-
...
Ale zase nechci si ho vybít ... zítra jedeme na hory a potřebuju ho na cestu nabitou ... tak ještě chvíli tu budu ... a dyžtak večer kolem 11 bych mohla být tu na iPodu ... možná v 10 *15* *15* *15* Ale nepíšu na něm moc rychle *15* *15* Ale potřebuju s vámi být ... kdyby byl na horách net tak sem budu chodit ... *14* *14* *14* snad tam bude... *14* *14* Takže ještě chvíli tu budu ... tak do 5 a pak pujdu ... *4* -
-
Re: ...
Dobře v poho *14* *1* -
-
Re: Re: ...
OK... *14* *1*
-
-
-
Kajuškoo ...
Já jdu rači vrátit počítač ... jinak dostanu ... a budu tu s tebou, ale na iPodu ... tam sem odepisuje hrozně pomalu tak semnou měj trpělivost ... *15* *15* *15* *14* *3* *14* -
-
Re: Kajuškoo ...
dobře budu čekat *15* *14* -
-
Re: Re: Kajuškoo ...
Rači neee... až večer ... z toho čekání bys taky mohla přít o rozum a pak bys mohla rovnou semnou a s Evičkou bydlet v Bohnicích *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kajuškoo ...
*15* *15*
-
-
-
-
??
Vrátila ses mii??? *14* -
-
Re: ??
Superr že si tu ... už sem chtěla jít ... *14* ale s tebou tu chvíli budu *14* -
-
Re: Re: ??
Jéé to je báječný *14* -
-
Re: Re: Re: ??
Bože ta tvoje fotka je jak z hororu ... *15* Nessie má vážně divné photoshooty poslední dobou takové tragické *15* *15* *15* Ale moc jí to sluší ... *14* Jinak mě mrzí to co psala na twitter *9* Že prej se Zacem jsou už pouze přátelé a nic víc, ale nemůže na něj zapomenout ... *9* *9* *9* Achjooo *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
Ale ty shooty jsou teď i lepší než ty co fotila minule jí to víc na nich sluší i to pozadí a je teď šťastnáá a za to jsem ráda jj mně to taky mrzí že se fakt rozešli omg *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ??
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Ale já věřím, že se pořád milují a vrátí se k sobě ... musí vždyť je to na hlavu ... Zac pořád miluje Vany a Vany jehoo ... a jenom kvůli práci a těm dálkám se rozejdou ... je to na hlavu ... *9* *9* *9* Jinak jakoo ty shooty jsou úžasný ... ale je to jak z tragického románu ... s hororovou zápletkou *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
=(
Ahoj Míši já jedu pryč tak se měj budu tu večer ahoj *14* -
-
Re: =(
Ahooj ... noo ale já tu nebudu ... *9* To je škoda... *9* Paaa.... I Love You ... *14*
-
-
Budu muset jít ...
Moje milowaná rodinkoo ... maminka o5 odchází ... netuším jestli se tu zítra objevím, ale musím jít ... takže pááá pááá ... a můžu vás o něco poprosit??? Já vím, že jsem děsnáá ... ale já budu tenhle týden na horách a kdybyste mi každej večer napsaly smsku budu šťastná jako blecha... *14* *14* *14* Ale nemusíte... *14* *9* *4* Pochopím ... jinak číslo je (Klaruško) 606 203 936 *14*
Pááá ... Miluji Vás ... *14* *14* -
-
Re: Budu muset jít ...
Ach jo to je škoda a vím teď se jezdí na hory *14* *4* ..
Tak si to tam užij a budu ti písat miluju tě a měj se krásně a budu se ti starat zase o osobky ok tak ahojík *14* *14* -
-
Re: Re: Budu muset jít ...
Achjooo... mě se od Vás vůbec nechce... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Budu muset jít ...
*9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...
jn *9* *14*
-
-
-
Re: Re: Budu muset jít ...
Taky jsem měla jet ale rozmyslela jsem si to protože tam se mnou nikdo nechtěl tak se měj a paa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Budu muset jít ...
Si měla jet tam kam jedu jáá tenhle týden bysme byly spolu ... sme to plánovaly s Kajuškou ale mamka já nakonec řekla ne nebo coo ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Budu muset jít ...
Aha..no vidíš měla jsem ale my jezdíme jinam *9* *14*
-
-
-
-
-
Achjoooo
Dětičky moje kde pak ste nechaly bratříčka??? Snad ne venku v tom sajrajtu na pískovišti ... ještě si sedne do hovna až se mu zamlží brejličky děštěm ... *15* *15* *15* Že se nestydíte ... *15* *15* Já to potom prát nebudu -
-
Re: Achjoooo
Beztak já taky ne uklízeči to uklidííí však jsou šikovní na tohle
*15* *15* -
-
Re: Re: Achjoooo
No super... takže jestli se Váš bráška fakt posadil do hovna tak už bude nejspíš někde v náklaďáku psích experimentů ... *15* *15* *15* to je ještě lepší *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Achjoooo
Ať si je *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjoooo
No fuj styďte se.e... že se nestydíte ... takhle se chovat k bráškovi ... to si říkáte sestry??? *15* *15*
Ale jinak dobrá práce holky *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjoooo
*15* *15* -
Hmmm chutná dobře *15* *15* *15* -
Tve já z vás nemůžu *15* *15* *15* *15* *15* Téma: Hovnoo ... to je vážně úžasný *15* *15* *15* -
No co nechodí tu a chlastá a jí hovna tak co! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
=))
Jak je?? *14* -
-
Re: =))
Šíleněěě... *14* *15* -
-
Re: Re: =))
skvělý *14* -
-
Re: Re: Re: =))
Kdybys nekecala ... *15* Já vím ... že skvělký to není seš po mě tak se říká šílený *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =))
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: =))
Mám se dobře *15*
-
-
-
-
-
=))
Ahojky Holky.. *14* *14* -
-
Re: =))
Nazdár dceruškooo *14* *15* -
-
Re: Re: =))
Čauky *14*
-
-
-
xD
Reda dcerkoo ... co máš co zakazovat své matce sebevraždu ... *15* *15* Ale tak jooo to seš věrná dceruška kdybys skočila semnou *15* *15* nebooj nebudu skákat ... *14* *3* -
-
Re: xD
*15* *15* *14* -
-
Re: Re: xD
Už nás úplně vidím jak skočíme z okna a zakříčíme bacha deme se uabít ... dopadneme a zlomíme si nohu a celá ulice z nás bude mít Vánoce .... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
lol *15* *15*
-
-
-
-
Udělala..
Udělala jsem něco špatně??? Se semnou nebavíte??? Prosím řekněte mi tooo ... vážně by mě zajímalo co sem já kráva zase podělala... *9* *9* *9* *7* -
-
Re: Udělala..
Nééé já byla venku se psem a volala mně KLáruš *4* -
-
Re: Re: Udělala..
Acha já už se tááák lekla ... *14* -
-
Re: Re: Re: Udělala..
neboj *14*
-
-
-