-
Re: ..
COŽE 🙄
To snad nee..neee to ne přemluvím je i já sakwa neeee 😨 ..to nesmíš opustit ČR chápeš?? 😨 -
Re: Re: =o
A budeš tu?? Nabo nebudeš?? Když pojedeš na Slovensko jako jestli sem budeš chodit ...??? 🙄 -
Re: Re: =o
Áááá se mášš dej mně jednu..ne to je dobrý.. 😍 pozdravuj jestli si mně ještě pamatujeee 😍 -
..
Víte holky rodiče se chcou stěhovat na slovensko.. 😟 už se ptali sestřenici na dům nějaký..ehm takže to znamená že se Kájush moc neuvidíme a změním i školu.. 😟 -
Re: Re: ...
A chceš Silvestr Lay a nebo Lay na new year ... 😂 Jako jestli k tomu nemám něco připsat ... 😍 -
Re: =o
Ano..a ještě jsem dostala podpisky Vashleynky a pak karty takové..omg..dnes dojela proto jsem tu nebyla ale teď šla s mamku a s taťkou na pivo... 😍 ale zejtra budeme spolu a pak k večeru jedu s ní na slovensko i s mamu.
😍 -
=o
Pání tohle je ono co ti dala ta sestřenice se Slovenska..
http://love-vashley-lo ve.blog.cz/1012/my-room-poster-ashl ey#pridat-komentar 😍 páníííííííííí už to máš tak i vylepenééé 😍 😍 -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
ale máš je prostě božíí 😍 -
Re: ...
to mně nastavíšš 😁 😍 -
...
Včera sem skoušela nové designy s Vashleynkou ... a jeden je ža jsou jakoby v New York City v noci a vypadá to dcl dobře ... 😍 😉 -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Promiň, ale když se koukneš na všechny ty krásné a profesionální dessy tak jak mám asi nazvat ty své ... jsem ráda že umím takovéhle nic moc, ale mě stačí a líbí se mě, ale rovnat s ostatními se nemůžu ... 🙂 -
Re: Re: Re: Re: ...
Míšo to není hrůza 😨 -
Re: Re: Re: ...
Noo když chceš hrůzu obecnou, tak klidně ... 😂 -
Re: Re: ...
třeba si já taky pak písnu o nějakeeej 😍 -
Re: ...
Super.. 😍 -
...
Holky, já teďka budu asi na roztrhání ... 😂
Už si ke mě jedna holka napsala o dess i o popisky a Káťa chce též si napsat ... no to bude hustý tohleto ... 😂
Ale já to dělám ráda ... 😍 -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
yes 😁 🙂 -
Re: Re: Re: Re: ..
Wow..to je hustý.. 😂 -
Re: Re: Re: ..
juchůů ... 😂
No a já mám Vashley, Klaruška Ashley a Kajuška Nessy ... my sme 3 ... 😂 😂 😂 😂 -
Re: Re: ..
Čauky.. 🙂 a máš pravdu je tu.. 😁