Přejít na výpis diskuzí

Ashley Tisdale

OSOBNOST 31.12.2006 
22719 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ashleynqa

...

Ale zase nechci si ho vybít ... zítra jedeme na hory a potřebuju ho na cestu nabitou ... tak ještě chvíli tu budu ... a dyžtak večer kolem 11 bych mohla být tu na iPodu ... možná v 10 *15* *15* *15* Ale nepíšu na něm moc rychle *15* *15* Ale potřebuju s vámi být ... kdyby byl na horách net tak sem budu chodit ... *14* *14* *14* snad tam bude... *14* *14* Takže ještě chvíli tu budu ... tak do 5 a pak pujdu ... *4*
    • kajuska4

Re: ...

Dobře v poho *14* *1*
      • ashleynqa

Re: Re: ...

OK... *14* *1*
  • ashleynqa

Kajuškoo ...

Já jdu rači vrátit počítač ... jinak dostanu ... a budu tu s tebou, ale na iPodu ... tam sem odepisuje hrozně pomalu tak semnou měj trpělivost ... *15* *15* *15* *14* *3* *14*
    • kajuska4

Re: Kajuškoo ...

dobře budu čekat *15* *14*
      • ashleynqa

Re: Re: Kajuškoo ...

Rači neee... až večer ... z toho čekání bys taky mohla přít o rozum a pak bys mohla rovnou semnou a s Evičkou bydlet v Bohnicích *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Kajuškoo ...

*15* *15*
  • ashleynqa

??

Vrátila ses mii??? *14*
    • ashleynqa

Re: ??

Superr že si tu ... už sem chtěla jít ... *14* ale s tebou tu chvíli budu *14*
      • kajuska4

Re: Re: ??

Jéé to je báječný *14*
        • ashleynqa

Re: Re: Re: ??

Bože ta tvoje fotka je jak z hororu ... *15* Nessie má vážně divné photoshooty poslední dobou takové tragické *15* *15* *15* Ale moc jí to sluší ... *14* Jinak mě mrzí to co psala na twitter *9* Že prej se Zacem jsou už pouze přátelé a nic víc, ale nemůže na něj zapomenout ... *9* *9* *9* Achjooo *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ??

Ale ty shooty jsou teď i lepší než ty co fotila minule jí to víc na nich sluší i to pozadí a je teď šťastnáá a za to jsem ráda jj mně to taky mrzí že se fakt rozešli omg *9* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ??

*15* *15*
            • ashleynqa

Re: Re: Re: Re: Re: ??

Ale já věřím, že se pořád milují a vrátí se k sobě ... musí vždyť je to na hlavu ... Zac pořád miluje Vany a Vany jehoo ... a jenom kvůli práci a těm dálkám se rozejdou ... je to na hlavu ... *9* *9* *9* Jinak jakoo ty shooty jsou úžasný ... ale je to jak z tragického románu ... s hororovou zápletkou *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

=(

Ahoj Míši já jedu pryč tak se měj budu tu večer ahoj *14*
    • puspuspusinka

Re: =(

Ahooj ... noo ale já tu nebudu ... *9* To je škoda... *9* Paaa.... I Love You ... *14*
  • puspuspusinka

Budu muset jít ...

Moje milowaná rodinkoo ... maminka o5 odchází ... netuším jestli se tu zítra objevím, ale musím jít ... takže pááá pááá ... a můžu vás o něco poprosit??? Já vím, že jsem děsnáá ... ale já budu tenhle týden na horách a kdybyste mi každej večer napsaly smsku budu šťastná jako blecha... *14* *14* *14* Ale nemusíte... *14* *9* *4* Pochopím ... jinak číslo je (Klaruško) 606 203 936 *14*
    Pááá ... Miluji Vás ... *14* *14*
    • kajuska4

Re: Budu muset jít ...

Ach jo to je škoda a vím teď se jezdí na hory *14* *4* ..
      Tak si to tam užij a budu ti písat miluju tě a měj se krásně a budu se ti starat zase o osobky ok tak ahojík *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Budu muset jít ...

Achjooo... mě se od Vás vůbec nechce... *9* *9* *9*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Budu muset jít ...

*9* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...

jn *9* *14*
      • klaruska44

Re: Re: Budu muset jít ...

Taky jsem měla jet ale rozmyslela jsem si to protože tam se mnou nikdo nechtěl tak se měj a paa *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Budu muset jít ...

Si měla jet tam kam jedu jáá tenhle týden bysme byly spolu ... sme to plánovaly s Kajuškou ale mamka já nakonec řekla ne nebo coo ... *9* *9* *9*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...

Aha..no vidíš měla jsem ale my jezdíme jinam *9* *14*
  • puspuspusinka

Achjoooo

Dětičky moje kde pak ste nechaly bratříčka??? Snad ne venku v tom sajrajtu na pískovišti ... ještě si sedne do hovna až se mu zamlží brejličky děštěm ... *15* *15* *15* Že se nestydíte ... *15* *15* Já to potom prát nebudu
    • kajuska4

Re: Achjoooo

Beztak já taky ne uklízeči to uklidííí však jsou šikovní na tohle
      *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Achjoooo

No super... takže jestli se Váš bráška fakt posadil do hovna tak už bude nejspíš někde v náklaďáku psích experimentů ... *15* *15* *15* to je ještě lepší *15* *15* *15*
        • klaruska44

Re: Re: Re: Achjoooo

Ať si je *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Achjoooo

No fuj styďte se.e... že se nestydíte ... takhle se chovat k bráškovi ... to si říkáte sestry??? *15* *15*
            Ale jinak dobrá práce holky *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Achjoooo

*15* *15*
            • klaruska44

Hmmm chutná dobře *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Tve já z vás nemůžu *15* *15* *15* *15* *15* Téma: Hovnoo ... to je vážně úžasný *15* *15* *15*
            • kajuska4

No co nechodí tu a chlastá a jí hovna tak co! *15* *15*
  • klaruska44

=))

Jak je?? *14*
    • puspuspusinka

Re: =))

Šíleněěě... *14* *15*
      • kajuska4

Re: Re: =))

skvělý *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: =))

Kdybys nekecala ... *15* Já vím ... že skvělký to není seš po mě tak se říká šílený *15* *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: =))

*15* *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: =))

Mám se dobře *15*
  • klaruska44

=))

Ahojky Holky.. *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: =))

Nazdár dceruškooo *14* *15*
      • kajuska4

Re: Re: =))

Čauky *14*
  • puspuspusinka

xD

Reda dcerkoo ... co máš co zakazovat své matce sebevraždu ... *15* *15* Ale tak jooo to seš věrná dceruška kdybys skočila semnou *15* *15* nebooj nebudu skákat ... *14* *3*
    • kajuska4

Re: xD

*15* *15* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Už nás úplně vidím jak skočíme z okna a zakříčíme bacha deme se uabít ... dopadneme a zlomíme si nohu a celá ulice z nás bude mít Vánoce .... *15* *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: xD

lol *15* *15*
  • puspuspusinka

Udělala..

Udělala jsem něco špatně??? Se semnou nebavíte??? Prosím řekněte mi tooo ... vážně by mě zajímalo co sem já kráva zase podělala... *9* *9* *9* *7*
    • kajuska4

Re: Udělala..

Nééé já byla venku se psem a volala mně KLáruš *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: Udělala..

Acha já už se tááák lekla ... *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Udělala..

neboj *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit