-
????
No a jak se mas? *14* -
-
Re: ????
skvělý ty? *14* -
-
Re: Re: ????
Supeeeer xD
-
-
-
Zdarda
Tak jako hory sou super Zlatka. Sem na iPodu. I miss you. -
-
Re: Zdarda
Ahojky..tak je hlavní že si to uživáš.
You miss you too *14* -
-
Re: Re: Zdarda
Noo dcl jooo je to super, ale je to ja nevím. Nebaví Mě to tu jako dřív ... -
-
Re: Re: Re: Zdarda
Aha *9* *3*
-
-
-
-
Omg...:-(
Taťka už jde na psa ho pustit a to znamená ze dé spát takže musím endit uz bude vypínat net a to sem si chtěla povídat fakt Moooc ale uz je pozdě a rano brzy stavam... :-(. Tak paaaa zlatko miluji teee. Mooooooooc *14* *14* -
-
Re: Omg...:-(
Oh to je škoda mrzí mně to tak se měj a miluji tě též hrozně moc a dobrou nocinku zlatíčko *14* *9* *14* *14*
-
-
Simple plan
Momentálně poslouchám simple plan achhh lowuju je, sou fakt bezva bomba cool *15* . Kajusko muzu té o něco poprosit? -
-
Re: Simple plan
Jasný o co? *3* *15* -
-
Re: Re: Simple plan
No já myslela ze poslouchas i jiný věci xD. Tak nic ... Mě napadlo ze si mi mohla něco poslat na meil ja mám furt málo songu a to jich mám 895 xD. *15* -
-
Re: Re: Re: Simple plan
Aha... *15* *15* *1*
-
-
-
-
Simple plan
Momentálně poslouchám simple plan achhh lowuju je, sou fakt bezva bomba cool *15* . Kajusko muzu té o něco poprosit? -
Ehmmmm
O čem budeme kecat? XD *15* -
-
Re: Ehmmmm
Tož o všem možným... *15* *15* -
-
Re: Re: Ehmmmm
Stahujes si hodně new songu ? Nebo poslouchas jenom Vashleynku? XD *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmmmm
Vashleynku *14* *1*
-
-
-
-
filmík
poradte mě nekdo pls nejaky dobrý film protože se strašně nudím a neda se to vydržet :*** :)) -
-
Re: filmík
Super Náhradník(Můj nej filmík) *14* -
-
Re: Re: filmík
díky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: filmík
Jooooooo.... Ten nemá chybu xD. Kajusko sem tu ale sem na ipodu takže trpělivost xDI *15* -
-
Re: Re: Re: Re: filmík
Natkafl:Není zač *14*
A Míši dobře chápu tě *1* *1*
-
-
-
-
-
Páááá... :'((
Tak ahoooj já už musím jít... *9* *9* *9* -
-
Re: Páááá... :'((
páá *9* *14*
-
-
xD
Bože já tu umírám smíchy ... úplně vidím jak by ten film vypadal ... no coment ... rovnou bysme mohli jít na oskara *15* *15* *15* ba ne rovnou na nobelovku *15* *15* -
-
Re: xD
lol *15* *15*
hej taťka se tu divíí že chcípám!!
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: xD
Nekecej že se díví ... *15* *15* *15* Já už se rači ničemu nedivím ... u tebe je všecko možnéé ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
*15* *15* *15* *1* no twe *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
čeky jdu se psem *4*
-
-
-
-
-
xD
Kajuškoo ... rači si sedni ... právě sme se rozhodly s Evičkou natočit akční hororovou komedii s homosexuální zápletkou ... *15* *15* *15* Hele to nebude mít chybu ... *15* *15* Přiď na Konkurz ... bereme všechny z Bohnic ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Haha tak to je husté hihi *15* *15* -
-
Re: Re: xD
No počkej v hlavních rolí bude Ben YeahhhGrrr a Semir Aslan to sou ty akční ... *15* *15* *15* *15* A pak kluci ze Simple Plan budou ta homosexuální zápletka potom jáá a Evička budeme komedie a ještě hledáme horor no to je jako pro tebe stvořené *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Ok budu to jááá.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
*15* *15* *15*
-
-
-
-