-
Re: Re: jj
;) -
Re: Re: Brr
Nevíš teda jak bych to měla teď napsat?? -
Re: Brr
xD -
Re: jj
jn.. -
Brr
Venku prší... brrr... :D :D
Hele Kajuško ty víš o co jde... že jde o Bellu a Becky a tak... nevíš jak by se z romantické povídy měl svrhnout nějaký pořádný krvák ať to není furt tak romantický :D :D A musím tam zaplést nějak tu Victorii D: :D -
jj
Já vím, že sme mladé, je nám 15-16-18 ale i tak já už vím co bych chtěla a tak :D :D Mám tak nějak vysněnou budoucnost :D :D
A nic se neví to je jeasné :D :D
Ale chtěla bych 3 děti... Dva syny a dceru :D :D Vám to příde jako starání a tak, ale já se těším na miminko :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Možná svatbu jo se ještě neví,je mně 16 :D ale děcka néé neměla bych na to čas a to starání brr! :D -
Re: Re: Re: Re: ??
Kajuško, pořád nechceš?? Chceš žít volně bez závazků a dětí?? :)) -
Re: Re: Re: ??
Míši i Kláruš u mně to znáte ;) nebudu to tu už psát -
Re: Re: ??
to se ještě neví :D -
Re: ??
Jejda, já myslela že to první se mi nezobrazilo :D :D -
??
A co rodina děti a svatba?? :D :D
Chcete mít někdy rodinu a děti a vdávat se?? :D :D
Nebo jen bavit a střídat kluky? :D -
??
A co rodina, děti, svatba a tyhle věci?? :))
Chcete se někdy vdávat a mít vlastní rodinu?? :))
Ať budete dělat co chcete a kde budete... chcete?? :))
Nebo se chcete jen bavit a střídat kluky :D :D -
Re: Re: Re: :D :D
víme ;) ♥ -
Re: Re: Re: :D :D
jasné ;) -
Re: Re: :D :D
holky,však vy víte Amerika moja :D a chci se stát zpěvačkou :) -
Re: Re: :D :D
To já ne, to já jsem po tetě, ta se odstěhovala do Švýcarska (tam bydlet nechci :D) a Celý svůj život jezdila se svými nejlepší přáteli po celém světě no a já plácla nějakou zem a ona dycky jo tam sem byla, ona byla snad opravdu všude :D :D Procestovala celou Ameriku Evropu část Asie a Afriky... D: :D No rpostě pecka a já chci být jako ona, a až přijedu do Ameriky nebo Francie, tak doufám že budu moc přespat u tebe :D :D :D -
Re: :D :D
To máš dobré :) to já chci letět buď do Ameriky nebo do Francie a žit si tam svůj život!! ♥ -
Re: Re: Re: Ahojíííík :-*
né v poho máš to náhodou bestík ! -
:D :D
Co je vůbec vaším snem do budoucnosti? Co chcete dělat a tak? :))
Já půjdu do Budějovic na pedárnu, na učitelku prvního stupně, ale mým snem bylo vždycky psaní! Vždycky jsem chtěla psát, buď do novin nebo knížky nebo cokoliv, ale prostě psát... :D :D A nebo zpívat a být herečkou, ale to mě tak trochu pustilo, ale to zpívání ne, i když ze mě zpěvačka fakt nikdy nebude :D :D