-
...
Nechchi na Vás zlatka tlačit, ale popravdě... byla bych nadšená, kdybyste někdy začaly milovat Avril jako jáá... vím že tohle se nejspíš nikdy nestanee... *9* Ale bylo by to bezva, ale na takové věci potřebujete čas... a navíc asi se vám prostě Avrilin style a hudba moc nelíbí ćoo?? Jako chápu too... taky mám takové které moc nemusím ... takže nenutím vás k ničemu jen vybaluju na rovinu že by to bylo super... *14* *15* protože Vashleynka s Avril kamarádí... *14* *14*
A navíc Avrilka je 100000000000000000000x lepší než Miley nebo Selena !!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Tak style moc ne ale hudba ano to opravdu říkám že ano..!! *14*
Vím že se spolu kamarádi.. *14*
A že je lepší než Selena nebo Mileyna to jo prawda akorát potřebuji si jí nějak zalíbit *14* *4* -
-
Re: Re: ...
Neboooj ... stačí k tomu jen čas ... ona je tak báječně praštěná že tak za rok si jí musíš zamilowat taky... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Jn *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já jí miluji náhodou *14*
Ale prostě víc miluji Vashley *14*
-
-
-
-
-
..
Jéééé ahojík *14* *14* -
-
Re: ..
Čauky..!! *14* -
-
Re: Re: ..
Ahoooooooooooooooooooooooooj Zlatooo *14* -
-
Re: Re: Re: ..
Ááá těšila jsem se na vás *14*
-
-
-
-
OMG
Tve mě už tááák totálně hraboší to snad ani nejni možnéé ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: OMG
To mně taky *15* *15* -
-
Re: Re: OMG
Toběě?? Nemyslím ... *15* *15* Ty seš ještě narozdíl ode mě v pořádku ...
Heeey Kajuško chceš umřít smíchy... *15* *15* Mám pro tebe typ ... stáhni si parodii na Harryho Pottera ...
"Hanry Proper a šutr mudrů ..."
Je to ta nejlepší parodie vůbec ... a je v tom i best hudba... jako já u teho chcípu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: OMG
Tak dobře..!! *15* *15*
Určo to bude best! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
Jooo... a nechoď nikdy na návštěvu k Prtunii jasnýý?? Ona je hrozná šmudla ani ti nenalyje... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
lol *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
A nebo:Jestli budeš jíst v autě!Prase
*15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: OMG
joo to jsem viděla to je dokonalé haha umírám z toho *15* *15*
-
-
-
-
-
Tve mi sme 3 xDD
Jááá jakoo ... Avrilka
Tyyy jakoo ... Nessynka
Klaruš jakoo ... Ashleynka
*15* *15* *15* *15*
I když Klaruš má rači Nessie coo?? *15*
No nic já sem Ashrilka... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Tve mi sme 3 xDD
Tak Kláruš má ráda Vashleynku takže je Vashleynka.. *14* *1* -
-
Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
A co seš pak ty?? Když máš ráda taky Vashley *15* *15* *15*
Tak já sem Vashrilka... a vy dvě Vashleynky joo??? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
jjoo *14* *4* -
Re: Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
tak jo *14*
-
-
Re: Re: Tve mi sme 3 xDD
jooo *14* *14*
-
-
-
Tak
Tak já začnu ... co bylo za celou tu dobu co sem tu nebyla??? Co bylo o Ash a Van ... nějak sem na blog jen mrkla ve škole... a slintala nad těma krásama... a Lucasovi to šíleně sluší ... *14*
A náhodou Lucas a Ash by byly krásný pár,,,... ale co se dělo s Nessie ... a celkově?? *7* *14* -
-
Re: Tak
Ano pravda velmi by jím to slušelo Ash a Lucasovi až tak moc *14*
Mno tak Ashley jde v pondělí na Show "Lopez Tonight" na kanále TBS budou snad fotky *14* a Nessynka natáčí byla jen chvíli doma a pak zase letěla natáčet na Hawaii *14* *14* -
-
Re: Re: Tak
Woww... Páániii... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Tak
joo *14* *14* *14*
-
-
-
-
?
O čem budeme povídat?? *15* -
-
Re: ?
Hmmm...kdybych to věděla.. *15* *4*
-
-
Tik Ťak
Nesnáším too tik ťak ... už máme jen půl hodinky ... *9* *9* *9* -
-
Re: Tik Ťak
Jj to je strašné *9* *9*
-
-
xD
Dostaví se i ostatní opilci??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xD
To nevím.. *15* *15* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
Ehmmm ... xD
Kajuškoo... já ty fotky co si dělám semka na osobky na puspuspusinku si budu upravovat a vždycky tam napíšu velkými písmeny Vashril Team ... a nebo mám rači napsat Vashley and Avril Teams are the BEST ... joo a nebo Vashley and Avril Teams ... asi to druhý ... protože všechna jména by se mi tam asi nevešla... *15* *15* *15* Jinak fotky budu mít asi teďkonc Avril ... *14* Ale neboj budu si dávat i Ashleynku ale to až asi o velkých prázdninách ... tak jenom doufám, že se zase nebudeme někaj zbytečně někdy kvůli tomu hádat mooooc tě miluju a nechci se hádat bolí mě naše hádky... už nechci hádky !!! *14* -
-
Re: Ehmmm ... xD
Ne šak je to v pohodě! *14*
Já už Avril mám ráda *14* !
Občas si poslechnu tu novou písničku je božskááá *14* *14* já se taky nechci hádat už nikdy! *13* *14* -
-
Re: Re: Ehmmm ... xD
Vááážně??? *14*
No to je báječnééé... *14*
Jakoo noo vážně yeahh...
a pokud jde o tu new písničku tak to se Avrilka vyznamenala ta je fakt best ... jakoo a těš se na klip ... ten bude taky best ... *15* *15* šlohne taxíka... *15* *15* *15*
No jinak jakoo... ty hádky... pryč s něma... jak by řekla Ashleynka " chci najít člověka co vymyslel hádky a rozsekat ho mačetou" *15* *15* *15* i když ona chtěla rozsekat člověka co vynalezl lásku *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmmm ... xD
*15* *15*
-
-
-
-
???
Tááák Kajuško ptej se na všechno možný, mám úplně prázdno takže ohledně té nové zprávy a tohleto se ptej a já odpovídám jinak sem úplně mimo ... (mezi námi neměla sem chlastat) *15* *15* *15* *15*
Jinak táta mě dovolil abych tu byla každou sobotu a neděli jen hodinku večer... noo a potom když se začnu dobře učit tak mi ho bude půčovat na víkendy... *14* *14* *14*
A velké obrovské poděkování ... Kajuško ty seš prostě já nemám slov báječná skvělá nejlepší kamarádka... ty seš prostě poklad největší !!! To jak se mi staráš o blog ti nikdy nezapomenu ty seš normálně hvězdička mojee... to je úplně nádherný že to rpo mě děláš ... bože moooc děkuju ... tohle je MEGGGA PODĚKOVÁNÍ PRO TEBE ZLATÍČKOOO *14* *14* -
-
Re: ???
Ježiši omg já jsem tak ráda že tu aspoň bude o víkendů mno já jsem tak nadšenáá!!
*14* *14* *14* *14* *14*
a ty seš moje zlatko taky chyběla si mně a není zač protebe všee si má nejlepší kamarádka taky tak proč to protebe neudělat *14* *14* *14*
I love you much *14* -
-
Re: Re: ???
Já tééž... I LOVE YOU SO SO SO MUCH !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ???
yes *14* *14*
-
-
-