13:00 do 16:00 budu lyžovat a potom kolem te 4 tu budu co nejdýl to půdě i promise you... :-***** *14* *14* *14* -
-
Re: Dobré Ráno <3
Čauky jo kolem těch 4 bych tu měla bít budu se těšit *14* *14* *14*
-
-
Dobrou noc <3
Ja jdu spát pa milášku *14* -
-
Re: Dobrou noc <3
Dobrou nocinku *14* *14*
-