-
:'(
Mám zarachaa... *9* Nevím kdy se tu ukážu ... *9* *9* *9* -
-
Re: :'(
Ahojky, to je děsnéé ... mám zaracha ... *9* *9*
Táta mě půčil noťase jen na prezentaci z biologie ... *9* -
-
Re: Re: :'(
Jinak omlouvám se že jsem tě nepozdravila ale jak jsem to četla tak prostě..mno jinak Ahojík *14* *9* -
-
Re: Re: Re: :'(
Joo, jediný na co se těším když dojdu ze školy, na vás a na kámoše u Avril, a teďka budu asi týden mít útrum ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :'(
Ach jo *9* začínám brečet *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :'(
To je škoda..zlatí *9*
-
-
-
-
-
Re: :'(
Cože..to snad neeeeeeeee *9* *9* -
-
Re: Re: :'(
Anoo ... *9* :'( Já kvůli tomu včera brečela... *9* -
-
Re: Re: Re: :'(
Mně bude smutno mno už je *9* a bylo *9*
-
-
-
-
Surfing
Zlatka, Ashleynka šla znova surfovat a objevila se další soukormá foteška Ash kousl na Hawai komár, a pak ještě jedna jak fotila tátu s Mauim a Blondie, a potom ještě jedna novinka, mluví se o tom že Zanessa jsou nejspíš SPOLU !!! Že se k sobě vrátily, prej se rozešly denně si volaly a tak posílily vzath a nedavno byly spatřeni v jendom nočním klubu, takže už jsou pravděpodobně zase spolu ale neví se to jistě *14* *14* *14* -
-
Re: Surfing
Já viděla už dávno ale tu fotku jak jí kousnul komár to už bylo asi před 2měsícama a ty fotky s Hawaiie jsou nádhernéé moc a já vím já to věděla hned od začátku že jsou spolu a teď akorát přidávám novinku že byly viděni *14* -
-
Re: Re: Surfing
Ale tu fotku s komárem Ashley přidala až dneska... Tak třeba jí kously víckrát ... *15* Je asi slaďoučkááá *15* -
-
Re: Re: Re: Surfing
Mno ale v albu jí má už přes měsíc to je jedno *14*
-
-
-
-
xD
Ááááááááááá ... kill me please ... -
-
Re: xD
Už jsem tu *14*
-
-
xDD
Kajuško máš těch fotek dost?? Protože jestli ne tak budeš brzy na suchu pokud je budeš furt takle měnit ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
Já nevím akou si mám dát a už mám *15* -
-
Re: Re: xDD
Jo koukám, teprve 4. ... *15* *15* *15*
-
-
-
Kurník
Já už se snad totálně pomátla, Kajuško zavolje mi prosímtě do Bohnic a rezervuj mi tam pokoj, jinak už nevím ... *15* Vožralá sem ale nechlastám, a čumím furt tu na toho Pierra mojeho ... áách ... sakriš ... já už totálně ztracený případ ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Kurník
Dobře už volám..je rezervovaný pokoj číslo 15 *15* *15* ale víš co jdu tam s tebu *15* -
-
Re: Re: Kurník
Jasný, tak dáme rovnou 3lůžkový, aby sme tu Klaruš nenechaly... *15*
Takže zítra ráno, ať ste tam a nezapomeňte si plakáty, ty kraviny jako ručník kartáček atd. na ty se vyboďnete hlavně kompa plakáty a TV bereme jasný *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kurník
Jasnéé *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Kurník
Já už nevím co psát...? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kurník
taky ne *15*
-
-
-
-
-
-
...
My už jsme toho dneska tolik prodrbaly, že už netuším co budeme drbat teďkonc ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Ale, pořád sem vožraláá !! *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No, mooc se nesměj nebo udělám simsalabim a budeš vožralá taky ... tve co to tu melu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já už jsem *15*
-
-
-
-
-
Jsem tu :-)
Tak jsem tu ... *14* *15* -
-
Re: Jsem tu :-)
jj *3*
-
-
...
Kajuško, já teďka půjdu z osobek, dojdu pořádně dodělat ty blogy ať už je mám z krku *3* A vrátím, se zase jako vždy kolem té 7 ... ještě si totiž připravím poznámky co se musím učit na pondělí ... *14*
Joo a jinak přes týden tu o5 moc nebudu, toho učení je mooc, je to šíleným a navíc se bojím té biologie on mě nechce dát 3, že prej budu mít 4 na výzo, jestli ano tak mě táta zabaví kompa do dalšího vysvědčení ... 5 měsíců bez kompa prostě nedokážu přežít, už mi to jendou udělal ... *9* *9* *9* -
-
Však jo zlatíčko..však tebe omlouvám to je jasné.. *14* držím ti palce musíš to udělat jinak beztebe bych to nepřežila..tk zatím ahojjj *14* -
-
Re: Re: ...
OK. Zatím Ahooj *14*
No musím do teho dát všechnoo... *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Ano dáš to si šikovná.. *14* *14*
-
-
-
-
jj
Ještě tohle se mně líbí áá
http://www.botyk.cz/blog/hvez dy-inspirujte-se/vanessa-hudgens-a- jej-indick-tetov-n-malovan-hennou *14* *14* -
-
Re: jj
To se mě už nelíbí *9* *15* Je to hezké, ale není to můj style *15* *14* -
-
Re: Re: jj
Aha *1*
-
-
-
...
Já chci na jednu ruku na zápěstí tetování jako má Avrilka pentagram a na druhou chci to jako má Ashleynka ale dám si tám asi jiný nápis, a potom se mě líbí i to srdíčko jak má Nessynka ... *15* *14* -
-
yeah *14* *14* já si to dám podobné jako Vashleynka *14*
-