-
..
Máš pravdu já mám taky hrozný blog musím to poupravit ale fakt.. *9* ach jo jdu na to aspoň dess a popisky jdu zase někam najíttt *15* -
Re: Re: ...
ANO !!! *8* *14* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
No děkujííí ... *14* -
Re: ...
Zapíšu neboj.. *14* a mně pokaždé taky třeba jedna holka mně neoběhla ani jednou ještě..to já jí musím furt psát?
Vykašlat se na ní! *8* *15* -
Jo já wím že je blbá ...
Už jenom tím jak píše na blog dává na jevo že je arogantní a povýšená nad ostatní ... ale jinak blog vede řekla bych dobře ... -
Vy máte prostě nejlepšííí.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
Vááážně??? *14* *3* *14*
A já myslela jaký to nejsou hrůzy a chtěla jsem udělat new ...
Tak to tedy děkuji mooc ... ani enwíš jak to potěší ... *14* *14*
Noo a naučím klidně a ráda ... *14* -
Ehm..ani ne *15* já jí nesnáším..je naivní.. *9* normálně já jsem dala na blog scany a ona mně je hned nadávala že odní kopíruji ale jako my máme stejné stránky tak co.. *1* -
Re: Re: Re: Re: ehm
Ale děkuji ...
jo a bacha ... mohla si urazit Klarušku ... Klaruška má totiž ještě lepší blog než já též ... *14* -
Re: Re: Re: Re: ??
Omg...nechceš mně je naučit..ty jsou asi ty nej popisky kdy jsem kdy viděla *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: ehm
Neřekla bych ... vždyť má hezký blog ... -
...
Upozorňuji xD
Hey a Zlatka hned 1.1. udělám kontrolku tak se nezapomeňte zapsat *14*
Protože mě štve že si ke mě každej zapíše a pak mě neobíhá ... *9* -
Re: Re: Re: ehm
Nemáš..máš ho náhodou nejlepší blog o Vashleynce *14* i lepší než ta iheart-vanessa.. *4* -
Re: Re: ehm
A navíc Kajuško ty máš blog takej profesionální ... já ho mám ubohej ... tak proto dělám tyhle změny abych si to nějak vylepšila ... *14* -
Re: Re: Re: ??
A co říkáte na ty moje šílený popisky??? *7* -
Re: Re: ehm
Jo já wím, jneže já si je dělám sama a abych pravdu řekla s blogováním sem tak nějak ještě pořád azčátečnice takže mám hroznou radost když se naučím něco new ...
*Jak málo mi stačí ke štěstí xD* -
Re: Re: ??
přesně krásněě *14* -
Re: ehm
Já nebudu dělat protože nepotřebuji a stejnak mně dělá dessy maci *15* *1* -
Re: ehm
ok *14* *1* -
Re: ??
Nádherný dessík fakt *14*