-
Re: xD
wow.. *15* ..ale fakt....... *1* -
xD
Kajuško ta tvá foteška z dálky působí jako když je Nessulka těhotná ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Ahoooj :))
Teda jako tohleto mě vážně štve :// *9*
Ale oficiálně se to snažím hodit za hlavu, je to pryč, a budu teďka milowat stále Nessynku a na Zaca kašlu ... *9* Budu ho brát jenom jako Kámoše Vashley nic víc ... *9* -
Re: Ahoooj :))
Čauky..přesně jsou moc.. *4* -
Ahoooj :))
Ahojky :)
Twe konečně se zasejc přidaly nějaké fotešky a ně ledajaké, přímo nádhernééé ... yeahhh ... *14* *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Super byla bych moc ráda koná se to v 8 protože já v 6 s mamkou jedu na taneční vystupuje tak musím jet... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Noo...
superrrr *14* -
Re: Sakra... :((
Pááá..I lowe you too.. *14* -
Sakra... :((
Kájuško musím jít ... pááá ... *9* *14* *9* *14* *9*
I Lowe You Kájušhko
I Lowe You Klárušhko
I Lowe You Ashleynko
I Lowe You Nessynko
I Lowe You ... *14* ... -
Re: Re: Re: Re: Noo...
Nebooj už sem jí obědnala kyti ... tu má moc ráda tuhletu ... *14* -
Re: Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Yeahh ... Tak tu též žerůů ... a to jak měla Love Story, tak tu žerůů pořád ... *15* *14* Noo a ona má také Country Style... a tj úplně boží že se liší není stejná jako ostatní ale je originál a to je na ní kwásné ... a dyžtak čučím, ono jí je už 21 let ... páááni ...
Heey zítra má Nessynka 22. narozeninyk ... wááá ... *14* Budu se snažit dorazir, bojím se že to monžá nevýde... *8* *9* Kvůli školee... ale prostě budu se snažit ... *14* *3* Snad dojdu na 99% *14* *3* -
Re: Re: Re: Noo...
Musím..protože si má BFF.. *4*
fakt?Wow..to čučím..tak jí taky popřej hehe.. *1* *3* -
Re: Re: Noo...
Noo že budu kupovat dárečky já Vám neznamená že musíte i vy mě ... nemusíte ... *3* *14* Ale jináč děkuji ... yeahhh ... tak ráda bych s vámi trávila Vánoce... *14* Kajuško a víš o tom že máš narozeniny ve stejný den jako moje milowaná báby?? *14* *3* -
Re: Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Ano...je boží moc.. *14* -
Re: Re: :((
No matika je jeden velkej průser ... *9* -
Re: Noo...
Aha..newadí.. *4* ..já ti taky příští rok koupím..prothebé vše.. *14* *14* *14* -
Re: Re: Sem to ale úchyl... xD
Myslíš tay Swift nebo jakou??? Protože jestli áno tak ta je boží ... *14* -
Noo...
No Kajuškoo ... kvůli Vám všechnoo ... !!!
Ale asi Vám začnu kupovat dárečky až od příštího roku, protože tenhle rok, už nestíhám ... ale slibuju, že po celý rok 2011 budu schánět takové věci, které ybch Vám pka posíala Vashley věci ... *14*
A jináč ... To budu ít aspoň promyšlené, takle narychlo bych Vám koupila leda tak kravinu ... a to by mě poté mrzelo ... *9* Já takle narychlo nikdy dárky moc nescháním ... já je mám už v září ... *15* -
Re: Sem to ale úchyl... xD
To jsme dvě akorát já jen Vashley a US5 a ještě Taylor ale spíš Vashleynku tu nejfíc.. *14* *14* -
Re: :((
Ou.. *9* to zvládneš držím ti palce..my zase budeme psát s matiky.. *9* na to jsem zase já blbá.. *9*