-
ahoj
ahoj napísala mi na e-mail karina ona bude online! teraz! -
Ash
Ashley je nejlepší herečka,zpěvačka mám jí mocinky ráda´nechápu jak jí někdo může nemít rát to fakt nechápu myslím že budeme mít tích 1000 komentíku *14* -
jo
jo už sem tu a zapoměla si ještě napsat že je herečka vyděl někdo film s Ashley picture this??já jo a je dobrej akorát sem ho vyděla v anličtině -
1000 komentůů
myslím, že dneska zvláádneme 1000 komentáářůů, My jsme dobříí, my to dáme .-) -
Woooooow
woooow. no to je super. dneska ste napsali toliiik komentůůů. prostě super... to je úúžasnéé :-) -
Ash
ASHLEY TISDALE JE BEST!!!!!MAM JI MOC RADA !!!!!JE NEJLEPŠÍ A ZA DNESEK JSME PRIDALY 300 KOMENTARU TO JE DOBRE DOTAHNEM TO DO 1000????CO MYSLÍTE *15* *15* -
si
si tam???? -
ona
ash je nejlepsi je Best modelka a zpevacka at si mysli co chteji pro me je nejlepsi *4* *4* *16* *15* *15* -
jj
aha to od ash neexistuje jenom ma shooty profesionalni modelka neni *13* -
oni
já sem byla na diskuzi Vanessi a ini si tam psaly o tom jak je to nefér že Ashley je první jako modelka nevíte někdo kde bych našla fotky kde je Ashley jakéo modelka na molu?? *4* -
Re: ja
tak jo já du zase na you tube -
Re: ja
tak jo já se du na you tube tak zatím ahoj -
Re: mas
jenom trochu ale spíš mám radši Ashley protožesi neudělala takovej skandál ja Vanessa -
ja
ja jdu do bazenu ja prijdu -
jo
jo a a jedna holka je tam naváděla aby tam psaly jako hvvbhvsbc prostě aby psaly kraviny -
mas
mas rada van -
jj
jo tak to si dovolily -
ne
tak potom se nedívím že se snim Ashley rozešla -
ty
jesinko jsi tady? -
jo
jo ja taky a podvedl