-
jj
Já jsem Gay jsem gay jsem teplej buď taky gay teplej sysel teplá vydra mečoun je gay taky v potoce jsou teplý ryby nn *15* *15* *15* *15* -
-
Re: jj
No to nemyslíš vážně ... koukej to odvolat ... přece nebudu mít dceru gaye ... počkat valstně gay je na kluky ... jo v pohodě zlatoo zpívej je vše OK... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: jj
*15* *15*
-
-
-
=o
Já jsem usnula áá *15* *15* -
-
Re: =o
No to mi nedělej... já ti toho Slona celou noc ukolébávat nebudu to je tvoje prácička zlatíčko *15* -
-
Re: Re: =o
*15* *15*
-
-
Cha cha *15* *15* -
Nemas chlastat *15* -
-
Re: Re: =o
no vodol Radime nejsem jako ty! *15* -
-
Re: Re: Re: =o
Kuwa srry to psala segra! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =o
ja jsem ji pujcil kompl a ona me tu psala to je blbkkaaaa *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =o
Aha tak jí ho nepůjčuj! *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: =o
to je v poho *15* ale má pravdu! *15*
-
-
-
-
-
xD
Mám já to ale chytré dětičky *15* *15* Ale až ti tam Bagrid začne brečet ... tak ho vihoď z okna jinak se ho nezbavíš *15* *15* -
-
Re: xD
vidíš to maminko *15* a už jsem ho shodila *15* a pak ještě spadl na schody *15* -
-
Re: Re: xD
Noo supeer... bude mít možná dvě modřinky ale jinak pohodička... *15* -
-
Re: Re: Re: xD
to je dobrý prej si vzal sebou padák ale na co mu to bude to nevím *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Zdá se že se na váš rozchod a ohomný pád z prvního poschodí silně připravil *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
*15* *15* *1*
-
-
-
-
-
-
boze!xD
Zdarte no twe kdyz ja jsem si to cetl tak jsem chytl zachvat twe mate dost *15* *15* *15* -
-
Re: boze!xD
Hele tak to rači di pryč na vlastní nebezpečí *15* *15* *15* Jinak přídeš k úrazu my už tu lítáme ze židlí hlava nehlava *15* *15* -
-
Re: Re: boze!xD
*15* *15* ou tak to je dost huste *15* *15* -
-
Re: Re: Re: boze!xD
*15* *15*
-
-
Re: Re: boze!xD
Čauvec *15* *15*
-
-
Re: boze!xD
Ahojjj *14* no takove už jsme my *15*
-
-
áá
Můj miláček
http://nd02.jxs.cz/739/8 52/301ad371b3_58777757_o2.jpg že je užasnej? *15* -
-
Re: áá
hmm má sexy bříško čím ho krmíš? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: áá
*15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: áá
TO by jste se divily čím heč hamburgramaa hahaaa *15* *15* a ještě ho krmím když spí *15* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
Helee ale tohle už přeháníš ... Rona snesu ten je úžasneej ... ale Bagrida to sis nemohla nabrnknout Malfoje??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
dobře dám konec bagridovi a vrátím se k Malfojovy! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: áá
Fůj ještě se ti tam posere!A ráno se vzbudíš a budeš spát s hovnam*
*15* *15* *15* *9* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
uperr..
Ani se nenadechnu a už je ze mě mamina dvou neposedů ... Klarušky a Kajušky ... *15* *15* *15* Kajuškoo opovaž se mi domu vodit Bagrida... nehodlám po tom tvém klukovi pořád uklízet *15* *15* *15* *15* na to sáhne to je napadrť *15* -
-
Re: uperr..
bohužel je u nás *15* *15* -
-
Re: Re: uperr..
Bože a ještě to tam bude smrdět po domě já chodím s Ronem *15* -
-
Re: Re: Re: uperr..
Ještě mi řekněte, že Vás otec je sám velkej Voltmetr *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: uperr..
to néé *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uperr..
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: uperr..
V tom případě najedete svého otce na diskuzi Avril Lavigne *15* *15* tam mám manžela *15*
-
-
-
-
-
-
lol
a teď umírám zase jááá lol já jsem spadla ze židlé že prej že chodím s Bagridem a lol tu parodii jsem viděla i moje třída padala
*15* *15* -
-
Re: lol
*15* *15* Karolína Bagridová heee *15* *15* *15* no Kájuško že se nestydíš *15* *15* *15* -
-
Re: Re: lol
A já taky spadla ze židle aby se neřeklo ... a hádejte proč ... tlemila sem se Kájuš že spadla ze židle a sama sem spadla ze židle... supeer nee *15* Božee... *15* *15* *15* My sme fakt ujetý ... *15* -
-
Re: Re: Re: lol
*15* *15* *15*
-
-
-
-
Kájuš!!
Jo neozývej se!! *15* *15* *15* -
-
Re: Kájuš!!
No ty rači taky nee... *15* *15* Nejseš na tom o nic líp *15* *15* -
-
Re: Re: Kájuš!!
Kláruš a máš to ty zase heččč *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kájuš!!
Noo já nevím čemu se směješ zase ty ... vy ste jedna jak druhá ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kájuš!!
*15* *15* *15* jí se smějí hehee *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kájuš!!
A já chtěla jít ven! *9* *15* -
Dobře Mami *15* *15* -
Pššštt zlatíčkoo dáme jíí zarachaa... neplakeej ... *15* *15* *15* -
*9* ona se mně směje mamííí!! *9*
-
-
-
-
Re: Re: Kájuš!!
Haha..umírám z vás *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kájuš!!
No to není všechnooo *15* *15*
-
-
-
-
Jsme tu.. :-)
Noo jakoo my budeme rádi když sem opravdu bdueš chodit ... ale to je jen na tobě ... nestojíme o ty co si tu udělaj účet na jeden den v roce ... my chceme stálé fans ... jako já vím ty ses nikdy nevykašlala na Ashleynku té seš věrnáá ... ale jde o to že si sem nechodila nejde o to abys tu byla denně ... ale občas zašla... *14* *4* A mi pak budeme šíleně rádi když se to tu rozroste ... *14* Víš jak je hrizný povídat si jen s dvěma ožraly??? *15* *15* *15* Potřebujeme jich víc ... *15* Nic ve zlým ... holky ... vožralý ste bezvadně ... *15* Bože už moc čumim na Hanryho propera... *15* -
-
Re: Jsme tu.. :-)
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Jsme tu.. :-)
csss *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Jsme tu.. :-)
Já se už na vás nevykašlu slibuji *14* *14* a ožralá mno to nevím moc nejsem tedy spíše ne občas *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsme tu.. :-)
U nás zanemná vožralá že se furt tlemíš ani nevíš čemu ... mě se stačí kouknout na ty dvě tady a hned mám záchvat ... a pak když tu píšeme vtipy tak sem mrtváá smíchy *15* *15*
A dobře beru tě za slovo ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsme tu.. :-)
*14* *3* *14* -
Dobře *15* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Jsme tu.. :-)
Svatá pravda nee?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsme tu.. :-)
tak ale co to je normální třeba dnes jsem vypila milion chlastů to je tedy něco cooo *15* *15* -
-
No moc se netlem ... kdybys jenom věděla jak to v tom Azakabanu smrdí ... tak bys nechlastala... *15* *15* Ale když ty bydlíš s Bagridem ... tak to se pak není čemu divit ... *15* *15* Jinak Kajuš už si to viděla tu parodii?? *15* *15* -
*15* *15* -
Kajuš ty se už vůbec nepžiznávej ... jinak by ti musel Semir napařit 20 minut v Azkabanu ... *15* *15* Mě už dneska napařil 20 minut ... *15* *15*
-
-
-
-
-
-
áááá
Ahojík omg to nešlo bez vás odejít to prostě nejde zvykla jsem si na vás můžu tu zůstat prosím *14* *14* *14* *14* -
-
Re: áááá
Čauky neodešla si už před Vánocemi??Mně se zdá že jo a najednou ti chybíme ale tak zůstaň *1* *1* -
-
Re: Re: áááá
Ahoj... *4*
No víš Kláruš už to tak bylo mno a zas dnes tu psala že kvůli škole že nemá čas mno ale tak tu můžeš zůstat jak řekla Klára *14* -
-
Re: Re: Re: áááá
děkuji ale já jsem měla intr chápeteto??Vy ho asi nemáte že ne?Ale teď už jsem doma tak je to v pohodě už nebudu ho mít rozmyslela jsem si to *3* -
-
Re: Re: Re: Re: áááá
nn nemám a neměla jsem nikdy a nikdy mít nebudu protože prostě nechci blbost to je holky mně to nabýzeli ale co tam lepší je to bejt doma s rodinou a s vámi *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áááá
jjj *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: áááá
Pravda *14* *14*
-
-
-
-
-