-
Soon
Zlatka brzy bysme mohli mít 20 000 komentářů .. :-) Hádám že bysme to mohli dát klidně do konce února, ale nwm jak časti tu budu :-( ;-) -
Re: Re: Re: ..
Přesně Míši *14* *4* -
Re: Re: ..
Ahojky... Super tak to to musíme využít a přidávat :-) -
Re: ..
Čauky Kláruš tak tož to se stavá mno *1*
A ok přidej *14* *14* -
..
Ahojky no asi to spravily pání já jsem zaspala nastavila jsem si budíka na 10 a teď jsem se vzbudila wow a jdu přidat ty nové Candids fotky jak šla do tělocvičny skusím to.. *14* -
Re: Re: Re: Těším...
Asi jo *14* -
Re: Re: Re: Oběd
Tak jo *14* -
Re: Re: Těším...
Wow... Že by to opravily? :-) -
Re: Re: Oběd
Jo ale ja ne.. Tak abych tu s tebou mohla být.. :-) -
Re: Re: Re: Čauky :-*
*3* -
Re: Oběd
Ok a nemusíš já tu jsem dlouho *4* *14* -
Re: Těším...
Přesně a normálně Kláruš se přidávají všechny fotky přidala k Ash a hned se jí přidali *14* a k Ness to stejný wow *14* -
Re: Re: Re: Prázdniny
*1* *14* -
Re: Re: Čauky :-*
Skvěle... -
Oběd
Já Du obědvat a potom tu s tebou cca hodinku budu... Budu jíst kvůli tobě rychle ... :-* I Promise You and I love you *14* -
Re: Čauky :-*
Ahojky *14* mám se dobře ty? *4* -
Těším...
Víš na co se těším nejvíc?? Na to az tu budeme cele dny spolu a az budu o5 blogovat ( nemůžu se dočkat ) a na přidávání tady fotek a tapet a proste na svůj život a na svojí svobodu a nezávislost a především na svoje nejlepší kámoše na světě... :-**** *14* *14* -
Re: Re: Prázdniny
Jooo, já sem úplně Aaaaa ... Já nevím jestli to vydržím, ale jako že sem nej fanynky Vashril přísahám že příští rok budu na počítači pořád a k tomu se budu šprtat jako Daina že seriálu Krok za Krokem ... Na Vashrilku přísahám :-* ... -
Čauky :-*
Teď máme oběd ... :-) Jak jeee?:-) -
Re: Dobré Ráno <3
Čauky jo kolem těch 4 bych tu měla bít budu se těšit *14* *14* *14*