-
hm
POVÍDA PEPÍCEK TÁTOVI: HELE TATI PREDSTAV SI, ŽE ME CHTELA VCERA ZBÍT PARTA KLUKU. A PROC ??? PROTOŽE MÁM DLOUHÝ VLASY. A PROC JSI NEZACAL UTÍKAT? TATI VÍŠ JAK BLBE SE BEHÁ V LODICKÁCH *15* *15* *15* -
-
Re: hm
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Fagan
No tak tohle bych s radostí udala všem co mě štvou *15* *15* *15*
Jde pani parkem a vtom spatri jinou pani, jak drzi maleho chlapecka za nohy a mlati s nim o strom. Pristoupi k ni a povida: "Pani, copa to delate? Dyt tomu fakanovi spadne cepicka." "Starejte se vo sebe, pani, nespadne, ma ji pribitou!" -
-
Re: Fagan
*15* *15* *15* *15*
-
-
Stařík xD
Stařik nastoupí do taxíku. Mercedes vyrazí a dědek se ptá řidiče: "Na copak tam vpředu máte tu hvezdičku?" "Byl jste na vojně? To je zaměřovač, neco jako muska na pušce. Když se mi někdo dostane pred kapotu, zaměřim, buch... a je po něm!" Jedou dál, najednou strašná rána. Řidič se otočí, co se deje, dědek vzadu vyčítavě kývá hlavou: "Že prej zaměřovac... človece, vždyť vy jste toho cyklistu minul, jen taktak jsem ho stačil vzit dviřkama..." -
-
Re: Stařík xD
lol *15*
-
-
...
Nejdeme si povídat vtipy?? Když sem tak vožralá, tak mi aspoň přídou více k smíchu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
dobře *15* *15*
-
-
...
*8* Už zase mě nešly načíst osobky. ... *9* -
-
Aha *9* mně taky ne před dvouma hoďkama..asi něco upravují..nebo schvaluji fotky.. *3* jak jsme dopsali dizkusi taky to nešlo a pak to šlo a načetlo se to..takže asi něco zkouší *14* -
-
Re: Re: ...
No snad máš pravdu ... mě to pořád píše vyskytla se chyba na serveru, někdy bych to kopla *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Taky a nebo že nejde mně to píše někdo vám odpojil net no twe *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* Boožee... já sem asi vožralá nebo co, ale jak si to napsala už vidim vole zloděje jak de do bytu odpojí net ... bože já sem mimoo *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* lol..ty osobky jsou teď nějaké zvláštní..píše to samé kravinky *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
jj
Jak se směje s Aly tak ta mamka Ash se na ně dívá bože ona tak Ash sleduje to je špatné. *9* *1* -
-
Re: jj
Jáá jí nemám ráda Ash matku, ona je mi nesimpatická ... furt jí slídí za zadkem ... se divim že nepožaduje aby se nastěhovala se Scottem k nim ... *8*
Příde mě že je prostě hrozně vlezlá ... *9* -
-
Re: Re: jj
Taky jí nemám ráda.. *13* *9* -
-
Re: Re: Re: jj
Jenny udala dobře že se vdala a odstěhovala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
jj *15*
-
-
-
-
-
To mě chybělo...
Takle jsme si už dlouho nepokecaly... *14* Moc mě chybí ty časy kdy sme daly denně 300 komentů ... to bylo hustý ... doufám, že s příchodem nového roku, se vše vrátí do starých nejlepších kolejí ... *15* *15* *15* -
-
Re: To mě chybělo...
Ano musí *14* *15* *1* -
-
Re: Re: To mě chybělo...
Bože, já tu furt slintám nad těmi foty z té akce, Ash je tam prostě dokonalá ... mě se líbí ty fotky nejvíc jak tam dostává záchvat smíchu s Aly a Amy *15* -
-
Re: Re: Re: To mě chybělo...
to jo *15* *14*
-
-
-
-
...
Páááni, venku je ale mlha, že by se dala krájet ... *15*
Hustý ... to se mě líbí, teďka tam jsou holky a vypadá to jakoo v těch SHOW ... jak tam vždy vyjdou ty hvězdy z toho kouře a začnou zpívat *15* *15* *15* *15* Tve a jak jsou spolu všechny 3 tak to vypadá jakoo nějaký superwomanky ... *15* *15* *15* *15* Ježiši boože ... já dostala záchvat smíchu z nich ... doufám, že je to mlha a ne rajský plyn ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
lol *15* *15* *15* *15* twe nerozesmívej mněěěě *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Copak, taky si chytla výtlem smíchu ... já tu umírám smíchy a to způsobila jedna mlha... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Mám z toho jak si to tu napsala *15* *15*
-
-
-
-
<3
Kajuško ty i Klaruška zůstanete mými AFFSkami žee... *14* *3* *14* -
-
Re: <3
Jasnééé *14*
-
-
Achjooo .... xDD
Bože, já netuším co dřív ... *15*
Už budou 3 hodiny a já ještě nevím, jak ten blog udělám a co udělám nejdřív ... jééjda ... *15* -
-
Re: Achjooo .... xDD
Aha *15* *4* -
-
Re: Re: Achjooo .... xDD
Noo ... *4* *15* -
-
Re: Re: Re: Achjooo .... xDD
Třeba fotky nějaké nebo životopisy *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjooo .... xDD
To anoo... *14*
Ale ten životopis, asi vynechám ... *15*
Nejdřív si to udělám tak abych tam měla že když klikneš ten rozcestník s animací a poté přidám články ... asi to udělám takhle... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjooo .... xDD
jj *14*
-
-
-
-
-